- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
áki49
újonc
Látom nagyon megállt a fórum.Én csak véleményt kérnék a telefonról, mert most leszek tulaja egynek.
https://www.aliexpress.com/item/IUNI-U2-3GB-2GB-RAM-16MP-IUNI-U2-32GB-16GB-Snapdragon-800-4-7-Full-HD/32739465888.html Remélem megéri. -
horzso1234
csendes tag
válasz
h.gergo19911 #154 üzenetére
Szia!
Köszi. Végül Miui ROM-ot feltettem, így lehet állítani. Nem tudom miért vették ki ezt az opciót, régebben még benne volt.
-
h.gergo19911
csendes tag
válasz
horzso1234 #153 üzenetére
Helló! Ha gyári rommal használod akkor szerintem nem lehet mert én is végignéztem mindent és sehol sem találtam. Én úgy oldottam meg hogy a T-mobile-nál kikapcsoltam a szám titkosítását és akkor alapértelmezetten mutatni fogja.
-
horzso1234
csendes tag
Sziasztok, valaki tudna segíteni hogy hol tudom beállítani a hívószám kijelzést, mert nem találom azt a menüpontot.
Köszi előre is
-
raulicio
senior tag
-
raulicio
senior tag
válasz
h.gergo19911 #148 üzenetére
Néhány napja használom és eddig problémát nem észleltem. Sőt a wifi vétel pl jobb lett. (vagy csak a kijelzéssel babráltak
)
Szerintem bármilyen launcherrel elmegy, állítólag az exposed is megy rajta (ezeket nem próbáltam.)
Rootolni twrp-vel simán lehetett.Az xda-s leírás alapján telepítettem, de ahogy elnézem a letölthető rom csomagban van valami flashelő program is. Ez utóbbit szintén nem próbáltam, viszont fastbootos telepítgetéssel simán felment. Egyáltalán nem bonyolult, előképzettséget nem igényel.
Természetesen felelősséget semmiért nem vállalok -
raulicio
senior tag
Tudom hogy nem sok ember mozgat meg, de hátha mégis érdekel valakit.
Elérhető a telefonra a Walton Primo Z romja, ami egy stock android egy saját launcherrel. Szóval ha valakit az iuni saját romja tartott vissza, az többé ne fékezze magát. -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.elvileg érdekelne egy ilyen termék,mennyire "bajos"?Köszönöm a választ.
-
raulicio
senior tag
elérhető már a 3.0.01-es update is.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
h.gergo19911 #136 üzenetére
Nem mindegyiket próbáltam, de a MIUI és a Baidu nem IUNI alapú. Jobbak is...
-
Kovaratis
senior tag
válasz
raulicio #135 üzenetére
A gyári (kínába szánt) ROM valóban nem tartalmaz gapps-et, sem angol nyelvet. De pölö nekem úgy jött hogy rootolva, gapps-el, angolul történt az első bekapcs, és bontatlan gyári fólia volt rajta. Érdekes még hogy dec. 23-án rendeltem meg, 29-én adták fel, és december végi ROM verzió volt rajta. Még melegen kaphattam...
-
Kovaratis
senior tag
válasz
h.gergo19911 #133 üzenetére
Pl:
http://m.romzj.com/list/iuni_u810.htm -
Kovaratis
senior tag
Android app kérdés nekem nem tiszta. Telepíthetőek rá 3rd alkalmazások, igen.
Play van vagy nincs de lehet. Én rootolva, Play-el kaptam.
Gyári launcher cserélhető.
GPS kicsit lassabban fog jelet mint a Sonyban, pedig ua a proc. De nem mérvadó. Amúgy stabil.
Akku egy napos, ha nem nyúzod agyon.
Alu ház normálisan használható, nem kopik.
Kihangosító tisztán nyomja, csak picit halkabb talán mint az átlag.
Rendszer klafán és sikamlósan pörög, no problemo. MIUI-n kicsit gyorsabb, Baidu-n lassabb. Most egy Lenovo ROM-mal nyúzom, ezen is jó.
Képen nem lövök, mert épp a kamerát élesztem újra. -
trafoka
tag
válasz
Kovaratis #129 üzenetére
Na összeszedtem egy pár kérdést
Android appok felmennek rá, play áruház van? Gyári launchert le lehet cserélni? GPS pontos? Akku meddig bírja? Az alu ház mennyire karcolódik/kopik? Kihangosító jól szól (beszéd)? Milyen a rendszer sebessége úgy általában, nem röcög, jól optimalizált? Ill. Egy pár full méretű teszt képnek is örülnék, ez lenne a hab a tortán
Előre is köszi!
-
Kovaratis
senior tag
Kijelző remek, hangok kicsit halkak, de jó minőségűek, nem torzítanak. OS nekem speciel nem jön be, bár lehet én vagyok a hülye hozzá. nincs normális gyorskapcsoló sáv, túlegyszerűsített minden. Kamera veri a 20 megás megénekelt Sonym kamját, de rendesen. Mondjuk a Huaweiem kamerája is. Gyors, bár a gyári böngészőt nem árt cserélni. Kérdezz, ha van válaszom megosztom.
-
Kovaratis
senior tag
Minden oké, adb-n keresztül feltoltam a ROMot és telepítettem.
Azóta viszont nem tud csatlakozni a kamerához. Feltettem már egy MIUI-t is, de ugyanaz a hiba. Angol nyelvű recoveryt hogy próbálhatok telepíteni? A kínain nem vagyok biztos a dalvik ürítés menüben, és nem merem piszkálni. Talán megoldaná... -
trafoka
tag
Senki semmit? Ez azt jelenti, hogy a teló hibátlan? Ha így van, azt is osszátok meg velem légyszi, és már rendelem is
Addig viszont tényleg nem merem berendelni amíg nem tudok róla konkrét tapasztalatokat. Sajnos csak egy "full review" találtam a neten, és bár ott az egekig magasztalták azért szeretnék több infót róla... A másik választottam az Umi Zero lett volna, de attól elrettentett amit a fórumon olvastam
-
trafoka
tag
Sziasztok! Valaki használja már az új os-t, mik a tapasztalatok vele? Illetve úgy általánosan írhatnátok róla egy keveset.. miylen a kijelző, gps, szoftver, fényképező, hangminőség, sebesség stb. Sajnos elég kevés infót lehet találni róla.
-
s4tch
veterán
válasz
Kovaratis #124 üzenetére
Meddig jutsz sideloadon keresztül? Egyáltalán felismeri a számítógép az "adb devices" parancsra a telefont?
Alternatíva: ez a telefon elvileg tud USB OTG-t. Ha van kábeled, másold egy FAT32-re formázott pendrive-ra a ROM fájlt, csatlakoztasd a telefonhoz, cwm-ben mountold fel a pendrive-ot, és telepítsd arról a ROM-ot. Ha gyári recovery van rajta, akkor asszem ez felejtős.
-
raulicio
senior tag
Ma érkezett egy új update. 720 mega, szóval valószínűleg új rom. még nem tudtam telepíteni, azt sem tudom, hogy felmegy-e simán (az előző 13 megás updatet nem tudtam feltenni.).
-
h.gergo19911
csendes tag
Nem tudjátok hogy lehet átállitani a rejtett számot hívásnál?
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok .Magyar nyelv engem is erdekelne illetve Rom csere.
[link]
itt találtam par romot eseleg jó lehet -
Kovaratis
senior tag
http://www.how-to-root.club/mp3-0/allview-x1-xtreme-mini-6857.html
-
s4tch
veterán
válasz
raulicio #116 üzenetére
Nem egy atomfizika... Egy ROM fájl egy sima .zip tömörített cucc. Ha belenézel, fogod látni, hogy van benne egy /system mappa: ennek a tartalma kerül a rendszerpartícióra, amikor ROM-ot telepítesz. Ezen belül van egy /font könyvtár a betűtípusoknak; ahhoz nem volt türelmem, hogy megkeressem, melyik a rendszer betűtípusa. Ezt kellene egy unicode betűtípussal helyettesíteni, úgy, hogy a fájl neve ne változzon.
Ha már arra jársz, a /system/buid.prop fájlt egyszerű szövegszerkesztővel át tudod írni úgy, hogy a ro.product.locale.language=zh
ro.product.locale.region=CN
sorok végére a zh/CN helyére hu/HU-t írsz, így automatikusan angolul, ill. ahol elérhető, magyar lokalizációval fog futni a rendszer.Még egy, ami szintén nem veszélyes módosítás: a /data mappába kerülnek az eltávolítható programok. Ha ide bemásolsz mondjuk egy swiftkey telepítőfájlt (.apk), akkor a ROM telepítésekor kapásból lesz rendes billentyűzeted. Ugyanígy lehet próbálkozni a gapps integrációval, vagy bármi mással, aminek szükségét látod. Egy módosított ROM telepítése előtt érdemes CWM-ben mentést készíteni a jól működő rendszerről, hogy ha bármi félresikerül, ne állj ott egy használhatatlan telefonnal.
-
s4tch
veterán
válasz
raulicio #114 üzenetére
A rendszerfont nem unicode kompatibilis. Rootolt telefonon ezt le lehet cserélni, de nekem nem jött össze. (Igaz, ez Mi3 és portolt IUNI, de az itteni és xda-s reakciók alapján is úgy tűnik, ez eléggé hasonlít a tiétekre.)
Tényleg, CWM/TWRP megy nektek, ugye? Ha igen, akkor meg lehetne próbálni azt, hogy egy letöltött ROM fájlban egyszerűen lecserélni a fontokat. Annyit sikerült elérnem egy Mi3 ROM-nál, hogy pl. a swiftkeyt és az es file explorert már kapásból tartalmazza a feltelepített rendszer, és a build.prop átírásával egyből angolul, magyar területi beállításokkal bootol a telefon; biztos a betűtípusokkal is lehet machinálni. Persze a zip nem lesz aláírva, ezért kell valami custom recovery ahhoz, hogy fel lehessen telepíteni.
-
h.gergo19911
csendes tag
Valaki nem tudja hogy hol tudom beállítani hogy ne rejtetten hívjak?
-
s4tch
veterán
válasz
raulicio #110 üzenetére
Az magát a firmware-t nem fogja magyarítani, angol lesz a menü. Azért érdekes a morelocale2, mert legalább a magyar lokalizációval rendelkező programok (pl. gmail, es file explorer, chrome, mittudomén, van ilyen rengeteg) az így beállított nyelvet fogják használni.
Engem IUNI alatt jobban aggaszt, hogy az SMS-ek és a rendszer karaktertámogatása ezzel nem változik, tehát egyes ékezetes karakterek furán jelennek meg. Ha ezt meg tudtad oldani, ne tartsd magadban.
-
raulicio
senior tag
válasz
h.gergo19911 #109 üzenetére
sajnos én nem tudom, mert angolul használom már régóta a telefonjaimat, de esetleg morelocal2-vel próbálkozhatsz, de nem tudom pontosan hogyan kell használni.
-
h.gergo19911
csendes tag
Ma lettem tulaja egy ilyen telefonnak. Gondolom elképzelhetetlen hogy valahogy magyar nyelvet lehessen rá rakni.
-
raulicio
senior tag
válasz
raulicio #107 üzenetére
Az elmúlt napokban Krakkóban voltam, így nagy szükség volt a gps-re is. Sygic nevű programmal használom és egy rossz szavam sem lehet rá. Mindenhova pontosan elvitt.
Amúgy ezzel, hogy a gapps gondom megoldódott, már csak egy probléma maradt, mégpedig az, hogy néhány program notifikációját nem küldi ki a telefon.
Pl a whatsapp üzeneteket megkapom, de nem kapok róla értesítést, de ugyan ez a helyzet a facebookal vagy az e-mailekkel is. Minden megfelelően be van állítva, még külön "Mwssage push" menü is van, ahol külön-külön lehet engedélyezni a programokat. Mégsem működik.
Ha esetleg erre talál valaki megoldást azt ne hallgassa el.Amúgy minden más tök jól működik. Volt vele kis szenvedés nem mondom, de eddig nagyon elégedett vagyok.
-
s4tch
veterán
Az aláírásomban van egy mega folder, az abban lévő gapps csomag simán felment 4.4 alapú IUNI alá. Igaz, Mi3-on próbáltam, de nagy különbség nem lehet a rendszerek között.
-
raulicio
senior tag
kevertem már a szezont a fazonnal az volt a gond.
A 4.3-on működött simán a gapps-ot recoveryből installáló zip. Viszont a google services wakelockot okozott, aminek persze utánajárhattam volna és meg is lehetett volna szünetetni, de amikor felraktam a gsam-ot, az meg kifagyott minden indításnál, szóval meguntam és felraktam az új 4.4.2-t, ami tök stabil, meg az új ui is jobban tetszik, csak ugye nincs rá működő gapps installer.
Felraktam egy olyan csomagot, amire azt írták, hogy minden 4.4 verzióhoz jó. Amúgy a benne lévő appok mint a gmail, működnek is, csak a playstore fagy ki mindig miután letölti az alkalmazást és telepíteni próbálná azt.Majd még szórakozok vele. Amúgy az iuni store-ban fent van a play store alkalmazás is, majd kipróbálom, hogy ha semmi sincs a telefonon és azzal telepítem a play-t akkor működik-e.
Amúgy jó lenne az iuni store is csak marha lassú ugye, meg kicsit kevésbé bízom benne. -
1fejű
újonc
válasz
raulicio #100 üzenetére
Ha jól értem, akkor neked is működött 4.3-on a gapps. Gondolom root-olva próbálod a telepítést a 4.4.2-re.
OTA update-tel, vagy a ROM zip átmásolásával próbálod telepíteni recoveryből? Az IUNI OS v22-jével próbálkozol, amit 23-án raktak föl netre? Csak azért kérdezem, mert a v22 az pont 4.4.2-es alapú. Lehet, hogy nemsokára felpakolnak hozzá vmi gapp-ot is.
Az update előtt a gapps törlése, majd az update után cache és dalvik törlése és utána a gapps felrakása nem segít?
Ha az IUNI store-ból ugyanúgy telepíthető minden mint a gappsből, akkor az IUNI store-ból telepíthető maga a gapps is?
Ezeket én még pár napig nem tudom kipróbálni, mert nem leszek wifiközelben.Más(s4tch):
Az Allview ROM kiadási szabályzatának van értelme, ha a vásárlóik közül akárcsak 1 elérhetővé tesz egy backup ROM-ot a telójukról?Más(madmike):
https://www.topresellerstore.it/qualcomm-snapdragon/652-iuni-u2-schermo-sharp-ltps-47-ram-3gb-32gb-qualcomm-800-22-ghz-quad-core-adreno-330.html?cid=#/colore-bianco/spazio_disco-32gb/rom-play_store/ram-3gb/processore-qualcomm
Ez sztem raktárról árul, viszont csak 32 Gigásat fehérben, látszólag. -
madmike
őstag
Sziasztok!
Lehet valakitől EU-s raktárból rendelni ilyen készüléket? -
raulicio
senior tag
Visszaraktam a 4.4.2-t, mert csak idegesített a dolog, meg 4.3 alatt is akad egy-két furcsa force close.
A a korábban linkelt gapps package-el nem működik, mivel az 4.3-ra van. Felraktam egy 4.4-re szánt gapps csomagot, ami szépen fel is telepített mindent, amik működnek is.
A play store viszont hiába tűnik úgy, hogy működik, sajnos amikor telepíteni kezdene vmit akkor force close-ol és nem telepít fel semmit
-
raulicio
senior tag
-
raulicio
senior tag
Nekem a google play az istennek sem akar működni.
No connection-t ír meg a google play service has stopped. pedig a nettel minden rendben.
Már az összes ezzel kapcsolatos troubleshootot kipróbáltam de semmi eredménye nem volt. Nem értem mi lehet a gond. Mondjuk az iuni store-ból minden be lehet szerezni, de azért jobb lenne a megszokott play store -
s4tch
veterán
Nem találtam én sem allview-féle szoftot - igaz, nem is kerestem túl sokat. Viszont írtam az allview supportnak, és elég szomorú a válasz:
Dear customer,
Unfortunately our company policy doesn't allow us to offer the initial ROM files to our customers. In case you encounter any issues with it you will need to take contact with one of our service partners.
Thank you for the interest manifested for Allview products and for understanding.
Best Regards,
Tőlük se veszek semmit.
-
1fejű
újonc
Ha tudtok linket mutatni, ahonnan le lehet szedni az Allview-féle szoftvert, akkor kipróbálom. Mert én csak a http://www.cwm-twrp-recovery.org/mp3-0/allview-x1-xtreme-mini-6857.html -en találtam ilyet meghirdetve, az meg vmi kamu oldal.
Képeket csináltam, csak nem tudom mihez mérni a minőségüket. A haverok telóiban 8Megapixel körüli kamerák vannak.
Egy átlagosan kivilágított utcát éjszaka le lehet kapni vele. Kivágtam egy kis darabot egy éjszakai fényképből, azt mellékelem.A selfie kameráján meg van egy feature: növelni lehet a teló kijelzőjének fényerejét fényképezéskor, és akkor tök sötétben is lehet olyan képet csinálni, amin az ember felismerhető... biztos jó vmire ez is.
-
raulicio
senior tag
nekem ma jött meg az efoxtól, mégsem lett dispute, összekapták magukat! a dhl szállítás meg 2 nap volt.
Amúgy éppen 10 perce próbáltam ki és a T-s kártyámmal elsőre működött. Nem állítottam semmit.
Nem az első kínai telefonom, szóval még nem használom, kell 1-2 nap mire a sok kínai szar kiirtom, felrakom a google cuccokat, stb. Ehhez már hozzászoktam.
10 perc nyomkodás után csak megerősíteni tudom, hogy tényleg nagyon össze van rakva a fém hátlap nagyon jó tapintású.
Amúgy 10 perc nyomkodás után az OS nagyon stabil és gördülékeny, mondjuk az elég nagy gond is lenne ha ilyen hardware-el akadozna. Még ki kell tapasztalnom, hogy mi az, amit le kell róla irtani és felrakni de mivel iuni OS-el még nem volt dolgom, ez egy kis utánajárást igényel. de egyelőre bagyon örülök, hogy mellette döntöttem.
Persze a kisebb bosszantó hibák előjöhetnek még, de remélem nem lesz sok, meg szerintem egy romfrissítést is csinálnom kell, de még azt sem néztem meg, hogy milyen verziók vannak. -
szobitom
csendes tag
Eladó 6 db kijelzővédő fólia. Ár: 700 Ft + posta költség.
-
1fejű
újonc
Múlt héten kaptam meg egy zöld 16GB-osat, a coolicool-tól (200$ volt akkor ott + biztosítás), az kb efox. Tök rendesek voltak, mert eredetileg ezüst/fehéret rendeltem, és mikor láttam, h a gombok háttérvilágítása fehér, akkor meggondoltam magam. Szóltam nekik, h küldjenek zöldet inkább, emiatt bejött egy +5 napos csúszás a képbe, mert újra fel kellett dolgoznia a csomagolóosztályuknak a cuccot.
Mikor átvettem a telót, akkor nagyon örültem, mert eléggé masszív benyomást kelt.
Az alumínium házba kb. bele van öntve a kemény fekete műanyag. A fémház finom megmunkálású. A telóhoz olcsó átlátszó rápattintós tok is jár gyárilag, füles nincs. Mondjuk ilyen árért nem is vártam el.
Amiért ezt a hozzászólást írom az az OS: helyenként maradtak benne kínai szövegek speckó helyeken, meg kínai alkalmazások (pl Baidu). Ez annyira nem gáz, mert másik okostelóról google fordítóba befényképezve a szövegeket hozzá lehet jutni a fordításhoz. Google play nem volt felrakva, viszont rootolva volt a teló (és ezt nem is kellett kérnem webshoptól).
Ami gáz: az IUNI OS "kezdeti" verzióiban nem tud csatlakozni Európában a mobilhálózatra!
A hálózatot megtalálja, de azt írja, h a SIM kártyám nem támogatja a csatlakozást.Ez pár embernek feltűnt még, és leírták, h mit kell tenni:
!!! Az alábbiak csak saját felelősségre !!!
http://forum.xda-developers.com/android/general/help-plx-help-iuni-u2-t2969951Ehhez én annyit tennék hozzá:
Felraktam az IUNI U2 USB drivert, IUNI toolkitet, G.Play appot és root alkalmazást(SuperSU) ide:
https://www.dropbox.com/sh/wvsuaqmvaqoy4ia/AAC9-i7ZDLXNilLJUn0wBq8xa?dl=01. Developer üzemmódba váltás: Beállítások menü => About phone => Build numberre 7-szer kattintani
A többi ugyanaz, amit az xda-sok leírtak:
2. USB Driver telepítés PCre
3. Toolkit telepítés PCre
4. Friss ROM letöltése PCre (angol nyelv is van rajta) innen: www.romzj.com/rom/18365.htm
5. Teló csatlakoztatása PCre/kapcsolódás ellenőrzése
6. Letöltött ROM, G.Play, root alkalmazás zipek átmásolása telóra
7. Lehúzás PCről
8. Teló kikapcsolása
9. Újraindítás fastboot mode-ban: Volume mínusz és Power lenyomása néhány másodpercig egyszerre
10. A toolkit mappában a Boot Recovery TWRP.bat indítása, és ezután teló csatlakoztatása
11. Eszközillesztő kijelölése a PC-n a telóhoz(nekem windows baszakodott, nem látta az USB drivert a telóhoz, de listából megtalálta, mappában kijelölve viszont nem)
12. Betöltődik a TWRP a telón (Nekem kínai volt, de neten TWRPs menü képekre rákeresve rá lehet jönni, h melyik gomb mi). Ezután csináltam biztonsági mentést a default beállításokkal (system, data, boot). Lementettem PCre is, hátha később jól jön.
13. Csináltam egy wipe-ot a default beállításokkal (system, data, dalvik)
14. Telepítettem a ZIP fájlokat (v21 IUNI OS, Gapps, SuperSU) egyszerre, majd újra wipe default módon
15. Újraindítottam telót, és default nyelv a kínai volt, ráadásul a user interface megváltozott. Angol nyelvre állítás: Fogaskerék ikon => fogaskerekes menüpont kiválasztása (az az utolsó előtti) => 3. menüpont kiválasztása => 1. menüpontba lépés => EnglishEgyébként az eredeti szar IUNI OSben az energiagazdálkodás egy egész almenüre szét volt osztva, az újban meg kb csak 2 dolgot lehet tenni: Wifi standby-t kikapcsolni (csak akkor csatlakozik, ha kell), meg Battery savert be. Egy éjszaka alatt így merül 1-2%-ot, de pontosabb képet csak több használat után fogok kapni.
-
szobitom
csendes tag
Szerintetek az Elephone P6000 megéri az árát? Pandán vámbiztosítással + TNT szállítással 44 000 Ft-ből kijön.
-
szobitom
csendes tag
Itt indok :
xie xiuqun
mionbuy@126.com
Note from merchant
dear sir,sorry that due the systerm error,many package send wrong,we will refund you full money now!Ja persze...
-
szobitom
csendes tag
Le van szarva nagy ívben, írtam neki egy nem irodalmi stílusú kérdést, egyből full refund-ot jelzett a PayPal.
-
szobitom
csendes tag
Nem videóztam le, mert nem olvastam amit írtá, de a lényeg az, hogy a MIONBUY EGY ORDENÁRÉ NAGY CSALÓ. 3 db kijelző védőt kaptam iPhone 4-hez
-
szobitom
csendes tag
Kézbesítés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY 12:47 nem bírok várni, izgatott vagyok, hogy mi lesz a dobozban
-
s4tch
veterán
Innen vélhetően nem lenne gond:
http://www.etotalk.com/iuni-u2-216gb_p6726.html -
raulicio
senior tag
valaki megkapta már az iuni U2-t?
Én rendeltem egyet az efox-ról, de azok csak sz.patnak szóval dispute lesz a vége... -
atee_13
őstag
Amire elvileg reagáltak is.
http://www.mionbuy.com/
Note: The Umi Zero is total new and original,if not original we will return full money to you! And welcome to buy it with DHL(DHL is freeshipping for this Umi ZERO),5 days arrive,then can know if it is original!!!! We will talk by the truth!!
And we will againest the what umiofficial in facebook,they are not responsible for their sales in China,they have released some umi zero in China in Cheap price in 10 days ago,now they deny,and want to sell higher in Other Country,that is bad bussiness for them,we decide when sold out the left 20pcs umi zero,we will never sell this umi brand again! And we will againest them by Law in China -
tokyo2
tag
Uraim!
Ide is kiirom...UmiOfficial megosztott egy hivatkozást.
tegnap
Dear friends. DO NOT buy in this web-store. They are scammers.
http://www.mionbuy.com/umi-zero-5inch-android-44-mt6592t-20ghz-octacore-smartphone-p-1069.html -
szobitom
csendes tag
http://www.aliexpress.com/item/Original-IUNI-U2-Smart-Phone-Qualcomm-Snapdragon800-Quad-Core-2-2GHz-4-7-FHD-1920x1080-2GB/32227978300.html
Először innen akartam rendelni, de, mint látjátok itt a 16 GB-os változat 190 dollár.
-
szobitom
csendes tag
164.49 dollárért, azaz PayPal-lel együtt 42 371 forintért én is rendeltem egy 3 GB-os változatot a MiOnBuy holnapról, várom mi lesz az eredménye, elvileg ingyenes DHL-es posta vonatkozik rá
-
zorro7
csendes tag
Sziasztok
Ezen az oldalon lehet hamarabb megrendelhető ha valakit érdekel
http://www.mionbuy.com/iuni-u2-smartphone-3gb-32gb-47-inch-sharp-fhd-screen-quad-core-22ghz-160mp-green-p-1009.html -
matrody
csendes tag
Na én is lemondtam a pandás rendelésem, nekem is azt mondták még hónapokig nem lesz.
Kár érte...
Szerintetek van olyan telefon, ami nagyjából hasonló áron hozza ezt a szintet? -
s4tch
veterán
Etotalknál van mindkét féle U2, ezüst és zöld is, elvileg készleten.
-
s4tch
veterán
Allview support azt írja, van magyar nyelv a szoftverben, és Romániából jön a csomag. Hmm, 200 euróért nem rossz az az X1 Mini...
-
tokyo2
tag
Sajnos Iunim nem lesz...11.06 án fizettem, 11.28.án lemondtam... processing miatt Pandawill-nél... Szerintem nem lesz nekik... vagy csak sokára.
-
judas13
veterán
Kár,h nálunk nem forgalmazza vki.Tudom rögtön drágább lenne a navos árak miatt, de nem járna ennyi problémával a beszerzés,magyarîtás egyebek...ütős teló pedig.
-
matrody
csendes tag
Új hírek
Beszéltem most a pandásokkal és ezt mondták a telefonra: ,,we cant get it right now". Azt is mondta, hogy a közeljövőben sem fognak tudni szerezni.
Érdekes
Amúgy [cs-2] volt, akivel beszéltem.
-
sNake^
tag
300 euró tényleg sok, főleg a 2 GB RAM-osért, de most Black Friday alkalmából 899 Lei előrendelésben, azaz 202 euró, ami már sokkal barátibb, ha belegondolsz, hogy ez helyi garancia (legalábbis, például nekem, Erdélyben élek, bár gondolom ugyanúgy ellátják Magyarországot is, hisz az eMag is kiment oda, igen hasonló a két piac igénye
)
-
atee_13
őstag
Közben most nézem a pandánál már Sold Out a telefon.
-
s4tch
veterán
Fogalmam sincs... Egyes programokat anno én is fordítottam magamnak, 1-1 szoftver menürendszere van, hogy 8-10 óra nettó meló. Egy komplett oprendszer különböző gyári programokkal heteket is simán igénybe vehet. Vagyulát kellene megkérdezni, aki a MIUI magyar nyelvi csomagjáért felelős. Szerintem reális.
Ha megjön, legfeljebb használod morelocale2-vel, angolul. Ki lehet bírni.
Engem inkább az izgat, hogy az Allview mennyiben tér el hardveresen az IUNI-tól. Ha gazdaságosan akarják gyártani, akkor semmiben. Ebben az esetben az Allview csupasz androidját lehet, hogy fel lehet rakni az IUNI-ra is, és akkor van magyar nyelv különösebb kompromisszum nélkül.
-
atee_13
őstag
A koppintást úgy értettem, hogy nem egyedi házat adnak a telefonnak, azt látom, hogy a ház csak a jelben tér el, gondoltam, hogy egy másik "gyártó" megrendelte ugyan azt, gyakran látni ilyet olcsóbb kaliberű telefonoknál.
Akkor szerinted reális lehet, hogy nekem 2 hete azt mondják, hogy készül a magyar nyelv hozzá?
Ha igen véleményed szerint mennyi idő lehet ez cakk pakk. Azért meredek lenne, ha decemberig várni kellene. -
s4tch
veterán
Nem koppintják, vélhetően az IUNI (ami egyébként a Gionee egy divíziója) gyártja az Allview megrendelésére. Magyar nyelv meg azért lehet benne, mert a fotók alapján egy stock android fut rajta, nem IUNI OS.
Egy ROM komplett magyarítása rengeteg időt vehet igénybe. Nem tudom, hogy csinálják a kínaiak; remélem, magyar anyanyelvű fordítóval dolgoznak. Rengeteg olyan menüpont van a beállításokban, ami különbözik az alap androidtól. Szerintem annak semmi esélye, hogy egy AOSP ROM-ból egyszerűen lenyúlják a nyelvi fájlokat.
-
atee_13
őstag
Ha jól értem akkor ez az U2 csak valamim másik cég ünnepi kiadása. Ha így van akkor kicsit veszít a "varázsából", hogy koppintják.
Viszont ami nekem nagyon szemet szúrt :
Language
Romanian, English, German, Spanish, Hungarian, French, Dutch, Russian, Italian etc.
A pandánál meg dolgozik egy ember lassan 2 hete rajta (elvileg).
Viszont a 300 Euró a 16 gb ért elég kemény én a 32 ért fizettem 218 dollárt, bár egyenlőre csak a pénz kiadás van meg, a telefon csak a panda meséiben.
Mindenesetre nagyon kulturált és igényes a linkelt oldal. Ismét meggyőzött, hogy ez a teló kellene nekem.
-
sNake^
tag
Mit mondtok akkor, még nem éri meg megrendelni, várjak amíg nektek megoldják? Esetleg minden készülékre 1 hét feltenni?
Mert akkor 3 dolláros órabérért megyek csájnába, mert megoldom nekik max 1 nap alatt...
-
atee_13
őstag
Nekem ma ez az üzenet jött tőlük:
Sorry to tell you that i am not sure the exact time when the sku49809 will come,because the language is just chinese now.
My purchase man are trying to upgrade it with multi-language.3 hétig tart feltenni egy angol ROM-ot ne vicceskedjünk már. Azt se nagyon akarom már ezek után elhinni amit kérdeznek.
-
matrody
csendes tag
Én is berendeltem egy 16g-os zöld verziót.
Ma azt mondták nekem, hogy 5-10 nap amíg lesz nekik készleten. Remélem karácsony előtt még megérkezik. -
sNake^
tag
válasz
ChrisDzsi95 #33 üzenetére
Ha meglesz, dobj egy PM-et majd róla, vagy írj ide, jobban várom mint te
-
tokyo2
tag
válasz
ChrisDzsi95 #33 üzenetére
Azt ne feledjétek, hogy a Pandánál nincs készleten!! Még kb 1-2 hétig
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sikeresen eladtam a G2-t
holnap már rendelem is a telefont,remélem minél hamarabb készleten lesz
-
sNake^
tag
Na emberek, rengeteget olvastam erről a telefonról, és most a Pandán van 32 GB-os, limitált kék, 236 dollárért, Vám és Adó visszatérítéssel, +5% díj ellenében, ami még így is egy korrekt ajánlat, szerintem, (880 RON, durván 60 ezer forintért). Az hogy egy előrelépés lenne a Moto G-mről, az biztos (jó telefon a kicsike, és alig 9 hónapos, de ....
... ) Mit szóltok az ötletemhez emberek, kb. 30-35ezerért meg tudok szabadulni a G-től (durván 50-55ezerben vettem Bécsben, nem bukok hatalmasat), így egy része már meg is lenne
-
s4tch
veterán
Tényleg, aktív ikonok. Pl. az adatforgalom app ikonján "lötyög" egy állapotjelző, és mutatja, hogy a havi beállított adatmennyiségből mennyi fogyott eddig. Jópofa.
Van még egy királyság, ami a MIUI-ból kimaradt. Ugye az IUNI OS-ben sincs app drawer. Visszaállítottam a titanium backup mentésem (felment hiba nélkül), ezáltal a főképernyőkre kikerült vagy 40-50 ikon. Ezt miuinál kézzel kell mappákba rendezni. Ennél meg a főképernyőn nyomva egy menü gombot, van egy lehetőség az ikonok automatikus rendezésére. Egész jól eltalálja a cucc a kategóriákat: játékok, rendszereszközök, multimédia, kommunikáció (stb) mappákat hoz létre, ezáltal a sok-sok képernyő tartalmát összesűríti 2 képernyőre. A javaslatait el is lehet vetni, ilyenkor visszaáll az eredeti felállás. Ez 10/10 fícsör, bármelyik app drawer nélküli rendszerben kötelezővé kéne tenni.
-
s4tch
veterán
Tegnap még pár órát játszottam a rendszerrel. Nem U2-n, hanem Xiaomi Mi3-on próbáltam, a tapasztalataimat tessék fenntartással kezelni. Nagyon gyors a rendszer, tényleg megfelel annak, ahogy reklámozzák: "pehelysúlyú", nem terheli le a masinát, nem fut rengeteg fölösleges szolgáltatás a háttérben. A fentről lehúzható állapotsáv az értesítések megjelenítésére szolgál, a szokásos gyorskapcsolókat alulról felhúzással lehet előhívni (amolyan iOS módra). A magyar ékezetes karakterek megjelennek, de a betűközök olyankor elszállnak, kicsit szétesik a szöveg, úgyhogy szerintem inkább angol nyelvre fogjátok állítani a programokat. Az 1.6-os bétára nekem nem ment fel a google szolgáltatások, ellenben az 1.8-as, rootolt bétán tökéletesen futott a gmail, play store, stb. Egyes menüpontok magyarítás-angolítás után is kínaiak maradnak, de ezek elég eldugott, rejtett beállítások, a lényegi használatot nem érintik. Ahhoz képest, hogy béta rendszerről van szó, nagyon szépen szaladt a Mi3-on is, biztos vagyok benne, hogy U2-n az általános működési sebességgel semmiféle probléma nem lesz. A nyelvvel meg majd megbarátkoztok.
A google szolgáltatások telepítéséhez ezt a programot használtam:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37340188/android/google_installer.apk
Ez MIUI-féle hozomány, ezen a rendszeren is működik. (Saját feltöltés, ha nem működne a link, feltolom máshová.) Illetve biztos fel lehet flashelni bármelyik kapcsolódó gapps csomagot is, ezt nem próbáltam. -
ChrisDzsi95
aktív tag
Viszont dönteni nem tudok. Ezen vagy a Jiayu G5S-en gondolkodom, mindkettőt az anyaghasználat miatt néztem. Szerintetek?
-
tokyo2
tag
válasz
ChrisDzsi95 #21 üzenetére
Azért adják szokás szerint ilyen olcsón.. mert nincs nekik készleten. Majd az alapján rendelnek be, hogy mennyi rendelés érkezett pl a keddi happy hour-ból.
Érdeklődtem náluk, az enyém még el se indult.
Mondjuk engem nem zavar, sejtettem, hogy nem 2 napos történet lesz -
ChrisDzsi95
aktív tag
Meglehet
sajnos amíg nem tudom eladni a G2-esem addig nem tudok beruházni rá, remélem addig nem fogy el a készlet
-
atee_13
őstag
válasz
ChrisDzsi95 #19 üzenetére
Lehet teleszedték magukat valami ilyesmi akcióból:
http://www.gizchina.com/2014/11/01/iuni-cut-price-snapdragon-800-powered-iuni-u2-999-yuan/
-
s4tch
veterán
válasz
ChrisDzsi95 #17 üzenetére
Valahol olvastam, hogy IUNI OS alatt megy a magyarítás morelocale2 segítségével. Valamikor a héten kipróbálom: Mi3-ra is fel lehet húzni ezt a rendszert.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Én is szemezgetek pandán a 2/16 gigás 200 dolláros verzióval, nagyon jó ár/érték arányú telefonnak tűnik. Persze aki tud angolul, mert pandán nyelvekhez csak English/Chinese van írva, de aztán lehet megoldották a multilanguage problémát. Én is áfa biztosítással rendelném, illetve DHL-el, mivel a magyar posta annyi idő alatt küldi ki MO-ban, mint az SG Post MO-ba
látom írtátok páran hogy már rendeltetek belőle, én is csatlakoznék azokhoz akik beszámolót várnak a telefonról!
-
sagesz93
addikt
Én is nagyon gondolkoztam ezen a készüléken(kb 4 hónapja el van mentve a topik), ismerősöm volt Kínában, és tudott volna bármit hozni, végülis xiaomi mi3 lett belőle, nem bántam meg.
-
atee_13
őstag
Na én is beneveztem egyre 218 dollár volt a 32/3GB. Kár, hogy ennyire gyenge volt a forint.
-
tokyo2
tag
Akció a pandánál Happy Hourban:
-
matrody
csendes tag
A pandawillen már 10% a vámbiztosítás sajnos, de elvileg tényleg kifizetik, legalábbis a pandawill hungary facebook oldalán azt bizonygatják. Én is a pandát céloztam meg vámbiztosítással, ez most a legolcsóbb a lehetőség valószínüleg.
Jó lenne ha lenne egy kis magyar tábor is, mert ennyiért nagyon jó telefon lehet.
-
atee_13
őstag
Hali!
Én is erősen gondolkodok a közeljövőben egy ilyen rendelésen. A pandát céloztam meg én is a "Import Tax & VAT Insurance " miatt, ha jól tudom 5% ért cserébe visszafizetik az áfát. Esetleg erről megírhatnád a tapasztalatot, hogy valóban így van é és hogy mennyire macerás visszakapni a lovét.
Van róla külföldi teszt is ahol egészem pozitívan látják a masinát http://www.gizchina.com/2014/04/11/iuni-u2-review-feature/
-
tokyo2
tag
Ja persze, ez a leghasználhatobb... hihetetlenül kevés info van róla... már a kínai fórumokat boklászom.
Pedig sztem nagyon sokan keresnek 'kis telóban nagy erőt'.
Ez pedig tényleg az.
Igaz csak nem rég jött ki rá az angol rom.. csak belpiaccal foglalkoztak eddig.De majd most
-
matrody
csendes tag
Engem is nagyon érdekelne!
Ha megérkezik itt találhatsz hozzá hasznos dolgokat:[link] -
tokyo2
tag
Sziasztok!
Megpróbálom feléleszteni a topikot!
Rendeltem egy ilyen jószágot és azt gondolom, hogy ár érték arányban most elég komoly versenyzővé lépett elő... ráadásul kategoriájában szinte konkurencia nélkül...Ára: 199$- 235$ specifikációtól függöen. / http://www.pandawill.com/iuni-u2-smartphone-3gb-32gb-47-inch-sharp-fhd-screen-quad-core-22ghz-160mp-green-p94945.html /
Ha megérkezett beszámolok róla..esetleg tesztet is készíthetek, ha érdekel mást is.
-
s4tch
veterán
Hír az Engadgeten:
IUNI U2 is palm-friendly Xiaomi competitor, packs an UltraPixel front cameraHivatalos oldal:
http://www.iuni.com/reserve/1083755Van benne egy adag Xperia P, egy még nagyobb adag HTC One, de a dizájn így is állat. Fém ház, Snapdragon 800, 2GB RAM, 16GB tárhely 300 dollár alatt, és a 32GB-s, 3GB RAM-mal töltött verzió is csak 320 dollár?! A 4.7-es FullHD kijelző csak hab a tortán. Ezt csak egy sima LCD-vel tudnák elrontani, de a kínaiak lassan a lázmérőkbe is IPS-t pakolnak, úgyhogy megkockáztatom, nem lesz rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest