- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem bánnám, ha nem terelnéd el a vesszőparipád irányába a témát. ami már musk is csak másodsorban.
.
másrészt, értem, hogy "nálatok" az alap logika ez, de ez nem valami természeti törvény, például úgy is nyerhetsz ilyen-olyan grantekből összegeket, hogy utána nem diktálja tollba a rogántonyó, hogy mit írj. és mit ad isten, a 444 pont ilyeneket nyert. grant. look it up.
(a finanszírozónak pedig ott térül meg, hogy lesz nyugati, liberális mainstream szemléletű sajtó, amit amúgy a senkit el nem hallgattató pajtásaid megfojtanának, és tök mindegy, hogy mit ír, a lényeg, hogy van. de még ez sem feltétlenül kell, hogy ott legyen mögötte, kellően gazdag országokban (figyelj, mert ez ritkán jön keletről) vannak pályázati pénzek, mert "elb.sznak" pénzt ilyesmire. mert van))de erről velem itt nem fogsz bírni beszélgetni, keress hozzá más terepet.
-
proci985
MODERÁTOR
ne menj már át teljesen trollba.
Téves következtetés.
lényegtelen konklúzió
Hogy bizonyítod az állításod ellenkezőjét egy olyan csapatnak, akik az olvasott tartalommal szemben kritikát sosem fogalmaznak meg
személyes kétely, személyeskedés, állító kérdésCsont nélkül elhiszel bármit, ami az adott oldalról jön, és a cíne helytálló a prekoncepciónak,
szalmabáb, csúszós lejtőezt párszol példáztad ebben a topikban.
anekdotikus érvelés és/vagy szalmabáb -
ne haragudj, de bohóckodás, amit csinálsz
miért hinnék el csont nélkül bármit? na de látszik, hogy a fejedben már kész van minden és onnan "érvelsz", tényleges olvasást vagy gondolkodást nem művelsz, utána nem jársz dolgoknak. amit írsz a két portálról, tényszerűen nem igaz, 1+1<>3, sajnos nem tudok mit kezdeni azzal, hogy azt mondod, hogy "de", majd nem állsz neki számolni (olvasni)
nem járok utána musk szarjainak részletesen, mert rühellem, tehát simán lukra futhatok egy-egy "hírrel" vele kapcsolatban, de most más a téma, a két említett oldalt jól ismerem -- veled ellentétben.
-
Túl sok linkelni való nincs. Olvasod a két portált 1 hétig és ennyi. Nagyon jó anyagok vannak néha mind két oldalon. A 4 meg sokszor csak provokál ezerrel. Ezt is tudni kell a helyén kezelni. Az origo? Huhh. Néha megnézem kontroll gyanánt, de horror. Amit a partizánról irtak pl az kiverte a biztosítékot. (valószínűleg csak provokálni akartak vele
Nem). Illetve érdemes megnézni hány bírósági per volt ezen portálok ellen rágalmazás/hazugság miatt, illetve hányszor kell helyreigazító cikket lehozniuk.
-
ez erős whataboutism igazából, mindkét portálon folyamatosan vannak komoly, elemző anyagok. tudom, mert olvasom, és a sok ocsú között időről-időre jön a búza.
azt elhiszem, hogy neked esetleg nem tetszik, amire jutnak. az orbánozással meg az van, hogy 12 éve teljhatalma van a csávónak, szóval elég sok mindenért felel, még ha aztán mindig, de tényleg mindig, kivétel nélkül mindig lesz valaki más, aki hibás. felsorolni sem könnyű már őket.
a telex/444 egyébként sosem volt valami kedves a dk, szoci stb. vonallal, szóval nem nagyon értem, hogy hogyan bírsz rajtuk balos mosdatást olvasni, pláne permanensen...
-
nagyon nagy a különbség az origóhoz képest mindemellett, az első kettő egy nem objektív, nem hibátlan, de média, az origo meg nem is tudom micsoda, de nem média, az biztos.
a telex sokszor nagyon gyenge, a 444 meg folyamatos harcban áll az elemekkel, de mindkettőn találni nagyon jó anyagokat és megvan a kritikus szemlélet (ha nem is egyenlően kritikus, de szerintem ez meg valahol normális is: egy média legyen "ellenzéki", a hatalom elég erős amúgy is, pláne mifelénk). az origo csak kiszolgálni akar, semmi mást.
illetve még szempont, hogy a minőségi újságírás mintapéldányai jobbról konkrétan telibe hiányoznak, míg "itt" legalább van egy direkt36, egy g7, egy válaszonline, amik szerintem mind korrekt dolgok, a fenntartásokkal vállalható 444/telex vonal mellett.
-
az utolsó bekezdésedben felvetett dolog egyébként egy érdekes és izgalmas kérdés...
...de musk egyszerűen túltolta, fullba tolta, nem tudok már felnézni rá. aminek persze a világon semmi jelentősége sincs, de nálam átlépte azt a határt, aminek a túloldalán tiszteletre méltó ember nincs már.
"Ahhoz, hogy ilyen céget/cégeket létrehozzon valaki, ahhoz szerintem kell: Mérhetetlen mennyiségű szemétség, csalafintaság, vastag bőr, stb, Nem kell értenie az elektromos kocsikhoz, a rakétákhoz, de még a szoftverekhez sem. Csalás, ármánykodás, adóoptimalizálás, az alkalmazottak kiszippolyozása, a vevők átbaszása stb. De ezzel gondolom nem mondtam újat neked. Az, hogy amit a twitterre kiír, vagy kiírnak róla, java megrendezett, színészet, abban én biztos vagyok."
ebben egyébként nem vagyok biztos. mármint, hogy ezekhez a cégekhez is ennyire keleti módszerek kellenek, vagy kellenek elsősorban. de persze van rá példa bőven, hiszen gates is keményen lopott és hazudott anno (a cp/m megalkotója, kildall pedig öngyilkos lett), zuckerberg szerintem kb. soha, semmi szimpatikusat sem csinált és ugye ő is átb.szta a winklevoss ikreket többet között (akiket szintén nem kell félteni
), elonka meg valóban apartheid-gyerek, aki olyan morális kolosszusokkal vállalkozott együtt eddig, mint peter thiel stb.
(szóval végülis ja, csak mindegyik vérzik)
részemről azért most merül ez fel, mert eddig nem foglalkoztam musk dolgaival semennyit sem. tudtam, hogy teszla és spacex, menő, kész. most tudtam meg egy csomó mindent róla, amit, ha korábban tudok, már akkor utálom. ebben van szerepe a médiának, hiszen most tálalta nekem és nem akkor, amin lehet lamentálni, hogy álszent, meg cancel culture, de...
...mivel a világon semmilyen cáfolatot nem látok az állításokra, sőt, ezért nekem mindegy olyan szempontból, hogy musk így is úgy is "kuka".
utána valóban fel lehet vetni a kérdést, hogy mit ér a média, ha eddig sztárolta, most meg "levadássza", mert eddig sem illett volna sztárolnia senkinek, ha idejében utánamegy a dolgoknak. egyébként tanulságos párhuzam elizabeth holmes (theranos) és sam bankman-fried (ftx), akik már úton vannak a böribe, pedig ők is megjárták a forbes címlaptól kezdve a mindent is. szóval, ja, van felelőssége a médiának a lufik fújásában.
-
amikor végigolvastam, hogy rendszeres látogatója volt epstein islandnek, például. az azért meleg dolog. ahogy az is, ahogy vidáman cseveg a bakhmuti mészárszékről a ruszki exminiszterelnökkel, vagy ahogy lazán betolja a konteót (oltások, qanon). amikor nekiállt ámokot futni a twitterjén, simán bárhányszor meghazudtolni önmagát. ő sipákol, hogy lipsi boszorkányüldözés zajlik, holott a fentiek politikafüggetlenül agybajok.
amíg csak annyit láttam belőle, hogy gründolt egy teszlát és egy spacex-et, addig iszonyatosan menőnek gondoltam (a spacex-ért valamennyire még mindig, de maga az ember részemről kuka).
azért lep meg ez a nagy megengedőség részedről, mert ha például én futnék itt egy ilyen kört a kis magyar szemétdombomon, a századától ki lennél akadva.
-
-
Drizzt
nagyúr
Tobb is. Viszont nem ezt akarta Musk? Hogy mindenfele faszsagot le lehessen irni kovetkezmenyek nelkul("szolasszabadsag"), tenyelvarasok nelkul? Ettol meg lehet igaz. Valoszinuleg konnyen ellenorizheto(rakeresel valamire, ami eddig feldobta a segelyszamokat. Persze ez azt nem fogja bizonyitani, hogy kinek a keresere tunt el, ha eltunt).
-
-
vicze
félisten
Amúgy azt megnézted, hogy mi a jó fenét linkeltél a statisztikák alatt?
Mindegyik legjobb esetben is 2021-es, vagy még az se, web scraper oldalak, összelátszottak szanaszét bármilyen emberi erőforrás nélkül.
A 2023 meg külön vicces linkelhetnéd a 2026-ot is..."-Leállás nem volt a működésben, legalábbis számottevő nem."
Több szolgáltatás is jelentős időre kiesett, és voltak jelentős fennakadások. pl. MFAÉn is lényegesen többet nézem a Twittert mostanában, mert ott a show és egy autóbaleset et jó közelről nézni. Leírtam mér neked eddig vagy 5x, hogy mindenki hosszútávra mondja a problémákat, nem holnapra. Csak hát ez nem fekszik a nartívádba.
-
az nem is várható szerintem, hogy a userek "büntiből" lekoccolnak
az a kérdés, hogy a piacon mi történik a céggel. azért egy veszteséges cégről beszélünk, amit irdatlan hitelből vettek meg, amik mögött a fedezet ráadásul részben "muscoin" (teszla és társai). itt lesz izgalom, ha lesz
az meg, hogy musk hazudik és egy fasz, szerintem már tény, én arról nem vitázom többet (nem kell megvárni, hogy "az újságíró" x vagy y, mert musk rég túl van már minden határon, egy csomó témában, amiből ez az egyik. az, hogy igazából a csúnyaelfogultwoke média üti muskot, hülyeség, semmilyen újságot sem kell olvasni, elég a twitterjét)
-
A HVG-s cikk tartalmazott forrást is, de nincs szerzője.
Mi van ?!?! Te mit nézel
Hagyd már abba ezt a kínos Musk mosdatást, mert a tények sorban cáfolják meg a korábbi állításaidat, feltételezéseidet.
A HVG nevő politikaoldal meg úgy ahogy igénytelen, még a 444, origó, inde, mandiner, 24hu, telex, de még talán a blikk is kirakja, hogy ki írta a cikket.
Látod, ebben is tévedtél
Mai cikk az Origón
-
Látom nem sikerült értelmezni a kontexust. Kulcsszavak: középiskola, magyaróra, szövegértelmezés.
"A HVG nevő politikaoldal meg úgy ahogy igénytelen" - az hogy szerinted igénytelen és egy Origó (nagybetűvel), Blikk is felette áll az is sokat elárul.
"Mert a twitter másfél hónapja csak nem hullott össze" - ennek meg mi köze ahhoz hogy Elon Musk a szólásszabadság lovagjaként állítja be magát közben a neki nem tetsző tartalmat sorra tiltja ki a Twitterről? -
A hírt, miszerint Musk több újságíró twitter fiókját nem csak az általad cikizett HVG írta meg, hanem vagy 500 más újság a világban.
Musk nemcsak az általad cikizett újságíró újságíró fiókját függesztette fel, hanem még egy csomó más újságíró fiókját is, akik szintén nem tetszettek neki.
A többi dologban igazad van (ja, bocs, nem is írtál mást csak ezt a két dolgot
)
-
Téged egy 1-10-ig skálán mennyire bosszantana, ha valaki csak a te kocsid pozícióját pakolná ki a logoutra, folyamatosan, meg kalandorét, és a többi moderátorét.
Látom, hogy te csak írni vagy hajlandó ide, de nem olvasod a mások által írtakat
1: Musk közszereplő, az itt fórumozó összes arc viszont nem az.
2: A közszereplőkre más szabályok vnatkoznak, mint a nem közszereplőkre.
3: Egy közszereplőt nyilván bosszant, hogy a hajója (Lady MRD), autója, repülője, rollere, stb. pozícióját, mozgását közzéteszik, de törvényesen nem tud tenni ellene semmit.
4: Musk úgy érzi, hogy rá ezek a szabályok nem vonatkoznak, a saját eszközeivel megpróbált ez ellen tenni, de az információforrást csak a twitterről tudja kitiltani, más fórumokról nem.
5: Musk ezzel komoly arcvesztést szenvedett el, mert magát a szólászabadság apostolának állítja be, de a saját érdekeit sértő esetekben gondolkodás nélkül korlátozza a szólásszabadságot.
-
Ezekiell
veterán
-
nem azt mondtam, hogy elon akarok lenni, mivel ijesztően baromnak tűnik most már, nem akarok.
(amúgy sem merném megkockáztatni, hogy bárki más legyek)
csak kérdezted, hogy a helyében hogy állnék hozzá, ahhoz viszont a vagyona is hozzátartozik.
disclaimer: dani biztosan egy nyugatos felfogású valaki
-
mindezt úgy, hogy közben én vagyok a világ leggazdagabb embere?
(kibírnám. bosszantana, de nem félnék tőle, legfeljebb lenne sofőröm és testőröm, jobb híján. de továbbra sem ez volt a kiindulópont, hanem, hogy elonkanéni mostanra beteges hazudozóvá küzdötte le magát.)
nemes dani régi motoros IT-s arc, ő csinálta a telnetet anno stb. százszor jobban képben van az IT és a tőzsdei világgal kapcsolatban mint én, viszont rühelli muskot és rendszeresen tudósít róla. tanulságosak, amiket megoszt.
-
ja, hogy te itt is ilyen üldözött szegény vagy? akkor miért támogatod, hogy elon ugyanezt csinálja, mint amit te is kénytelen vagy elszenvedni? (van ászf-ünk és igyekszünk annak szellemében eljárni, minden létező erőnkkel és tudásunkkal, de természetesen itt is minden van vitát szító, problémás user tök ártatlan)
-
lo_jo
senior tag
Igen, ebben a formában teljesen rendben van. Nem kerül ki semmilyen védett adat, nem kerül ki telefonszám, lakcím, tényleges aktuális tartózkodási hely, stb. Nem az kerül ki, hogy Elon hol van és mit csinál, csupán az, ha egy adott lajstromjelű repülő fel vagy leszáll. Ez még automatikusan azt sem feltétlenül jelenti, hogy ő a gépen, esetleg a fel vagy leszállás helyén van. Ez egy repülőgép helyzete, nem egy emberé. Ha ez valakinek nem tetszik, akkor vagy nem használ magángépet vagy lobbizhat, hogy ne legyen nyilvános az ADS-B transponder jele. Sok sikert az utóbbi eléréséhez.
Egyébként a saját nárcisztikus megnyilvánulásai alapján sokkal pontosabban be lehet azonosítani, hogy hol van. Erre lehet azt mondani, hogy az a saját döntése, de a magángép vásárlása és használata is a saját döntés. Jelenleg ezek a törvényi keretek, az ADS-B jele nyilvános adat. Ha pedig egy adat nyilvános, akkor annak a megosztása hogyan lehet tiltható?
-
Tudod, hogy van olyan, hogy közszereplő. Aki közszereplő, az köteles tűrni nagyon sok mindent, amit az életével, munkájával, megnyilatkozásaival kapcsolatban megírnak.
Elonka néni közszereplő, nem kellett volna azzá válnia, de ő akarta hogy így legyen, tehát neki ezeket tűrnie kell.
Ezekiell és vicze1 meg NEM közszereplő, tehát ha te nyilvánosságra hozol velük kapcsolatban ilyen adatokat, akkor téged jogosan rugnak valagba.
-
árnyékboxolsz, volt itt egy s más az izgalmas elmúlt időszakban, ebből ez az egyik, ráadásul nem is erről van szó, hanem arról, hogy itt is s.gg.t csinált a szájából, valamint policy nélkül tiltott. milyen ismerős, mondanám, ha lenne gyomrom az ilyen jellegű trollkodó kommunikációhoz.
-
lo_jo
senior tag
Amikor előkerül a pihenőszoba meg ingyenkaja, akkor meg szoktam kérdezni: dolgoztál már ilyen helyen? Nálunk is vannak pihenőszobák, de értelmes felnőtt emberekkel dolgozva ebből nem szokott probléma lenni. Persze mindig van renitens, akit többször látsz csocsózni, mint dolgozni, de ezek nagyon könnyen kezelhető helyzetek. Ha valaki pedig nem ért a szép szóból (nem felettestől, "csak" csapattárstól), akkor még mindig van járható út az eszkalációra, aminek a legvégső lépése lehet egy kirúgás. Viszont az IT és a kapcsolódó területek nagy része kreativitást erősen igénylő munkakör, ahol igenis lehet előnye annak, ha nem facsarod ki az utolsó szuszt is a dolgozóból, hanem hagyod, hogy naponta párszor kifújja magát, kikapcsoljon egy kicsit, mert hosszú távon jobb eredményeket érhet el. Tudom, fáj ez azoknak, akik 20-40 évet dolgoztak a szalag mellett, akiket a műszakvezető már azért lebaszott, ha leültek, amikor volt épp 3 perc leállás, stb, de változik a világ.
A meetingcunami meg pont az olyanoknak hátrány, akik meeting nélkül azt se tudnák, hogy merre vannak arccal előre. Nagyon sok fejlesztő hiszi magát rocksztárnak, elszöszöl a kódjával órákig és lehet, hogy technikai szempontból non plus ultra, de kurvára nem ér vele semmit, ha nem volt meeting, ahol elmondják, hogy pontosan mit is kell tudnia a szoftvernek. Csinálhatsz akármilyen jó atomreaktort, ha az ügyfél egy kerti grillt akart és ezt egy meetingen szépen el is mondta. Lehet top notch alkalmazásod, ha a végső felhasználó nem egy IT szakember, akkor a felhasználói felületen egyszerűsíteni kell.
Aki nem szakmabeli és nem dolgozott még nagy, összetett projecteken, annak ez mindig bullshit lesz. Persze, lehet csak úgy a nagyvilágba fejleszteni meg a dolgozótól percre pontos napi 8 óra munkavégzést elvárni, lehetőleg szünetek nélkül, de az ipar már megmutatta, hogy hosszú távon sokkal nagyobb veszteség a felesleges kódolásra elégetett pénz, mint a teljes csapatot összerántani egy fél-egy órás meetingre és a személyi elvándorlással a know-how is szép lassan távozik a cégtől, egyszerűbb a bevált munkaerőt megtartani olyan módszerekkel, amik mellett jól érzi magát a munkahelyén. Tudom, Magyarországon sok kkv meg az állami szféra számára ez felfoghatatlan, pont úgy, mint a home office meg a 4 napos munkahét.
-
vicze
félisten
"1000 fő magától mondott fel."
LOL, igen teljesen önszántukból minden kényszer nélkül..."Temetjük, mert 7500+ fő kell egy twitterhez"
Konkrétan senki nem írt ilyet és csak a szokásos populista szókiforgatást próbálod eljátszani, hogy valamilyen hülyeséget igazolj.Itt fórumon mindenki a válogatás nélküli eszetlen kirúgásokat kritizálta, aminek köszönhetően olyan embereket veszett a cég akik kulcsfontosságúak. Ezért kell Musknak más cégeiből erőforrásokat bevonni, hogy egyáltalán haladni tudjanak valamerre.
"napi 4 millió dollár veszteséget termelő céget."
Ugye kifejtettem itt, hogy ez semmi más mint egy hazugság...Agyatlanul próbálsz egy populista álláspontot tolni, hogy negatívan tüntesd fel mások véleményét, ráadásul hazugságokkal vagy félremagyarázással.
-
a twittert nem mellényzsebből fizette ki muszka, komoly hitelek vannak mögötte, aminek kamatai vannak, amiket fizetni kell. a részvénytársaság sem feltétlenül azért dől be, mert a részvényei értéke lemegy nullára, hanem mert nem tudja finanszírozni a tartozásait. ez a twitterrel is megtörténhet, pláne, ha a nárcisztikus barom tovább tolja fullba a kretént.
-
egyébként ugyanilyen elánnal osztottad azokat is, akik a cryptóra mondták, hogy lufi? gondolod, hogy egy twitter vagy egy tesla bedőlhetetlen?
arról mi a véleményed, hogy a teslának egyedül a kínai részlege nyereséges, viszont az ottani gyáruk nem is a saját tulajdonuk, azt a kínai állam bármikor lenyúlhatja? és hogy az új, sajtószabad twitteren neonáci és oltásellenes-konteós hülyeségek terjedhetnek szabadon, azokat muszka kirakja az ablakba véres kardként lobogtatva, de kínai tüntetésekről tudósítani nem lehet? se a hongkong, tajvan témát feszegetni?
na, szóval picit hátrébb az agarakkal
-
vicze
félisten
Az hogy nincsen felsősége senki felé és teljességgel azt csinál amit akar. Ha bedől a Twitter ő csak a már kifizetett (aka már elveszett) pénzét bukja. Azért már elveszett mert masszívan túlfizetett a Twitterért és már a jelenlegi érte is töredéke ennek az összegnek.
"personally cough up a little more than $27bn in cash in the transaction." Korábban ugye már megszerzett 9% nincs számolva, az se ingyen volt...
"These loans are guaranteed by Twitter, and it is the company, not Musk himself"Gyakorlatban egy csődeljárás során, annyi történne, hogy a hitelezők kezébe kerül a cég és a hitelező bankok valamilyen formában átvennék az irányítást miután Muskot eltávolították.
Ez a legrosszabb estethetőség és ami bekövetkezhet pár éven belül, vagy ameddig Musk finanszírozni óhajtja az egészet.
Az a kérdés, hogy azért csinálja-e ezt a totál mániákus összevisszaságot, mert fingja nincs hogyan finanszírozza az egészet és nem óhajtja saját pénzéből megtenni, ami jelen állás szerint nem igen lehetséges és még több adósságot fog felhalmozni Twitter ezalatt, amit kérdéses hogy ki fog finanszírozni. -
aki simán átsiklik fölötte, hogy mi történik netes szakmailag, cégvezetésileg, IT piacilag stb., és az egészben azt látja, hogy szólásszabacccsssááág, azzal miről lehet beszélgetni?
musk is azért vergődik ebbe az irányba, mert a szakmai irányokban mind hülyét csinált magukból, hát előhúzta a politikai kártyát. szánalmas, ahogy elkezd sipákolni a nagy hirdetők felé... nyilván mind a szabadkőműves lipsik irányítása miatt farol most ki a twitter mögül, milyen érdekes, blabla
na, leiratkozom a topikról, majd beszélgetek valódi IT-s arcokkal arról, hogy mi történik ott valójában
-
vicze
félisten
"A befektetők elvesztik a pénzüket (sok befektető pénze ez a 44mrd usd)"
Ja hogy ennyi idő alatt még minding nem esett le, hogy Musk 80%-ban saját pénzéből kp-ban fizette ki a Twittert?
Van valamennyi tulajdonrésze a szaúdi és a katari befektetési alapnak és van a Twitternek magának egy 13milliárdos adóssága.
Lényegtelen, hogy van-e Musk vagy nincs az adósság a Twitteré a cégé.
Jelenleg nincsenek befektetők, ezért csinálhat Musk amit akar, úgy ahogy akarja, ezért van műsor...Azért elképesztő ez a "jól informáltság".
-
Ezekiell
veterán
Megjelenés a twitteren jó neked vagy nem?
Épp itt van a probléma, hogy Musk úgy vezeti a Twittert, hogy az egyértelműen árt a hirdetőknek (mert senki se akarja, hogy egy neonáci kommentelgessena hirdetése közelébe, brand safety ugyebár). Arról nem is beszélve, hogy a userek se akarnak ilyeneket látni. -
stellaz
veterán
közéleti téma
a twitter túlélése ilyen szempontból kevésbé lényeges és kérdéses, most főleg musk imidzse tépázódik kegyetlenül és az bizony kihat a többi cégére is, mert a befektetők, a részvény árfolyamok főleg a musk tévedhetetleneségre alapoztak eddig.
Valamint a 44 mrd dodó sem mindegy, hogy elég-e vagy visszatermelődik.Mármint nekem kb ige, de mint írtam, ez közélet, nem túl elegáns számon kérni embereket, hogy miért beszélnek erről vagy arról a témáról.
-
dabadab
titán
Én emiatt nem vennék készpénznek mindent, amit Twitter volt alkalmazottak mondanak a dologról.
Jól értem, hogy el se olvastad azt, amit Parci idelinkelt, csak nyomtad a kincstári optimizmust, hogy minden rendben lesz, ha Steiner támad?
(Hint: nem volt Twitter alkalmazottak írtak.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest