- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNake^
tag
300 euró tényleg sok, főleg a 2 GB RAM-osért, de most Black Friday alkalmából 899 Lei előrendelésben, azaz 202 euró, ami már sokkal barátibb, ha belegondolsz, hogy ez helyi garancia (legalábbis, például nekem, Erdélyben élek, bár gondolom ugyanúgy ellátják Magyarországot is, hisz az eMag is kiment oda, igen hasonló a két piac igénye
)
-
s4tch
veterán
Fogalmam sincs... Egyes programokat anno én is fordítottam magamnak, 1-1 szoftver menürendszere van, hogy 8-10 óra nettó meló. Egy komplett oprendszer különböző gyári programokkal heteket is simán igénybe vehet. Vagyulát kellene megkérdezni, aki a MIUI magyar nyelvi csomagjáért felelős. Szerintem reális.
Ha megjön, legfeljebb használod morelocale2-vel, angolul. Ki lehet bírni.
Engem inkább az izgat, hogy az Allview mennyiben tér el hardveresen az IUNI-tól. Ha gazdaságosan akarják gyártani, akkor semmiben. Ebben az esetben az Allview csupasz androidját lehet, hogy fel lehet rakni az IUNI-ra is, és akkor van magyar nyelv különösebb kompromisszum nélkül.
-
s4tch
veterán
Nem koppintják, vélhetően az IUNI (ami egyébként a Gionee egy divíziója) gyártja az Allview megrendelésére. Magyar nyelv meg azért lehet benne, mert a fotók alapján egy stock android fut rajta, nem IUNI OS.
Egy ROM komplett magyarítása rengeteg időt vehet igénybe. Nem tudom, hogy csinálják a kínaiak; remélem, magyar anyanyelvű fordítóval dolgoznak. Rengeteg olyan menüpont van a beállításokban, ami különbözik az alap androidtól. Szerintem annak semmi esélye, hogy egy AOSP ROM-ból egyszerűen lenyúlják a nyelvi fájlokat.
-
matrody
csendes tag
A pandawillen már 10% a vámbiztosítás sajnos, de elvileg tényleg kifizetik, legalábbis a pandawill hungary facebook oldalán azt bizonygatják. Én is a pandát céloztam meg vámbiztosítással, ez most a legolcsóbb a lehetőség valószínüleg.
Jó lenne ha lenne egy kis magyar tábor is, mert ennyiért nagyon jó telefon lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest