- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
-
raulicio
senior tag
válasz
h.gergo19911 #148 üzenetére
Néhány napja használom és eddig problémát nem észleltem. Sőt a wifi vétel pl jobb lett. (vagy csak a kijelzéssel babráltak
)
Szerintem bármilyen launcherrel elmegy, állítólag az exposed is megy rajta (ezeket nem próbáltam.)
Rootolni twrp-vel simán lehetett.Az xda-s leírás alapján telepítettem, de ahogy elnézem a letölthető rom csomagban van valami flashelő program is. Ez utóbbit szintén nem próbáltam, viszont fastbootos telepítgetéssel simán felment. Egyáltalán nem bonyolult, előképzettséget nem igényel.
Természetesen felelősséget semmiért nem vállalok -
raulicio
senior tag
Tudom hogy nem sok ember mozgat meg, de hátha mégis érdekel valakit.
Elérhető a telefonra a Walton Primo Z romja, ami egy stock android egy saját launcherrel. Szóval ha valakit az iuni saját romja tartott vissza, az többé ne fékezze magát. -
raulicio
senior tag
elérhető már a 3.0.01-es update is.
-
raulicio
senior tag
Ma érkezett egy új update. 720 mega, szóval valószínűleg új rom. még nem tudtam telepíteni, azt sem tudom, hogy felmegy-e simán (az előző 13 megás updatet nem tudtam feltenni.).
-
raulicio
senior tag
válasz
h.gergo19911 #109 üzenetére
sajnos én nem tudom, mert angolul használom már régóta a telefonjaimat, de esetleg morelocal2-vel próbálkozhatsz, de nem tudom pontosan hogyan kell használni.
-
raulicio
senior tag
válasz
raulicio #107 üzenetére
Az elmúlt napokban Krakkóban voltam, így nagy szükség volt a gps-re is. Sygic nevű programmal használom és egy rossz szavam sem lehet rá. Mindenhova pontosan elvitt.
Amúgy ezzel, hogy a gapps gondom megoldódott, már csak egy probléma maradt, mégpedig az, hogy néhány program notifikációját nem küldi ki a telefon.
Pl a whatsapp üzeneteket megkapom, de nem kapok róla értesítést, de ugyan ez a helyzet a facebookal vagy az e-mailekkel is. Minden megfelelően be van állítva, még külön "Mwssage push" menü is van, ahol külön-külön lehet engedélyezni a programokat. Mégsem működik.
Ha esetleg erre talál valaki megoldást azt ne hallgassa el.Amúgy minden más tök jól működik. Volt vele kis szenvedés nem mondom, de eddig nagyon elégedett vagyok.
-
raulicio
senior tag
kevertem már a szezont a fazonnal az volt a gond.
A 4.3-on működött simán a gapps-ot recoveryből installáló zip. Viszont a google services wakelockot okozott, aminek persze utánajárhattam volna és meg is lehetett volna szünetetni, de amikor felraktam a gsam-ot, az meg kifagyott minden indításnál, szóval meguntam és felraktam az új 4.4.2-t, ami tök stabil, meg az új ui is jobban tetszik, csak ugye nincs rá működő gapps installer.
Felraktam egy olyan csomagot, amire azt írták, hogy minden 4.4 verzióhoz jó. Amúgy a benne lévő appok mint a gmail, működnek is, csak a playstore fagy ki mindig miután letölti az alkalmazást és telepíteni próbálná azt.Majd még szórakozok vele. Amúgy az iuni store-ban fent van a play store alkalmazás is, majd kipróbálom, hogy ha semmi sincs a telefonon és azzal telepítem a play-t akkor működik-e.
Amúgy jó lenne az iuni store is csak marha lassú ugye, meg kicsit kevésbé bízom benne. -
raulicio
senior tag
Visszaraktam a 4.4.2-t, mert csak idegesített a dolog, meg 4.3 alatt is akad egy-két furcsa force close.
A a korábban linkelt gapps package-el nem működik, mivel az 4.3-ra van. Felraktam egy 4.4-re szánt gapps csomagot, ami szépen fel is telepített mindent, amik működnek is.
A play store viszont hiába tűnik úgy, hogy működik, sajnos amikor telepíteni kezdene vmit akkor force close-ol és nem telepít fel semmit
-
raulicio
senior tag
-
raulicio
senior tag
Nekem a google play az istennek sem akar működni.
No connection-t ír meg a google play service has stopped. pedig a nettel minden rendben.
Már az összes ezzel kapcsolatos troubleshootot kipróbáltam de semmi eredménye nem volt. Nem értem mi lehet a gond. Mondjuk az iuni store-ból minden be lehet szerezni, de azért jobb lenne a megszokott play store -
raulicio
senior tag
nekem ma jött meg az efoxtól, mégsem lett dispute, összekapták magukat! a dhl szállítás meg 2 nap volt.
Amúgy éppen 10 perce próbáltam ki és a T-s kártyámmal elsőre működött. Nem állítottam semmit.
Nem az első kínai telefonom, szóval még nem használom, kell 1-2 nap mire a sok kínai szar kiirtom, felrakom a google cuccokat, stb. Ehhez már hozzászoktam.
10 perc nyomkodás után csak megerősíteni tudom, hogy tényleg nagyon össze van rakva a fém hátlap nagyon jó tapintású.
Amúgy 10 perc nyomkodás után az OS nagyon stabil és gördülékeny, mondjuk az elég nagy gond is lenne ha ilyen hardware-el akadozna. Még ki kell tapasztalnom, hogy mi az, amit le kell róla irtani és felrakni de mivel iuni OS-el még nem volt dolgom, ez egy kis utánajárást igényel. de egyelőre bagyon örülök, hogy mellette döntöttem.
Persze a kisebb bosszantó hibák előjöhetnek még, de remélem nem lesz sok, meg szerintem egy romfrissítést is csinálnom kell, de még azt sem néztem meg, hogy milyen verziók vannak. -
raulicio
senior tag
valaki megkapta már az iuni U2-t?
Én rendeltem egyet az efox-ról, de azok csak sz.patnak szóval dispute lesz a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest