- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
kevertem már a szezont a fazonnal az volt a gond.
A 4.3-on működött simán a gapps-ot recoveryből installáló zip. Viszont a google services wakelockot okozott, aminek persze utánajárhattam volna és meg is lehetett volna szünetetni, de amikor felraktam a gsam-ot, az meg kifagyott minden indításnál, szóval meguntam és felraktam az új 4.4.2-t, ami tök stabil, meg az új ui is jobban tetszik, csak ugye nincs rá működő gapps installer.
Felraktam egy olyan csomagot, amire azt írták, hogy minden 4.4 verzióhoz jó. Amúgy a benne lévő appok mint a gmail, működnek is, csak a playstore fagy ki mindig miután letölti az alkalmazást és telepíteni próbálná azt.Majd még szórakozok vele. Amúgy az iuni store-ban fent van a play store alkalmazás is, majd kipróbálom, hogy ha semmi sincs a telefonon és azzal telepítem a play-t akkor működik-e.
Amúgy jó lenne az iuni store is csak marha lassú ugye, meg kicsit kevésbé bízom benne. -
raulicio
senior tag
Nekem a google play az istennek sem akar működni.
No connection-t ír meg a google play service has stopped. pedig a nettel minden rendben.
Már az összes ezzel kapcsolatos troubleshootot kipróbáltam de semmi eredménye nem volt. Nem értem mi lehet a gond. Mondjuk az iuni store-ból minden be lehet szerezni, de azért jobb lenne a megszokott play store -
s4tch
veterán
Nem találtam én sem allview-féle szoftot - igaz, nem is kerestem túl sokat. Viszont írtam az allview supportnak, és elég szomorú a válasz:
Dear customer,
Unfortunately our company policy doesn't allow us to offer the initial ROM files to our customers. In case you encounter any issues with it you will need to take contact with one of our service partners.
Thank you for the interest manifested for Allview products and for understanding.
Best Regards,
Tőlük se veszek semmit.
-
raulicio
senior tag
nekem ma jött meg az efoxtól, mégsem lett dispute, összekapták magukat! a dhl szállítás meg 2 nap volt.
Amúgy éppen 10 perce próbáltam ki és a T-s kártyámmal elsőre működött. Nem állítottam semmit.
Nem az első kínai telefonom, szóval még nem használom, kell 1-2 nap mire a sok kínai szar kiirtom, felrakom a google cuccokat, stb. Ehhez már hozzászoktam.
10 perc nyomkodás után csak megerősíteni tudom, hogy tényleg nagyon össze van rakva a fém hátlap nagyon jó tapintású.
Amúgy 10 perc nyomkodás után az OS nagyon stabil és gördülékeny, mondjuk az elég nagy gond is lenne ha ilyen hardware-el akadozna. Még ki kell tapasztalnom, hogy mi az, amit le kell róla irtani és felrakni de mivel iuni OS-el még nem volt dolgom, ez egy kis utánajárást igényel. de egyelőre bagyon örülök, hogy mellette döntöttem.
Persze a kisebb bosszantó hibák előjöhetnek még, de remélem nem lesz sok, meg szerintem egy romfrissítést is csinálnom kell, de még azt sem néztem meg, hogy milyen verziók vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest