Hirdetés
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Hegyirabló #4299 üzenetére
Tavasszal-nyáron borzalmas pocsék volt, mostanában a Kit ismerhetek nem müxik sokszor. Meg a képek betöltése volt rettenetes, de most mintha javult volna. Egyébként tapasztalat, hogy este fél6 és fél10 között van a legjobban leterhelve, délelőttönként, meg éjfél után kifejezetten elviselhető. Bugos, de sokkal kevésbé, mint volt.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
PazsitZ #4297 üzenetére
Hát igen, ez az, a "mit tudsz csinálni". Végül is semmit, holnaptól dolgozni sem kell bejárni, adót sem kell fizetni.
Én például, mivel a héten elvileg szabin vagyok, holnap be fogok menni oda a Neumann János útra, és megvárom, amíg egy okostojás mond a szemembe valami okosat. A baj, hogy csak én teszem meg, mert ha pár száz levél menne, akkor talán lenne is valami.Bbazsy, apám, te nem tudom mit használsz, hiszen még a címlapon is ki van írva, hogy működési problémák vannak (csak sokkal kevesebbet ismernek el, mint ami a valós). Akkor neked van egy külön wiw, ami jól megy? Vagy csak hülyeségeket beszélsz?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Hegyirabló #4296 üzenetére
1. Ingyenes szolgáltatás, nem kötelező használni
2. Váltig bizonygatják, hogy ők mindent megtesznek, de mint te is észrevetted egyrakás sz..
3. valószinűleg mindenki észrevette, de mit tudsz csinálni? Szólsz nekik? Aláírást gyűjtesz? -
Hegyirabló
veterán
Emberek, én vagyok az egyetlen, akit bosszant, hogy a wiw gyakorlatilag a nap 24 órájából 20-at használhatatlan?
Vagy másokat is bosszant, csak a 9 millió birka országában más nem szól érte? -
BlacKSouL
addikt
Feltöltött képek sorrendjén vajon lehet változtatni? Egyáltalán mi alapján rakja sorba, mert nem találtam logikáját.
-
Ramius
őstag
az én meghívóm még megvan
-
marsu
veterán
Aki ismer ....
-
Makaveli
senior tag
Valaki küldjön nekem egy meghívót! balint_timo_boll@hotmail.com címre ha nem gond!
-
adalbert1
veterán
válasz
fokukac #4284 üzenetére
"1980 ban születtek ismerősnek jelölt"
Lehet hogy így akarnak népszámlálást tartani?
Remélem engem nem fog bejelőlni egy 1983-ban születettek.
Engem az zavart, hogy olyan cégek jelölgetnek be, akikkel az életben nem álltam kapcsolatban semmilyen szinten, nem ismerem azt se aki meghívta őket. A másik meg, mióta beírtam a pokert a mit csinálsz mikor nem dolgozol rovatba azóta kismillió pokeres club, vállalkozás megtalált, pedig nem igazán vagyok kíváncsi egyikre se.Másik amitől falra mászok, szintén üzenőfal: Miért nem lehet kiírni, hogy boldog születésnapot/névnapot, miért azt kell, hogy boldogat?
-
adalbert1
veterán
válasz
TrollBalint #4279 üzenetére
Nem feltétlen a leveleit akarom tiltani (hisz azt még nem küldött), hanem az üzenőfalas hozzászólásait, de erre semmi opciót nem találtam. Erre mondta Integra, hogyha kizárok valakit, akkor az üzenőfalon se jelennek meg az üzenetei. Viszont arra hogy kizárjam, csak akkor van lehetőség, ha már küldött levelet...
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #4268 üzenetére
Erre valaki?
Azt már megtudtam Integrától hogy ha az üzeneteknél valakire a feladó kizárását nyomom, akkor nem jelennek meg az üzenőfalon se az üzenetei... Viszont hogy némítsunk el valakit úgy az üzenőfalon hogyha még nem küldött nekünk üzenetet (nem, törölni nem akarom)? -
Ramius
őstag
válasz
Viktor0610 #4276 üzenetére
Ez diszkrimináció?!
ez bizony az. keményen
-
-
Ramius
őstag
Van egy fölös meghívóm. De újoncnak nem adom aki csak azért regelt h elkérje.
privi akinek kell.
-
tusi74
őstag
Megkövezem magam, megtaláltam az értesítőt, amit délután óta kerestem. Én is megkapom.
csináltam is gyorsan egy filtert nekik.
-
tusi74
őstag
válasz
Viktor0610 #4270 üzenetére
Akkor nem tudom, nálam mi lehet a gond. pedig nem free címem van, és akinek a meghívót küldtem sincs free címe.
-
-
tusi74
őstag
Nálatok működik most az, hogy ha üzen valaki, akkor megkapd e-mailben, hogy üzenetet kaptál? Nekem be van állítva az értesítés, de nem jön, másrészt, valakinek küldtem meghívót, és nem kapta meg.
-
adalbert1
veterán
válasz
Integra #4267 üzenetére
Most lehet hogy én vagyok az ultra béna, de ki lehet valakit zárni anélkül, hogy küldött volna nekem levelet? Mert semmi ilyen opciót nem találok sehol...
Nyílván van sok külföldi oldal, ami sokkal színvonalasabb ennél, de amig nagyon sok ismerősöm sajnos nem beszélni angol, addig ide is kénytelen vagyok beregisztrálva lenni (azt már meg sem említem, hogy sokan nem is ismerik közülük az egyéb lehetőségeket). -
adalbert1
veterán
válasz
Integra #4265 üzenetére
És az működik az üzenőfalra is? Mert szerencsére privátban nem bombáznak az ilyen szarokkal, viszont gáz hogy az üzenőfalon ha néha van valami érdemi infó valakitől, akkor keresgélhetem a sok szemét között...
Írtál már nekik mailt, vagy jelezted feléjük ezt?
Számomra meg az a vicces még, hogy mióta a t átvette az egészet érdemi változást vagy gyorsulást nem látok a rendszerben. Addig oké, hogy kurva nagy reklámfelületet vettek ezzel, de azért valamennyit költhetnének is rá... A videó felrakásának a lehetősége meg nem egy olyan hű de nagy fejlesztés amiért tapsikolni kellene. -
-
gregorik
senior tag
szep 24-én kértem meghívót és még mindig "Nincs rendelkezésre álló meghívód!"
várjak még vagy valamit nem tudok? -
adalbert1
veterán
Valahogy meg lehet oldani, hogy elnémítok bizonyos felhasználókat az üzenőfalon? Pár hoaxokat írogató már nagyon idegesít + 1-2 fiatalabb csajszi is, akinek minden nap be kell írnia, hogy mennyire szereti a barátját.
-
lorcsi
veterán
-
Pala
veterán
Ha elküldtem valakinek egy üzenetet iwiwen, és az illető még nem olvasta, akkor ki tudom úgy törölni az üzenetet, mintha el sem küldtem volna? (magyarul vissza akarom vonni a küldést, mielőtt olvasná)
van erre lehetőség? -
rolko
őstag
Van egy iwiw meghívóm, ha kell valakinek dobjon PÜ-t
-
Thrawn
félisten
Na kezdődik újra a hoax áradat. Kíváncsi vagyok hányan küldik el újra meg újra
-
inquizitor
csendes tag
Hello!
Valaki meg tud dobni egy iwiw meghívóval?
Köszönet érte,
inquizitor -
Dilikutya
félisten
Keresgéltem kis falum lakói között az újaknál, hátha van-e új ismerős. Nem volt, de rájöttem, hogy egyeseket úgy hívnak, hogy ^^AA XY, mást meg AAA
XY-nak. Félelmetes. Persze a születési névnek beírt 19xx-et nem übereli semmi. És nagyon sokaknál van így... örök életükre viselik a bélyeget.
-
lorcsi
veterán
fasza, nem enged be
állítólag nem jó a jelszó\mélcím
ff megjegyezte én meg plusz fel is írtam, egyik sem jó
restart megoldotta
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
Az e-mail címes dologra:
Igazatok van teljesen, ebben egyetértek. De azt is vegyétek figyelembe amit én írtam. Aki kiír magáról bármit, annak legyen a szeme előtt, hogy azt mindenkivel megosztja. Ha nem akarja megosztani, nem írja ki, nem teszi fel, kész. E-mail címet is lehet változtatni, csakúgy mint itt, a PH!-n.
Nekem pl arra kellett az e-mail cím alapján keresés, hogy akik felveszegetnek engem msn-re utána tudjak nézni hogy ki az...
Hja és nem mindenki írja ki az msn címét, az e-mailt meg biztosan..
Az hogy e-mail alapján beazonosítanak, meg vírust küldenek, meg ilyenek, azon kb annyira fontos parázni, mint hogy ki mered-e tenni a lábad az utcára nehogy egyből lelőjenek vagy kiraboljanak...
Nah mindegy, nem akartam vitatkozni, csak leírtam a véleményemet hogy nem tetszik. -
macikos
addikt
Megáll az ész! Ilyet... Ma nézem az iwiw-et, látom, hogy eggyel több ismerősöm van, mint tegnap. Egyből megtaláltam, legelsőként volt az ismerősök közt egy törölt regisztráció, csak tudnám, hogy hogyan került oda, mivel én nem kaptam semmi értesítést, nem is volt ott, hogy jelölt volna engem, egyszerűen csak bekerült oda és kész.
-
tiv83us
veterán
Van egy folos meghivom ha valakit erdekel.
-
qdak
addikt
be tudom azt állitani, hogy 5 percenként ne keljen ujjra bejelentkeznem (ha nem nyulok az iwiw hez), v ez alap?
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #4236 üzenetére
igen, nálam is pont ez volt ma, vagy egy B. Ede nevü jó barátom, akinek kerestem a 2 tesóját, akit szintén ismerek. beirom a vezetéknevet a keresőbe, nem fut le a keresés. beirom az egyik testvér teljes nevét, no találat. megnézem a srác ismerősei között, ott van a tesója, nevet nem irtam el, megnéztem többször... mondom bzmg.
-
Integra
titán
hiába állítottam be hogy küldjön értesítést hogy ki törölte magát a rendszeből, baromira nem küld semmit se ez a sz@r,.....
-
Dilikutya
félisten
válasz
Apollyon #4226 üzenetére
Ha egyszer letiltod a neved, akkor hogy a jó büdös fenébe keressenek arra, még ilyen hülyeséget. Másrészt emg, én is szoktam böngészni, hátha felismerek valakit, de nincs képe, és neve sem, akkor az bizony elég nehéz lesz. Aki titkolja magát, az ne regisztráljon közösségi oldalakra. Emailcímre keresni meg hülyeség, mert akinek tudod a címét, annak a nevét is tudod, ha mégsem, akkor fene nagy ismerős lehet...
-
macikos
addikt
válasz
Apollyon #4230 üzenetére
Ugye vannak a tipikus ''nethuszárok'' szerte a világhálón, akik jellemzően mindenhol csinálnak valami felfordulást, ami arra készteti a többi felhasználót, hogy megkeresse az illetőt iwiw-en. Na ezek miatt lett törölve az e-mail címre keresés, mert ezek olyan buták, hogy ugyanazzal az egy e-mail címmel regisztrálnak szinte mindenhova, utána meg nem akarják vállalni a tetteik után a felelősséget.
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
válasz
macikos #4227 üzenetére
De bakker!
Azért van ez a KÖZÖSSÉGI oldal, hogy az emberek megtalálják egymást...
Aki felteszi magát és megosztja adatait, az vállalja a felelősséget magával szemben.
Ha valamilyen adatot nem akarok megosztani, azt nem teszem fel egyáltalán, hogy tuti ne tudják meg.
De tényleg. Aki meg akar találni, az úgyis megtalál, hiszen azért vannak azok az adatok, hogy azok alapján felismerjenek, ez az oldal lényege.
Erre jönnek ezzel a hülyeséggel, na menjenek a... -
macikos
addikt
válasz
Apollyon #4226 üzenetére
Nem, itt már írták, hogy meg akarták csinálni úgy, hogy csak a publikus e-mail címek között lehessen keresni, de nem tudták, mert olyan szerencsétlenek, inkább letiltották az egészet.
A másik meg, hogy túlterheltek a szerverek, azért nem lehet megnézni a képeket... na ne mondja már senki, hogy éjjel 0:40-kor is túlterheltek.
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
Rohadékok elcseszik az iwiwet... Amíg nem a T-szar tuladjonában volt, minden jó volt.
Most már e-mail cím alapján sem lehet keresni, azzal az indokkal, hogy ''...amennyiben egy adat nem publikus, akkor azt ne csak látni ne lehessen, hanem annak alapján keresésre se legyen mód.''. Ez áll a kezdőlapon.
Ennyi erővel a a nevemre meg a születési dátumomra se lehessen már keresni, mert az sem publikus...
Hülyék! -
macikos
addikt
Mi a bánatért nem működik rendesen a közös ismerősök lekérdezése?
-
Balinov
titán
nézted már a futó processzeket? esetleg többféle spyware irtóval,csökkentett módban,kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett keylogger után keresni? szerintem téged szopatnak!
nézdmár,egy győri fórumtárs. [link] nincskedved átruccanni a győri lokál adokveszekbeszélgetekbe győriek között dumálni? -
qdak
addikt
[link]
help -
gregorik
senior tag
ha ismersz ilyesvalakit, add tovább neki:
--
Fiatal, kezdő, de kritikailag már elismert regényíró/forgatókönyvíró személyi menedzsert keres hosszútávra
KULTURÁLIS MENEDZSERKÉPZŐ
felsőfokú kurzuson vagy azzal rokon szakon végző ill. végzett,
ambíciózus, jó kommunikációs készséggel rendelkező, angolul legalább középszinten beszélő lány/fiú személyében, jó kereseti lehetőséggel (sikerdíjjal). Fő feladatok:
- kapcsolatépítés, kapcsolattartás, tárgyalás hazai és külföldi könyvkiadókkal, filmproducerekkel, grafikusokkal stb.
- a szerző médiaképviselete, a szóban forgó regények, forgatókönyvek, filmek népszerűsítése, interjúk adása
- a szerző honlapjának pénzügyi és szakmai menedzselése
Jelentkezés: gregorik KUKAC externet PONT hu
-- -
Integra
titán
de utálom mikor valakinek a cége bejelöl hogy jelezzek vissza ...
ha nem teszem, megsértődik vagy mi?
mi közöm az ő reklámjához....
ingyen járhatok a szépségszalonjukba ezek után?! -
qdak
addikt
válasz
Drótszamár #4214 üzenetére
Aktuális város: Kimle ?
én hozzá sem nyultam, ez a sz*r meg áttrakott h kimlén lakok -
qdak
addikt
válasz
Drótszamár #4212 üzenetére
ja senkit sem, meg olyan hogy a közös ismerösök sem jönnek ki!
most szarakodtam pont. ugy sikerült megoldanom ez neked is müködni fog: rámész az adatlapodra kimásolod a linket és elküldod az illetönek msn en h jeloljon be, v ha nem nő akkor el is kérheted tőle -
Drótszamár
őstag
Nálatok is halott a kereső? Nem dob ki senkit. Magamra is rákerestem, ott se volt találat.
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun #4208 üzenetére
ah sooo
csodálkoztam is amúgy, mert olyan nincsen, hogy pécébetyárgárda... -
PazsitZ
addikt
Törölték a Prohardver-t az iwiw-ről?
Pont most nézegettem ismerőseim ismerőseit, az ilyen mosoly társaságok, meg mittomén tényleg sokkal jobbak -
Ildika
tag
Kell vkinek meghívó???
-
Dilikutya
félisten
Elképesztő, hogy azt a köcsög XML hibát még mindig nem tudták kijavítani, percekig az a narancssárga hibaoldal fogadott...
-
PazsitZ
addikt
válasz
greatchaos #4199 üzenetére
Valakit töröltek, de bennmarad olyankor,.
A Magyar gárdát pl. törölték te is ismerőse voltál?
Aktív témák
Hirdetés
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest