- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AsterixComic #8053 üzenetére
Szia!
Mit ad Isten, én pont az NNG-nél dolgozom, és véletlenül mint Java fejlesztő.
Alapvetően web alkalmazások/service-ek fejlesztésével foglalkozunk, ezért nem árt ha ezekben otthon vagy. Nem csak fejlesztési oldalról, hanem hálózati, üzemeltetési kérdésekben is. Nem kell megijedni, nem kell egy teljes lexikonnak az ember fejében lenni
Ha sikerült az interjúd jelezd, aztán majd iszunk egy kávét
-
válasz
Aethelstone #5989 üzenetére
Nem rossz maga az app. Egyszer majd GWT-zem, bár ahogy én látom a világ egyre inkább távolodik ezektől a "monolitikus" nagy keretrendszerektől az egyszerűség irányába.
-
válasz
Aethelstone #5975 üzenetére
Kellene valami éles projekt, ami GWT-vel fut, az lenne az igazi tapasztalat szerzés, megismerés számomra. Felírtam a TODO listámra, hogy majd egyszer. :-)
-
válasz
Aethelstone #5969 üzenetére
No offense, mert nem piszkáltam túl sokat a GWT-t, de nekem kicsit utópisztikus, hogy nem kell belenyúlni a kódba sose.
-
válasz
Aethelstone #5962 üzenetére
Így van mindenki azt használ amit akar, illetve amit a projekt elbír. Hiába szeretnék én AngularJS-t használni, HTML5-tel, Bootstrappal, ha a projektünk, kódbázisunk struts2 alapokra épül.
Személy szerint a GWT nem nyerte el a tetszésemet, de én csak kontárkodom. :-)
-
válasz
Aethelstone #5957 üzenetére
Nem is nyitunk vitát, itt-ott tényleg kilóg a lóláb, de sok helyen még a mai napi élünk ezekkel a technológiákkal.
-
válasz
Aethelstone #5954 üzenetére
Már ha az ember backend fejlesztőként dolgozik. Ha főleg frontenden dolgozik mint pl én, akkor nem árt a JSF,JSP, Servlet.
-
válasz
MrSealRD #5635 üzenetére
Nah de a "végeredményt" jar-t,war-t, ear-t bármit csak össze kell állítani valahogy, ehhez minimum egy ant kell, még ha az IDE-ben is van ez megoldva. Végülis lehet külön projektben, akkor viszont függőségként be kell hivatkozni a teszthez. Csak nem írnak bele a kódba a teszt helyett, bár bármi megtörténhet alapon akár jogos is lehetne.
-
válasz
MrSealRD #5628 üzenetére
Helló!
Véleményem szerint rossz a megközelítés. Ha adott A projekt, amit tesztelnénk unit tesztekkel, akkor a unit tesztek a projekt részét képezik. Ezért én az A projektben tartanám őket. Illetve ha pl maven build tool-t használsz/használtok a projekthez, akkor eléggé jól definiált helyen kellene, hogy a unit tesztek legyenek src/test package.
-
válasz
pokerecske1 #5620 üzenetére
Privát képfeltöltős webes alkalmazás?
-
válasz
WonderCSabo #5263 üzenetére
Nagyon szívesen! :-)
-
válasz
WonderCSabo #5259 üzenetére
Itt találsz megoldást:
-
válasz
WonderCSabo #5257 üzenetére
Elvileg a Kepler SR2-ben, verziószám 4.3.2-ben már megvan a támogatása. Érdemes lenne megnézned, hogy melyik verziód van?
-
Valószínűleg az lesz nálunk is, még pár napig van meg az éves subscription, ha addig nem érkezik meg az új akkor rá leszünk kényszerítve rendesen. :-) Személy szerint nem bánnám, néha meg kell lépni 1-2 verzióváltást. Semmi speciális ficsört nem használunk, ami indokolná a myeclipse-t. Azon viszont meglepődtem, hogy máshol is "divat".
@WonderCsabo: Akkor neked is SR2 van már a 4.3.2-es verzió pont ez.
-
Használtál már myeclipse csodát? Nah az az igazi "csoda".. Sajnos a cégnél ez fut, 1000éves verziókban természetesen. :-( Bughalmaz, az általa létrehozott projekteket nem lehet más ide-be behúzni, egyrészt mert sajnos property fileokat generál, másrészt mert sajna a projektfájlok is az svn részeit képzik ügyesen okosan :-)
-
válasz
WonderCSabo #5197 üzenetére
Megjelent persze, a Help/ Check updates menüpontban már el is érhető. Tegnap frissítettem, azóta örülök. :-)
-
válasz
WonderCSabo #5188 üzenetére
Helló!
Eclipse Kepler 4.3.2 SR2 támogatja a Java8-t, illetve a 4.4-es eclipse (Luna) is már így jön ki. Tegnap volt a hivatalos eclipse bejelentés. :-)
-
válasz
MrSealRD #4992 üzenetére
Helló!
Nem olyan vészes ez a dolog. Mivel a programoddal monitorozni szeretnéd az adott alhálózatot, ezért neked is az alhálózat tagja kell hogy legyél. Tehát tudod a subnet maszkot, ki tudod találni, hogy mekkora IP tartományt kell végignézned. Ezután már csak az adott portokra kell telnetelned és az adott válasz alapján eldönteni, hogy a te applikációd az vagy sem. Persze ehhez fel kell készíteni az applikációdat az adott porton, mit is küldjön vissza.
-
@Override
protected Integer doInBackground() throws Exception {JFrame frame = new JFrame();
frame.setSize(400, 200);
frame.setLocationRelativeTo(null);
FileCopierPanel panel = new FileCopierPanel();
FileCopier fc = new FileCopier();
panel.setFileCopier(fc);
frame.add(panel);
frame.setVisible(true);fc.copy(copyJob);
return null;}
Itt null-t adsz vissza, és Integert specifikálsz. Nem biztos, hogy ez a hiba, de ez így biztosan nem az igazi.
-
Helló!
Nagyjából a standard File API alkalmas arra, amit szeretnél. Fájl másolás, meglétének validálása abszolút nem gond. Viszont a diszk mount/unmount témakör már kérdésesebb. A java.lang.Process csomaggal szerintem ezt is meg lehetne oldalni. Viszont, a privilégiumszint emelést (root jog "megszerzése") is meg kell oldanod.
Biztosan van olyan, aki nagyobb tapasztalattal rendelkezik a témában mint én, hátha van ennél egyszerűbb megoldás is.
-
válasz
RaPiDsHaRe #4203 üzenetére
Window -> Preferencies -> és keress rá a jre runtime-ra
-
Először kellene neked az oldal forráskódja. Erre vonatkozóan az oldala tulajdonosa tud neked információt adni, hogy hogyan tárolja a kódbázist pl verziókövetővel. Azután egy helyesen konfigurált eclipse-szel tudnád az oldalt módosítani. (JDK, alkalmazásszerver,stb) Ha ezzel megvagy, akkor a tárhelyhez megadott módszerrel fel kell deployolnod a kész web alkalmazást a tárhelyre. (Erre megint csak az oldal tulajdonosa vagy a szolgáltató tud információt mondani) Elindulásnak ez szerintem ennyi is elég
Ha minden infó megvan, akkor szívesen segítek tovább.
-
válasz
Vasinger! #3993 üzenetére
Helló,
"Tananyagból" én a következő linket ajánlanám, ha az angol nem jelent problémát:
[link]Sajnos magyar nyelvű friss, ma is használható tananyagot nem tudok mondani. Könyvből pedig [link], de már ez is kissé elavult, 2 verzióval ezelőtti.
Fejlesztői eszközből pedig nagy valószínűséggel, vagy az eclipse [link] vagy a netbeans [link], amit gondolnék, hogy használni fogtok.
-
válasz
Votyesz13 #1731 üzenetére
A kódodban a következő sorod helyére kell egy kódrészlet, ami feldolgozza az inputot. Ezután már csak a választ kell visszaküldened. Tehát a sor: jout.println("Echo: " + str); Javaslom, hogy írj egy parser classt, ami feldogozza az inputot, és azt példányosítsd le. Tömören,röviden ennyi.
-
válasz
HUNNIA1920 #1728 üzenetére
Annyit kell csinálnod, így utólag, hogy:
A kártyákhoz rendelsz 1-1 értéket. Mindegyhogy milyet. Aztán a kártyalapok tartományában generáltatsz annyi darab random számot, amennyi lapod van. Fontos, hogy 1 szám csak 1szer szerepelhet. Ez a random szám lesz a lapok sorrendje, ezt eltárolod valamilyen kollekcióban, majd ezt a kollekciót rendezve végigjárva, kirajzolod a számokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest