Új hozzászólás Aktív témák
-
1fejű
újonc
válasz
raulicio #100 üzenetére
Ha jól értem, akkor neked is működött 4.3-on a gapps. Gondolom root-olva próbálod a telepítést a 4.4.2-re.
OTA update-tel, vagy a ROM zip átmásolásával próbálod telepíteni recoveryből? Az IUNI OS v22-jével próbálkozol, amit 23-án raktak föl netre? Csak azért kérdezem, mert a v22 az pont 4.4.2-es alapú. Lehet, hogy nemsokára felpakolnak hozzá vmi gapp-ot is.
Az update előtt a gapps törlése, majd az update után cache és dalvik törlése és utána a gapps felrakása nem segít?
Ha az IUNI store-ból ugyanúgy telepíthető minden mint a gappsből, akkor az IUNI store-ból telepíthető maga a gapps is?
Ezeket én még pár napig nem tudom kipróbálni, mert nem leszek wifiközelben.Más(s4tch):
Az Allview ROM kiadási szabályzatának van értelme, ha a vásárlóik közül akárcsak 1 elérhetővé tesz egy backup ROM-ot a telójukról?Más(madmike):
https://www.topresellerstore.it/qualcomm-snapdragon/652-iuni-u2-schermo-sharp-ltps-47-ram-3gb-32gb-qualcomm-800-22-ghz-quad-core-adreno-330.html?cid=#/colore-bianco/spazio_disco-32gb/rom-play_store/ram-3gb/processore-qualcomm
Ez sztem raktárról árul, viszont csak 32 Gigásat fehérben, látszólag. -
1fejű
újonc
Ha tudtok linket mutatni, ahonnan le lehet szedni az Allview-féle szoftvert, akkor kipróbálom. Mert én csak a http://www.cwm-twrp-recovery.org/mp3-0/allview-x1-xtreme-mini-6857.html -en találtam ilyet meghirdetve, az meg vmi kamu oldal.
Képeket csináltam, csak nem tudom mihez mérni a minőségüket. A haverok telóiban 8Megapixel körüli kamerák vannak.
Egy átlagosan kivilágított utcát éjszaka le lehet kapni vele. Kivágtam egy kis darabot egy éjszakai fényképből, azt mellékelem.A selfie kameráján meg van egy feature: növelni lehet a teló kijelzőjének fényerejét fényképezéskor, és akkor tök sötétben is lehet olyan képet csinálni, amin az ember felismerhető... biztos jó vmire ez is.
-
1fejű
újonc
Múlt héten kaptam meg egy zöld 16GB-osat, a coolicool-tól (200$ volt akkor ott + biztosítás), az kb efox. Tök rendesek voltak, mert eredetileg ezüst/fehéret rendeltem, és mikor láttam, h a gombok háttérvilágítása fehér, akkor meggondoltam magam. Szóltam nekik, h küldjenek zöldet inkább, emiatt bejött egy +5 napos csúszás a képbe, mert újra fel kellett dolgoznia a csomagolóosztályuknak a cuccot.
Mikor átvettem a telót, akkor nagyon örültem, mert eléggé masszív benyomást kelt.
Az alumínium házba kb. bele van öntve a kemény fekete műanyag. A fémház finom megmunkálású. A telóhoz olcsó átlátszó rápattintós tok is jár gyárilag, füles nincs. Mondjuk ilyen árért nem is vártam el.
Amiért ezt a hozzászólást írom az az OS: helyenként maradtak benne kínai szövegek speckó helyeken, meg kínai alkalmazások (pl Baidu). Ez annyira nem gáz, mert másik okostelóról google fordítóba befényképezve a szövegeket hozzá lehet jutni a fordításhoz. Google play nem volt felrakva, viszont rootolva volt a teló (és ezt nem is kellett kérnem webshoptól).
Ami gáz: az IUNI OS "kezdeti" verzióiban nem tud csatlakozni Európában a mobilhálózatra!
A hálózatot megtalálja, de azt írja, h a SIM kártyám nem támogatja a csatlakozást.Ez pár embernek feltűnt még, és leírták, h mit kell tenni:
!!! Az alábbiak csak saját felelősségre !!!
http://forum.xda-developers.com/android/general/help-plx-help-iuni-u2-t2969951Ehhez én annyit tennék hozzá:
Felraktam az IUNI U2 USB drivert, IUNI toolkitet, G.Play appot és root alkalmazást(SuperSU) ide:
https://www.dropbox.com/sh/wvsuaqmvaqoy4ia/AAC9-i7ZDLXNilLJUn0wBq8xa?dl=01. Developer üzemmódba váltás: Beállítások menü => About phone => Build numberre 7-szer kattintani
A többi ugyanaz, amit az xda-sok leírtak:
2. USB Driver telepítés PCre
3. Toolkit telepítés PCre
4. Friss ROM letöltése PCre (angol nyelv is van rajta) innen: www.romzj.com/rom/18365.htm
5. Teló csatlakoztatása PCre/kapcsolódás ellenőrzése
6. Letöltött ROM, G.Play, root alkalmazás zipek átmásolása telóra
7. Lehúzás PCről
8. Teló kikapcsolása
9. Újraindítás fastboot mode-ban: Volume mínusz és Power lenyomása néhány másodpercig egyszerre
10. A toolkit mappában a Boot Recovery TWRP.bat indítása, és ezután teló csatlakoztatása
11. Eszközillesztő kijelölése a PC-n a telóhoz(nekem windows baszakodott, nem látta az USB drivert a telóhoz, de listából megtalálta, mappában kijelölve viszont nem)
12. Betöltődik a TWRP a telón (Nekem kínai volt, de neten TWRPs menü képekre rákeresve rá lehet jönni, h melyik gomb mi). Ezután csináltam biztonsági mentést a default beállításokkal (system, data, boot). Lementettem PCre is, hátha később jól jön.
13. Csináltam egy wipe-ot a default beállításokkal (system, data, dalvik)
14. Telepítettem a ZIP fájlokat (v21 IUNI OS, Gapps, SuperSU) egyszerre, majd újra wipe default módon
15. Újraindítottam telót, és default nyelv a kínai volt, ráadásul a user interface megváltozott. Angol nyelvre állítás: Fogaskerék ikon => fogaskerekes menüpont kiválasztása (az az utolsó előtti) => 3. menüpont kiválasztása => 1. menüpontba lépés => EnglishEgyébként az eredeti szar IUNI OSben az energiagazdálkodás egy egész almenüre szét volt osztva, az újban meg kb csak 2 dolgot lehet tenni: Wifi standby-t kikapcsolni (csak akkor csatlakozik, ha kell), meg Battery savert be. Egy éjszaka alatt így merül 1-2%-ot, de pontosabb képet csak több használat után fogok kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest