- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
válasz
Ringman #1243 üzenetére
Konkrétan minél több részletet olvasok el ebből a könyvből, annál jobban csak az jön le hogy Musk egy totális idióta, aki teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal.
"Musk instructed Yoel Roth, Twitter’s former head of trust and safety, to “just call Apple and tell them to give you the data you need.” Roth, realizing that such a request would not go over well with Apple, declined to make the call."
"Musk then claimed that Twitter "refused to take action on child exploitation for years" Musk's tweet forced Roth and his family to leave their home as he received death threats"
Most már értem miért uszított.
-
Ringman
félisten
-
válasz
Ringman #1147 üzenetére
barmely erettsegivel rendelkezo ember elsirna magat ezen diagramok meg a kovetkeztetesek lattan
pont te linkelted (nagyon helyesen) a masik topicban, hogy pl. a balkezesek szama hogy megnott az utobbi evszazadban -- az egvilagon semmilyen kovetkeztetest nem lehet levonni ebbol a diagrambol anelkul, h lenne info a requestek tartalmarol; sot, az is lehet, h annyi valtozott, h regen voltak nem publikus adatkeresek, stb.
kifejezetten alacsony minosegu propaganda/clickbait ez, szerintem.
-
törölt tag
válasz
Ringman #1127 üzenetére
Ez még mindig az ősbűnből eredő fájdalmának manifesztációja... Ugye régi időkben komolyan lobbizott, hogy miután felvásárolta őket a paypal, a céget ne paypalnak hívják má' hanem x.com-nak. Amikor nem tudták elmagyarázni neki hogy ez nem így lesz, és elég lett a sok szarkavarásból, gyorsan kibszták amíg nyaralt. Nem meglepő hogy most újra nekifut ennek, és a twitteres userbase-en keresztül lesz majd minden is. Pénzküldés, hitelezés, számlák fizetése, meg minden is. Szerinte. Aztán erősen kétlem, de persze ez is olyan, hogy ha elég pénzt öl bele lehet hogy működhet... De hogy én hamarabb tárolnék 50 milla hufot revoulton pedig abbna sem bízok mint x.com-on 50 huf-ot, az is tutibiztos... Azért elég nagy támadási felület lesz ha megcsinálja úgy ahogy azt nyilatkozza, mert onnantól bankként fog működni és ugyanúly lesz szabályozva, ellenőrizve, átvilágítva... Akkor majd azé' megy a sipákolás, mert megint bántják őt mert bank.
-
Ezekiell
veterán
ahahahahahhahahahahhahah
vszeg rászóltak az ügyvédek Muskra, hogy "STFU idiot" (tekintve, hogy Halli, akit kirúgott, "do not fire" listen volt a Twitternél, és a kirúgásával Musk megszegte Halli szerződését - további részletek a lenki linken, de a lényeg, hogy Musknak kb 100 milla USDt kell fizetnie a csávónak, ha kirúgja)
https://twitter.com/_ElizabethMay/status/1633093286922539013?t=IuPno6HEk5rzJgu7Cc0baw&s=19
-
Én meg itt picsogok néha, mi folyik itt Gyö... a Prohardver fórumán. Persze én is sáros vagyok ez ügyben, ez igaz. De ami ott folyik twitteren az a megacunami 2000.
"Yet there are many people on Twitter defending him. This hurts my faith in humanity." - By Elon Musk
Én is így érzek, csak a másik oldalról
Itt meg a csávó aki leírja, hogy élte meg a munkáját és végzetét a Twitternél. -
törölt tag
-
vicze
félisten
Ezen már azért elég rég óta röhög a világ.
Amúgy a cikkből kimaradt az az óriási zsenialitás, hogy a LVCC west-től a "loop" csak egyirányú alagúttal rendelkezik.
Ezen megszakadsz.
Ez kerül 4,5$+ÁFA-ba. (Egy irányba.)
De a még elképesztőbb az ez...
-
-
ddekany
veterán
Elon leszedette a gépét a flightradar24.com-ról is? Mert különben ennek az összehasonlításnak ugyan úgy semmi értelme, mint Elon indoklásának a kitiltások kapcsán. (Azaz, az esetleges támadóknak pont mindegy, hogy Twitteren nem lehet már követni, mert a flightradar24.com-on meg (gondolom) igen.)
-
-
vicze
félisten
Mivel egyszemélyként dönthet bármiről a céggel kapcsolatban, így nyílván. A kérdés hogy megszűnne-e az a reakcionizmus ami jelenleg folyik részéről, tehát hogy sérelmei miatt Twitter policy-t változtat órák alatt.
Én továbbra is arra vagyok kiváncsi, hogy meddig akarja finanszírozni és mikor engedi el, és hagyja csődbe menni. Most a 3 milliárd nyilván a leépítés költsége, kérdés mennyi lehet most a havi költség "normalizáltan", ettől függ meddig tudja tartani.
-
vicze
félisten
Na ez érdekes lesz ha igen, bár úgy manipulálja ahogy akarja.
-
vicze
félisten
Valyon fog valaha is olyat tenni a Twitteren, ami nem mond ellen egy korrábbi állításának?
Szerk: LOL, lassú.
Jared olyan aranyos mellette... Mondjuk, úgy külösen vicces az egész kép, hogy a katari kormány elég erősen támogatja Palesztínát nem kevés pénzzel, ő meg áthúzatta egy tovonással az egész országot.
-
dabadab
titán
Azért meg kell hagyni, hogy ez jóval izgalmasabb, mint amikor a KLF tagjai simán (és a szó szoros értelmében) elégettek egymillió fontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest