- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Amire elvileg reagáltak is.
http://www.mionbuy.com/
Note: The Umi Zero is total new and original,if not original we will return full money to you! And welcome to buy it with DHL(DHL is freeshipping for this Umi ZERO),5 days arrive,then can know if it is original!!!! We will talk by the truth!!
And we will againest the what umiofficial in facebook,they are not responsible for their sales in China,they have released some umi zero in China in Cheap price in 10 days ago,now they deny,and want to sell higher in Other Country,that is bad bussiness for them,we decide when sold out the left 20pcs umi zero,we will never sell this umi brand again! And we will againest them by Law in China -
atee_13
őstag
Ha jól értem akkor ez az U2 csak valamim másik cég ünnepi kiadása. Ha így van akkor kicsit veszít a "varázsából", hogy koppintják.
Viszont ami nekem nagyon szemet szúrt :
Language
Romanian, English, German, Spanish, Hungarian, French, Dutch, Russian, Italian etc.
A pandánál meg dolgozik egy ember lassan 2 hete rajta (elvileg).
Viszont a 300 Euró a 16 gb ért elég kemény én a 32 ért fizettem 218 dollárt, bár egyenlőre csak a pénz kiadás van meg, a telefon csak a panda meséiben.
Mindenesetre nagyon kulturált és igényes a linkelt oldal. Ismét meggyőzött, hogy ez a teló kellene nekem.
-
s4tch
veterán
Tényleg, aktív ikonok. Pl. az adatforgalom app ikonján "lötyög" egy állapotjelző, és mutatja, hogy a havi beállított adatmennyiségből mennyi fogyott eddig. Jópofa.
Van még egy királyság, ami a MIUI-ból kimaradt. Ugye az IUNI OS-ben sincs app drawer. Visszaállítottam a titanium backup mentésem (felment hiba nélkül), ezáltal a főképernyőkre kikerült vagy 40-50 ikon. Ezt miuinál kézzel kell mappákba rendezni. Ennél meg a főképernyőn nyomva egy menü gombot, van egy lehetőség az ikonok automatikus rendezésére. Egész jól eltalálja a cucc a kategóriákat: játékok, rendszereszközök, multimédia, kommunikáció (stb) mappákat hoz létre, ezáltal a sok-sok képernyő tartalmát összesűríti 2 képernyőre. A javaslatait el is lehet vetni, ilyenkor visszaáll az eredeti felállás. Ez 10/10 fícsör, bármelyik app drawer nélküli rendszerben kötelezővé kéne tenni.
-
atee_13
őstag
Hali!
Én is erősen gondolkodok a közeljövőben egy ilyen rendelésen. A pandát céloztam meg én is a "Import Tax & VAT Insurance " miatt, ha jól tudom 5% ért cserébe visszafizetik az áfát. Esetleg erről megírhatnád a tapasztalatot, hogy valóban így van é és hogy mennyire macerás visszakapni a lovét.
Van róla külföldi teszt is ahol egészem pozitívan látják a masinát http://www.gizchina.com/2014/04/11/iuni-u2-review-feature/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest