Új hozzászólás Aktív témák
-
sNake^
tag
300 euró tényleg sok, főleg a 2 GB RAM-osért, de most Black Friday alkalmából 899 Lei előrendelésben, azaz 202 euró, ami már sokkal barátibb, ha belegondolsz, hogy ez helyi garancia (legalábbis, például nekem, Erdélyben élek, bár gondolom ugyanúgy ellátják Magyarországot is, hisz az eMag is kiment oda, igen hasonló a két piac igénye
)
-
sNake^
tag
Mit mondtok akkor, még nem éri meg megrendelni, várjak amíg nektek megoldják? Esetleg minden készülékre 1 hét feltenni?
Mert akkor 3 dolláros órabérért megyek csájnába, mert megoldom nekik max 1 nap alatt...
-
sNake^
tag
válasz
ChrisDzsi95 #33 üzenetére
Ha meglesz, dobj egy PM-et majd róla, vagy írj ide, jobban várom mint te
-
sNake^
tag
Na emberek, rengeteget olvastam erről a telefonról, és most a Pandán van 32 GB-os, limitált kék, 236 dollárért, Vám és Adó visszatérítéssel, +5% díj ellenében, ami még így is egy korrekt ajánlat, szerintem, (880 RON, durván 60 ezer forintért). Az hogy egy előrelépés lenne a Moto G-mről, az biztos (jó telefon a kicsike, és alig 9 hónapos, de ....
... ) Mit szóltok az ötletemhez emberek, kb. 30-35ezerért meg tudok szabadulni a G-től (durván 50-55ezerben vettem Bécsben, nem bukok hatalmasat), így egy része már meg is lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest