- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
Android app kérdés nekem nem tiszta. Telepíthetőek rá 3rd alkalmazások, igen.
Play van vagy nincs de lehet. Én rootolva, Play-el kaptam.
Gyári launcher cserélhető.
GPS kicsit lassabban fog jelet mint a Sonyban, pedig ua a proc. De nem mérvadó. Amúgy stabil.
Akku egy napos, ha nem nyúzod agyon.
Alu ház normálisan használható, nem kopik.
Kihangosító tisztán nyomja, csak picit halkabb talán mint az átlag.
Rendszer klafán és sikamlósan pörög, no problemo. MIUI-n kicsit gyorsabb, Baidu-n lassabb. Most egy Lenovo ROM-mal nyúzom, ezen is jó.
Képen nem lövök, mert épp a kamerát élesztem újra. -
Kovaratis
senior tag
Kijelző remek, hangok kicsit halkak, de jó minőségűek, nem torzítanak. OS nekem speciel nem jön be, bár lehet én vagyok a hülye hozzá. nincs normális gyorskapcsoló sáv, túlegyszerűsített minden. Kamera veri a 20 megás megénekelt Sonym kamját, de rendesen. Mondjuk a Huaweiem kamerája is. Gyors, bár a gyári böngészőt nem árt cserélni. Kérdezz, ha van válaszom megosztom.
-
trafoka
tag
Senki semmit? Ez azt jelenti, hogy a teló hibátlan? Ha így van, azt is osszátok meg velem légyszi, és már rendelem is
Addig viszont tényleg nem merem berendelni amíg nem tudok róla konkrét tapasztalatokat. Sajnos csak egy "full review" találtam a neten, és bár ott az egekig magasztalták azért szeretnék több infót róla... A másik választottam az Umi Zero lett volna, de attól elrettentett amit a fórumon olvastam
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- Cyberpunk 2077
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest