- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Az üzenőfal karakter korlátos lett? Vagy miért nem látszik a további üzenetekre kattintás után sem egy 2 sornál hosszab üzenet?
-
adalbert1
veterán
Na, nagyszerű hogy 1 hónapban egyszer használnám, és pont akkor nem képes menni.... Gratulálok...
-
Eastman
addikt
Régen volt az iwiw-en olyan, hogy levélíráskor egy jobb oldali ablakból egy címlistából több nevet be lehetett vinni a címzettek közé. Ezt most nem találom. Megszűnt? Nektek sincs ilyen?
-
qdak
addikt
meghivo van vkinek pls ?
-
tolts.hu
őstag
válasz
d_Gabesz007 #5587 üzenetére
Keress idézeteket a google-al!
Mekkora lassú szar ez az iwiw, egyre rosszabb
-
Mawyx
őstag
Ott van a kutya elásva, hogy az illető nincs az ismerőseim között. Csak most kapcsolta be az alkalmazást, gondoltam, ha kérdez vmit, hogy szted xy mennyire dögös vagy ilyenek, akkor kattintok neki egy jót, utána meg csak úgy írok neki levelet, akkor esetleg összehozza, hogy én találtam pl dögösnek, de előbb be kellene jelölni
Már mindegy.
De másnál kipróbáltam, működik, köszönöm -
d_Gabesz007
csendes tag
Sziasztok!
Most lehet nagy baromságot fogok kérdezni, de nem baj
Van az iwiw-en ez a "vélemények" funkció. Aminap kaptam egyet egy számomra nagyon fontos embertől, és szeretnék én is írni rólla, meg még pár ismerősömről, és ezzel nincs is baj, csak annyi, hogy nem igazán vagyok a szavak embere.Nincs valami oldal ahol hasonló "véleményeket, jellemzéseket" lehet találni amit mintának vehetnék?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
Mawyx
őstag
Nem boldogulok ezzel a vacakkal
Nézem pl Nagy Péter adatlapját, Egymás szemében funkció és bejön, hogy sztem Kiss Dóra humoros-e? Frisstíek, akkor meg Gipsz Jakab kedves-e?
De én azért nézem Nagy Péter adatlapját, mert mondjuk rá vagyok kíváncsi. Nektek is ilyen? Mit csináljak vele? -
Hatchet
csendes tag
Szerintem ezek az új alkalmazások durván belassították a rendszert...
-
tolts.hu
őstag
válasz
runner 125 #5579 üzenetére
Nincs ilyen opció.
heihachi: 1-2hónap szokott lenni.
sonykor: vannak programok erre...
Én nem szenvedek ezekkel, inkább nem is nézem. -
heihachi
addikt
Kb mennyi idő alatt kapok egy nyamvadt meghívót? Április 28-án igényeltem, és még nem kaptam
Hogy lehet így közösséget építeni, mire elküldöm ameghívót 5 másik oldalra feliratkozik, az IWIW már nem is fogja érdekelni...
-
sonykor
tag
Üzenőfalamra rendszeresen jönnek olyan üzenetek amiket nem nekem írtak. Ezt ki lehet kapcsolni?
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Nincs olyan opció h egy adott ismerősöm "új ismerőseit" megmutatja nekem a "rendszer"?
-
Mawyx
őstag
De akkor nem volt elég engedélyezni, hanem telepíteni is kell ahhoz, hogy én lássam miket írtak róla vagy én nem is láthatom, csak ő maga, én csak szempontokból választhatok, amit név nélkül megkap?
Meglesz ez, csak néha hibát jelez meg darabos. Meg úgy tűnik aki érdekel, arról még nem írt senki semmit, ezért nem is látok semmit...
-
Értékelheted az ismerőseid több szempont szerint, de mivel nem látja az illető, hogy ki adta az értékelést sztem semmi értelme.
"Alkalmazás leírása: Az alkalmazás felvételével a felhasználó adatlapján az ismerősei anonim módon véleményt mondhatnak a felhasználó tulajdonságairól. A felhasználóról szóló vélemények csak a felhasználó számára elérhetők és kizárólag összesített formában.
A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az alkalmazás kérdéseket jelenít meg a felhasználóról az ismerősei számára, akiknek lehetőségük van ezekre válaszolni."
-
Louro
őstag
egyik ismerősömnek nagyon kellene egy meghívó. Pls valaki help:
gpetee@citromail.hu
-
-
Silencer83
addikt
MYvip kellene nekem egy meghivo leccilecci :d, nagyon halas lennek
bull69@mailbox.hu
-
Louro
őstag
Most komolyan társkereső lett az IWIW-ből? Agyam eldobom....Szerintem kicsit kezd szánalmas lenni a dolog
-
tolts.hu
őstag
válasz
darkarthur #5568 üzenetére
szerintem egyértelmű hogy az iwiw a legjobb.
-
darkarthur
senior tag
Szerintem ez azon múlik, ki hova regelt előbb. Ismerek olyat aki myvipet kedveli, mert ott volt előbb tagsága. Igazság szerint iwiw-en a "komolyabb" emberek is megtalálhatóak, talán ennyi lehet a különbség ilyen szinten. Hogy melyik népszerűbb, azt nem hiszem, hogy kilehetne jelenteni.
-
aphra2
senior tag
Az miért van, hogy keresek egy konkrét személyt, és ki írja, hogy 1-1 találat 1 oldalon, de nincs ott semmi, (se kép ,se adatlap), viszont ha más személyeket keresek akkor minden OK.
Létezik, hogy letíltható a láthatóság annak aki nem ismerős?
Tehát külsős nem láthatja?
De akkor hogy tudom megjelölni?
Vagy csak én vagyok letíltva?..... hogy van ez? -
sonykor
tag
Lehet tudni hányan vannak most az IWIW-en?
-
qdak
addikt
válasz
Winner_hun #5564 üzenetére
ez tök jóóóóóóó
te nagyon vágod barátom a mozillát
lenne is 1 kérdésem Foxy tunes nem tudom megcsinálni h a régi 5 gombos legyne mint a winamp ne csak back/play/next legyen ? hiába szedtem raktam visza a régit mindig ráfrisit :S -
qdak
addikt
válasz
Winner_hun #5562 üzenetére
már itt is jo de nem cisnte meg csak kb 3-4 x re, de az iwiw még mindig nem jobb ha vinek a képeit akaorm nézni szinte tuti h nem tölti be elsöre a képnézöt hanem lefagy :S
-
qdak
addikt
[link]
1x nem rakja fel az ujj iwiw toolst hiába nyomom az instalt :S:Sja és a régi sme megy
-
sonykor
tag
Ha ismeretlenként nézem az adatlapomat csak ennyi látszik az e-mail címemből: kép.
Mi nincs jól beállítva? Nem tiltottam le semmit.
-
tolts.hu
őstag
válasz
runner 125 #5556 üzenetére
-
tolts.hu
őstag
válasz
runner 125 #5554 üzenetére
Ilyen társkereső szerű képződmény.
Lehet igent nyomni névvel, igent nyomni név nélkül, vagy nemet csajokra.
Lehet szexinek pontozni 1-10ig.
Ugyanígy tudnak rád is pontozni, és igent, nemet nyomni.
Lehet Pókolni... ezek különböző kedveskedő marhaságok. -
tolts.hu
őstag
A kedvencem ez:
fejbevágom egy angolnával
-
AMD Power
titán
Ez a csajok és pasik alkalmazás nem rossz.
-
tolts.hu
őstag
válasz
runner 125 #5548 üzenetére
A meghívó(k) a következő cím(ek)re mentek el
nagyrobiq0@citromail.hu
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Valaki küldene egy meghívót a nagyrobiq0@citromail.hu e-mail címre?
Köszi előre is.
Üdv.M
-
tolts.hu
őstag
pasik és csajok pókolásai marhajók:
"fejbeverlek egy angolnával" -
Csabee.
nagyúr
mert éjjel alszanak
-
Csabee.
nagyúr
válasz
philoxenia #5538 üzenetére
kacc kacc
-
tolts.hu
őstag
HTTP Status 404 - /
--------------------------------------------------------------------------------
type Status report
message /
description The requested resource (/) is not available.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache Tomcat/5.5.25
-
tolts.hu
őstag
Kapcsolat megszakítva
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A hálózati kapcsolat megszakadt a kapcsolatfelvétel közben.
Próbálja meg újra.
-
tolts.hu
őstag
válasz
littlelion21 #5527 üzenetére
jaja, én is káromkodni akarok
Egy hölgytől várok levelet ezen a foson.. -
Mawyx
őstag
qrva iwiw, minden hozzászólást megdupláz
előzőből tanulva direkt baromira figyeltem, hogy egy klikk legyen, erre kétszer küldte el(kapni is kettőt kaptam, de akkor is, így olyan mintha én bénáznék)
-
Froclee
őstag
van 1 meghívóm. kell valakinek?
-
Integra
titán
amióta teleszórták appokkal az oldalt, még lassabb és még szarabb lett mint eddig.
arról nem is beszélve, hogy mai napig nem jelzi ki nekem, hogy ha valaki törölte magát, akkor ki volt az, csak annyit látok, hogy csökkent az ismerősök száma eggyel... -
qdak
addikt
miért nem irja ki az összes névnapos ismerőst ez a sz%r ?
adatlapon ottvan h ma van a névnapjanem le7 a régi ünnepek funkciot beálitnai az sokkal jobb volt, meg müködött is ...
-
SPF
senior tag
Van 1 meghívóm még 7 napig.
-
Mawyx
őstag
Ha az üzenőfalról letiltottam vkit, azt hogyan tudom visszarakni ?Azt írja a Beállításokban, de ott nem találok ilyet. Véletlenül töröltem le az illető üzijeit, vissza kellene állítani vhogy
-
MaciG
addikt
Csak nekem tüntek el a hsz-ek a képek alól?
-
tolts.hu
őstag
mi a szar ez hogy a címzett nevét adjam meg levélírásnál ,amikor az adatlapján rámentem hogy levél küldése??????????????
-
mindfreak
őstag
válasz
HardSanyeee #5505 üzenetére
Pü ment!
-
mindfreak
őstag
Hali!
Esetleg tudna valaki egy iWiW meghívót? E-mail-t privátba!
Köszönöm!
-
tolts.hu
őstag
An error occured during the processing of this request and the page cannot be displayed.
a változatosság kedvéért.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest