- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Aktív témák
-
HardSanyeee
őstag
válasz
runner 125 #6266 üzenetére
Nem tűnt el, csak átalakult. A felhasználó adatlapján bal oldalt a "Számmisztika" menüpont alatt találod. Bár a pontos időpontot már nem látni. Például:
2 éve vagytok ismerősök az IWIW-en
4 éve regisztrált az IWIW-en
tegnap lépett be utoljára -
HardSanyeee
őstag
Annyit tesz az "Én is megosztom" gomb, hogy a a te üzenőfaladra (hírfolyamodra) is kiírja, hogy "Az élet szép" (amit említettél a példádban), illetve hozzáfűzi azt is, hogy kin keresztül osztottad meg azt az üzenetet (tehát a te neved mellett ott lesz ismerősödé is). Tök ugyan úgy működik mint Facebook-on, abban nem tudom mennyire vagy otthon.
-
HardSanyeee
őstag
-
HardSanyeee
őstag
Hmm.. és most mik is az új funkciók?
-
HardSanyeee
őstag
Karbantartás? Ilyenkor? Hajnali 2kor szokták
-
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Stalker-2572 #5192 üzenetére
a "ki van a képen - megjelölés" funkciót én sem láttam, de a képeket már lehet véleményezni, lehet örülni
viszont most voltam fenn 1 perce (már amennyire sikerült belépnem) és képekre hivatkozó ikon (az ismerősök listáján) eltűntremélem visszateszik
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Stalker-2572 #5149 üzenetére
elvileg meg kéne nyissa. de ki tudod próbálni hogyha, kilépsz iwiw-ről és megpróbálod megnyitni a képet amit másnak linkelnél. értelemszerűen ha megnyitja akkor az ismerősöd is meg fogja tudni
-
HardSanyeee
őstag
na végre valami normális újítás is történt
növelték képtárhelyet és lehetőség van albumokba rendezni
remélem a kommentárok írását is lehetővé teszik idővel
bár a képek megjelenítése személy szerint nem tetszik, a ClearBox-os sokkal jobb volt
remélem az iwiw tools-ban megoldják hogy az "új" iwiw-ben is ClearBox legyen
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Winner_hun #4855 üzenetére
nektek milyen törölt kapcsolat figyelőtök van? nekem teljesen más
Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest