- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem arra gondolt, hogy Musk adója csökken e ha a pénzéből a veszteséges twittert finanszírozza... Szerintem nem, mert egyébként így egy kamubukó céggel elég szépen el lehetne tüntetni nagyon durva pénzeket állambácsi elől, de nem vagyok adószakértő usában, úgyhogy pacc, egyébként ott bármi is megtörténthet.
Egyébként meg
"inkább hajlok arra a magyarázatra, hogy a Twitter-ügylet finanszírozói meg társbefektetői noszogatják Muskot, hogy lépjen le szépen, csendben és legyen kedves ne teljesen a földbe állítani a céget."1: ez mondjuk bevált recept, paypalnál sokat segített hosszú távon...
2: ha tényleg a szaudiak kérnék annak inkább engedni kellene, szerencsétlen Jamal Khashoggi óta azért én legalábbis nem kockáztatnék -
-
"Leginkább a kormány, ugye."
Nekem azért rémlik valami arról, hogy a frissen elmúlt államcsőd árnyéka után az elsők között volt az akkor jelentős béremelés és az oktatás átszervezése. (2011-12?)
Legutóbb fontosabb volt az orvosok bérének duplázása, mert éppen mindenkit a halálos covid fenyegetett. -
Sanya
nagyúr
"Én emiatt nem vennék készpénznek mindent, amit Twitter volt alkalmazottak mondanak a dologról."
"Jól értem, hogy el se olvastad azt, amit Parci idelinkelt, csak nyomtad a kincstári optimizmust, hogy minden rendben lesz, ha Steiner támad?
(Hint: nem volt Twitter alkalmazottak írtak.)"
A kulcsszó a volt Twitter alkalmazottak. Nem venném készpénznek, amit volt TWITTER alkalmazottak írtak.
Amit Parci linkelt nem volt Twitter alkalmazottak írták. -
szazbolha
addikt
Nem értem... miért lenne attól hitelességem, ha kimegyek az MTVA-hoz tüntetni.
A véleményem a tartalmától és korábbi véleményeimmel alkotott koherencia miatt lesz hiteles. Ahogy a tied is.
Ez nem feltételezi az egyetértést, de a kölcsönös tiszteletet igen.Én tisztelem a véleményed, elfogadom, hogy lehet úgy is gondolkodni mint te, mégha nem is értek vele egyet. És ami legfontosabb, ha a te véleményed akarná valaki töröltetni, vagy másként fenyegetnének moderációval, kitiltással akkor kiállnák melletted.
Pedig nagyon távoli a világképünk és az arról alkotott véleményünk, nem is vagy szimpi nekem, de minden liberálisnak és demokratának alap gondolata kell legyen, hogy a másik véleményét tisztelje, és ne gátolja öt a közreadásában.
Én nem vagyok liberális, de demokrata vagyok.És már twitter tag, csak még a kék pipa hiányzik.
-
szazbolha
addikt
""Azt állítottad, hogy Trumpot azért rakták ki, mert jobboldali. "
Ezt pontosan hol állítottam?"Azt sugallod, hogy csak akkor lehetne kirakni a Twitterről, ha elítélte a bíróság"
Én ilyet nem sugalltam, ez a te képzeled szüleménye. Korábban mások hozták indoknak, nemrég még a házigazdánk is. pl. alkotmányos rend megdöntése.*-*-*-*-
Véleményem szerint bármely nem állami tulajdonban lévő közösségi platformon a tulajdonos és üzemeltető lehetősége és joga, hogy moderáljon, regisztrációt töröljön. Akár politikai vagy ideológiai alapon.
Mindaddig érvényesnek gondolom ezt, amíg nem állítja magáról, hogy független, politika és ideológia mentes, valamint el nem ér az olvasói tábora egy olyan méretet amellyel már értékelhető hatása van a mindenkori politikára.
Az ilyen közösségi tereket szerintem állami szabályozás alá kell vonni, biztosítva a vélemények pluralitását, a profitjuk meghagyása mellett. -
Ezekiell
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
A minősítgetés helyett, inkább írd meg kérlek, hogy mi volt akkor az ok.
#38 Shadowbull
" ... az erőszakra való felhívása miatt vágták ki ... " - ezt mondod te meg még páran. Egy csomó ember pedig teljesen mást gondol erről.
De, nézzük a másik irányból! Bizonyítást nyert ez az állítás? Elítélték, megbüntették, vagy történt bármilyen retorzió? Nem, csak a Twitter és a Facebook önkéntes rendőrködött.
Mindeközben tényleg veszélyes emberek, terrorista csoportok simán fenn vannak." ... sztori 90%-a meg nettó hazugság." - akkor várnám a 10% igazságot belőle, köszi!
-
Oplex
tag
És pontosan miért is rakták ki?
A konkrét tweet-ek, ami miatt elvileg kitiltották - szerintem - nem buzdítottak direkt erőszakra.
Méltatlan volt, ovis szint (szóval csak a szokásos), de bármennyire is próbálom belelátni az erőszakot, nem megy.
Az pedig, hogy sokan "hogy értelmeznek" bizonyos üzenetet (mert ez a feltételezés volt a fő ok a tiltásra), nem tudom mennyire az ő hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest