- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafoka
tag
válasz
Kovaratis #129 üzenetére
Na összeszedtem egy pár kérdést
Android appok felmennek rá, play áruház van? Gyári launchert le lehet cserélni? GPS pontos? Akku meddig bírja? Az alu ház mennyire karcolódik/kopik? Kihangosító jól szól (beszéd)? Milyen a rendszer sebessége úgy általában, nem röcög, jól optimalizált? Ill. Egy pár full méretű teszt képnek is örülnék, ez lenne a hab a tortán
Előre is köszi!
-
trafoka
tag
Senki semmit? Ez azt jelenti, hogy a teló hibátlan? Ha így van, azt is osszátok meg velem légyszi, és már rendelem is
Addig viszont tényleg nem merem berendelni amíg nem tudok róla konkrét tapasztalatokat. Sajnos csak egy "full review" találtam a neten, és bár ott az egekig magasztalták azért szeretnék több infót róla... A másik választottam az Umi Zero lett volna, de attól elrettentett amit a fórumon olvastam
-
trafoka
tag
Sziasztok! Valaki használja már az új os-t, mik a tapasztalatok vele? Illetve úgy általánosan írhatnátok róla egy keveset.. miylen a kijelző, gps, szoftver, fényképező, hangminőség, sebesség stb. Sajnos elég kevés infót lehet találni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest