- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
-
-
-
Ringman
félisten
Is This Elon Musk’s Burner Twitter Account?
Musk tweeted a screenshot on Monday evening which appeared to show him signed into a second account. That profile photo pointed to another account on the platform.
FTX was a preoccupation for the @ErmnMusk account, which interacted with conspiracy theories—one saying that FTX was a middle party to laundering funds through Ukraine for U.S. Democrats, for example -
Ringman
félisten
volt ez a vicces tumblr-poszt musk spacex-es "irányba állításáról", persze kérdőjeles az egész, de mulattató így érdemes elolvasni. (keep reading alatt)
-
törölt tag
" a villanyautózás "kikényszerítése" mindenképp kötődik hozzá, ezért jár pont, ahogy a spacex-ért is"
Erről beszéljünk 15 év múlva amikor hegyekben áll a használt aksi. Mert nem úgy néz ki hogy azokkal amikkel most futunk olyan baromi sok dolgot tudunk majd kezdeni...
A space X is olyan hogy azzal bssza el amit ő csinált benne, a marketinget. Ott se tudta megállni a bs marsra kell menni megmenteni az emberiséget kamut, amit nyilván csak "ő" tud elhozni... Mindennel ezt tolja. Egy távoli jövőbe mutató de épp elérhetőnek mutatott cél ami full scifi... MINDEGYIK cége alapvetően tarzalmazza ezt az elemet. Sőt mindegyik ötlete amit csak bedobott a "közösbe" a sok majom meg millió dollárokat égetett el rajta halál fölöslegesen.
-
Ok, azon biztos nem fogok veled vitatkozni, h fasz-e vagy sem
, mert az ilyen szupernarcisztikus arcokat tenyleg nem akarnad a barati tarsasagodban; csak egyelore tobb hisztit latok a dolog korul, mint amennyire ok van. Eloszor ment a SpaceX korul, h az mekkora kamu, utana lett a Tesla korul, h az aztan tuticsodbemegy, aztan most epp a Twitter korul van; es allitom, h a topiclakok nagyresze nem aktiv Twitter-hasznalo, aki meg az, az valojaban kb. semmit nem erzekel a valtozasokbol, 99%-ban ugyanugy megy a Twitter, mint eddig.
Szoval a valodi oka annak, h most ez porog, az az, h egy hires ember controversial/barom dolgokat tweetel, es ezen jo csamcsogni.
-
Osszefoglalva csak annyit akartam mondani, h azert ne kezdjuk el modositani a tortenelmet meg az emlekeinket, mert Musk (vagy akarki) elkezdett fassagokat mondani/olyan politikai oldalnak tetszeni, aki nekunk nem tetszik.
> nézd, ő azt állítja (hazudja, egyébként), hogy ez nem egy villanymotoros-akksis kocsi, mert olyat mások is csináltak/-nak
Szerintem van annyi esze, hogy nem ezt gondolja, hanem ez a hype train uzemanyaga. Hype train nelkul az egesz Tesla fejreallt volna, es ahhoz, hogy 2018-ban nem allt fejre az egesz, reszben annak koszonheto, h volt egy csapat ember, aki hitt szemelyesen Muskban. Tehat neked meg nekem nem kell resztvenni a szemelyi kultuszban, de szemelyi kultusz nelkul vszeg nem lenne ma Tesla es SpaceX.
> viszont ő maga egy kártékony féreg
Ez valami kognitiv disszonancia-redukcionak tunik; kartekony fereg attol lesz valaki, hogy eros netto negativ hatasa van a vilagra. Szerintem Musk lete kifejezetten pozitiv a vilagra nezve, ergo nem is lehet kartekony fereg.
> ráadásul tudatosan hamisított (fsd demó videó megvan?), részvényesek megtévesztése durva kamu. bárki más böriben rohadna már miatta.
Ne vicceljunk mar, elso iPhone demo megvan, amikor 5 kulonbozo keszulekkel demozott Jobs, mert annyit birtak lefagyas nelkul, es fixen 4 palcikat mutatott a demokeszuleken a GPRS jelzo, vagy nemtom, lattal te mar McDonald's-es hamburgert, ami pont olyan, mint a buszmegalloban a poszteren?
Szoval az van, h most, h nektek (nekunk?) nem tetszo tarsadalmi nezeteket hangoztat idonkent, elkezditek ujraertekelni azt, amit korabban tett, es ha ma nem tweetelne marhasagokat, akkor nem lenne a Teslaval semmi problematok.
-
> véleményes. megvett egy villanyautós startupot
jhajbazz, most jon az, hogy 'nem is o alapitotta', hat nem tudok most ehhez mit szolni tenyleg, vegulis nem is o tervezte a raketak hajtomuvet, tehat barki mas is lehetett volna CEO, egyebkent meg az iPhone is egy kamuachievement, mert az LG mar fel evvel elotte kijott a kapacitiv touchscreen-nel, plusz a Microsoft lopta az MS-DOS-t
-
A charthoz: értem, hogy mit akarsz mondani, de nem biztos, hogy ez bármit is mutat valaminek a jóságáról/innovációjáról.
Muskhoz: a fickó egy excentrikus barom, de annyival szeretem ezt letudni, hogy nem mi vagyunk a célközönsége. Látható, hogy tömegeket tud megmozgatni, és vannak komoly eredményei.
-
Ez igy azert tul sokat nem jelent szerintem, a patentgyartasra a jo belso processzekkel rendelkezo gigacegek nyilvan ra szoktak fekudni, de pl. ebben az egyik igazi szupersztar az IBM, aki egyebkent semmifele valodi mukodo dolgot nem tud felmutatni.
A Waymo nem azert fog nyerni vagy nem nyerni, mert nekik van a legjobb technologiajuk vagy foleg a legtobb patentjuk, hanem azert, mert jol vagy rosszul menedzselik a termeket. Es ugye azt latjuk, h mi tortenik az Alphabetnel az utobbi idoben.
-
Ezekiell
veterán
Már önmagában a tény, hogy kettő principal engineer maradt egy Twitter méretű cégnél, az teljes wtf. Az meg hogy egyet kirug még, az agyhalal. Az institutional knowledge felbecsülhetetlen - bár elmo ezek szerint felbecsulte nullára. "stable genius" ez is.
A manchild meg hisztizik, az nem újdonság.
-
-
Sanya
nagyúr
Bár, nem tudom mennyire jelent függetlenséget, hogy a támogatói között az igen aktívan politizáló amerikai nagykövetség, a holland állami human right found szerepel, de jah, csak úgy adták a pénzt, minden ellenszolgáltatás nélkül. Mint egy álomvilágban, egy mesében. Mert pénzért sosem várunk el semmit
-
Noukoum
veterán
Nem neked szólt az ukrán meg nyugatellensség, hanem ez ugyan az a kategória nálam mint a muskellenesség.
Musk rohadtul nem egy szent, egy kapitalista "szemét", de a független (mert annak tartom a 444, telexet) lapoktól elvárnám hogy ha elővesznek egy témát azt több oldaláról mutassák be. Vagy ne vegyék elő.
-
törölt tag
Najó de ott nem csak ő tett bele pénzt, tehát nem az egészet ő állta... Cserébe a folyamtos poénkodásai miatt minnyá 200mrd "bukásban" van
És ebben is ő a legjobb valaha élt ember
kíváncsian várom hogy el merik e vállalni a bíróságon hogy tudott róla és szándékosan tévesztette meg az embereket, ezzel fújva fel a cég értékét amiből egyébként a csúcson -is- jelentős mennyiségű pénzt szedett ki mert megszavazták hogy fizzesen adót, de van egy félelmem hogy nem. Főleg nem úgy hogy annak következményei is legyenek egy ejnyebejnye te kis füllentős rosszcsont-on kívül.
holmes 4.5 milliárdos átverése a hazugságokkal felfújt tesla részvényekhez képest akkora pitiánerség mint egy hazai kkv éves "adóoptimalizációja" meg a nemzeti gázszerelőnk random szombati működése... Kissé más nagyságrend és más dimenzió...
-
syberia
veterán
Feltételezem azért mert szinte mindenki másnál korábban világítottam rá bizonyos kérdésekre a kezeléssel kapcsolatban. Most hallgattam egy interjút, amiben egy ausztrál immunológus hívja fel a figyelmet az immuntoleranciára....mikor is írtam a korona topikban róla?
-
törölt tag
Az a baj, hogy már egy ideje felnőttek a többiek is a feladathoz, és már kb mindenből van elég csábító alternatíva. Ha az ígéreteknek megfelelően kijön a cyber 21-ben akkor mi? F150-el kellett volna versenyezzen ami usaban valljuk be forgalom amióta feltalálták.. kijött a hummer is ami a brutalizmus csúcsa, innentől...
-
törölt tag
"mert volt ott egy pont, amikor még megnyomhatták volna az r&d-t"
Ez szerintem nem r&d kérdés. Ezért az egészért _szerintem_ vastagon az usák monetáris politika felelt, amikor rengeteg a pénz, a befektetők messze maguk mögött hagyják a józan ész határait... Eljutottak oda, hogy azt a bizonyos határt már nem is látták mögöttük, így elfelejtették hogy egyáltalán létezik... Egyértelműen látszik a trend, hogy a kisemberektől a nagy befektetési bankokig minden és mindenki számolatlanul öntötte a pénzt olyan projektekbe, amik alapvető fizikai vagy biológiai törvényeket kellett volna áthágjanak, és senkit nem érdekelt... Ahogy a közösségi finanszírozási oldalakon millió dollárokat szakítottak kamuprojektek mint a solar roadways, a waterseer, jibo, a lézeres borotva és társai, a nagyokat se érdekelte hogy mi a difi az artériás, a vénás vagy a kapilláris vér között diagnosztikai szempontból -pedig egy google keresés mindent elmond- mentek a milliárdok weework-be, theranosba, és rengeteg projektbe amit pl softbank finanszírozott...
Egy ilyen környezetben azt mondani hogy tudjuk az önvezetést nem is annyira kirívó dolog, és persze hogy számolatlanul ömlik majd bele a lóvé, csak amikor leketyeg az óra, és nincs termék, akkor bekapcsol a fake it till you make it mechanika, és még nagyobb hazugsággal kell ütni az előző hazugságokat... És a hazugság spirál egy idő után már nem elég... Hiába "lesz" teslabot, meg agyba integrált chip tanuláshoz meg amit akarsz, ezek már nem jelentenek semmit a befektetőknek...
Az fsd meg nem kizárólag r&d kérdés, nem lesz az úgy ukmukfuk... Ez annyira fals hozzáállás mint azt mondani hogy működő fúziós erőmű építés pusztán akarat és pénz kérdése. Nyilván is, hiszen minden azzal megy, de attól még rengeteg dolgot kell még kitalálni, és garancia meg ugye nem nagyon van...
A tesla részvényeken egy új modell, egy roadster vagy egy pickup vagy társai már nem segítene, nem az a baj hogy nincs a palettán friss darab, hanem hogy a hazugság spirál már durván túlpörgött a ponton...
-
vicze
félisten
-
Sanya
nagyúr
Téves következtetés. Hogy bizonyítod az állításod ellenkezőjét egy olyan csapatnak, akik az olvasott tartalommal szemben kritikát sosem fogalmaznak meg? Csont nélkül elhiszel bármit, ami az adott oldalról jön, és a cíne helytálló a prekoncepciónak, ezt párszol példáztad ebben a topikban.
-
Sanya
nagyúr
hát nem tudom, én idén még nem találtam egy normális cikket sem ott, csak olyan véleménycikkeket, amelyeknél az újságíró a mondanivalóját valami másik ember szájába adva akarta előadni a függetlent. Az "ellenzéki" újságokkal az a bajom, hogy már nem a régi "ellenzéki" újságok. Olyan, mintha az újságíróknak nehezükre esne kivenni a nyelvüket a baloldal seggéből. Állandóan balos politikusmosdatás, majd egy előnytelen kép orbánról és jöhet a napi Óbánozás. Ez még elmegy egy darabig, de 2-3 év után baromi egykaptafa. Olyan, mintha direkt akarnának ellenzékben lenni. A másik oldali újságok dettó, csak a másik oldalon.
Az Origót meg ne szidjátok, a mobilos verzió napi piros cikk címe minden nap aranyat ér! A 444-en még ezsincs
-
Sanya
nagyúr
Ha rákeresel bármely kommentemre, egyikben sem állítom, hogy Elon jócsávó, vagy felnézek rá, vagy bármilyen pozitívat írok róla.
Ez az okkultizmus-szerű Elonútálat (hossú ú-val), ez a nem is fél, de nem is negyedinformációkra hagyatkozó kamuálhírek-kitalációk mantrázása, illetve, ha valaki olyan negatívinfót linkel, amit jól esik elolvasni, azt csont nélkül elhiszem dolog rémiszt meg.Elon Musk egy Dél-Afrikai gyémántbánya tulajdonos egyik fia a tizenvalahányból.
A szegény afrikaiból (aki soha nem volt az) a világ leggazdagabb embere (ami nem is volt soha, csak néhányan szeretik az általa tulajdonolt részvényeket a napiárfolyamon beszorozni és jó nagy számokat láttatni, aminek nem sok köze van bármihez is)A csávó látrehozott néhány céget, amelyek siekresek lettek. Bárki mondhat bármit, de a tesla és a spaceX is sikeresenek mondható cég, a teslát másolják az elektromos autók, pedig egy hulladék (nem a tied a kocsi, sok szolgáltatást a tesla kapcsol ki meg be előfizetés szerint, a kocsi elektromos, de nem ZŐD! és nem a festése miatt, meg mert néhány lilahajú ződnek gondolja, mert nem füstöl, de amikor egy kocsi 300 vagy 1000 lóerős, az semmiképpen sem környezetbarát (jó sok energiát elhasznál, feleslegesen, amit persze elő kell állítani).
Ahhoz, hogy ilyen céget/cégeket létrehozzon valaki, ahhoz szerintem kell: Mérhetetlen mennyiségű szemétség, csalafintaság, vastag bőr, stb, Nem kell értenie az elektromos kocsikhoz, a rakétákhoz, de még a szoftverekhez sem. Csalás, ármánykodás, adóoptimalizálás, az alkalmazottak kiszippolyozása, a vevők átbaszása stb. De ezzel gondolom nem mondtam újat neked (nem a párhuzam miatt). Az, hogy amit a twitterre kiír, vagy kiírnak róla, java megrendezett, színészet, abban én biztos vagyok.
Engem ez a rendszerszintű balos elonútálat (hosszú ú-val) zavar, miért pont őt, miért pont most?
Az, hogy Epstein szigetén járt sem most derült ki, hanem jó régen ismeretes. Epstein 2019-ben lett öngyilkos. Miért nem akkor volt probléma, hogy Elon ott járt, amikor ott járt? Bill Gatesnek megbocsátjuk? Mark Zuckenberget meg pont emiatt szeretjük? Vagy hogyan? Ez kicsit belemagyarázott dolog, nem? Nem csak a média hatása, hogy most divat rühellni Elon-t, bármiért? Nem fura, hogyan változtatja meg az emberek gondolkodását, a média? Tudsz utálni egy embert, akire felnéztél, úgy hogy az információk, ami miatt utálod, a java manipulált? És mindezt úgy, hogy teljesen mindegy, hogy személyesen te vagy én mit gondolok róla. -
ddekany
veterán
Bizonyosan "kuka" a csávó. De engem irritál, hogy vérszagot kapnak a közönség, és akkor mindent rányomnak, és a végén maga lesz a sátán, ami valószínűleg hülyeség. Pl. Epstein island... Nem kerestem rá, eleve nem tudom mennyire igaz, de tegyük fel az. Nem tudjuk, hogy akik oda jártak, mennyivel voltak rosszabbak, mint bárki aki néha kurvázik. Hogy mennyire tudták, hogy Epstein mekkora pszichopata. Stb.
-
Sanya
nagyúr
Egyesek szemében elvesztette a kontrolt, mások szemében meg ő maga az atyaúristen, mert kitakarította a lilahajú liPsiket a Twittertől.
Így vagy úgy, de mindenki róla beszél, neki ez a szerepe. A népnek meg tetszik, kell nekik a cirkusz.
BTW, a te szemedben mikor vált szemétládává? Tesla előtt? Tesla után? Spaceex után? vagy pontosan október 31 után? -
-
Sanya
nagyúr
-
ddekany
veterán
Nem értelek, már sokadszorra... Én a szavazásos dologra reagáltam, ez nem válasz arra. A hivatkozott cikk meg nem segít eme bulváros ügy felgöngyölítésében... Kb. a gyerek mellé rendelt testőr gyanakodik valakire, túlreagálja... talán. Plusz a cikk végén belengetik, hogy talán tényleg Grimes vagy Musk közelébe akart kerülni... talán. Mit hitt erről Musk? Főleg hogy meg van őrülve (hiszen önmaga ellen dolgozik)? Ki tudja. Miért akarta megtiltani valóban, hogy mutassák a repülőjét? Ki tudja... talán a CO2 demagógia miatt, talán paranoiás, de nem tudom.
-
ddekany
veterán
De tényleg, volt aki komolyabban elemezte a jelenséget? Vannak nehéz esetek körülöttem is, csak kevesebbé vannak szem előtt, meg nem sok hatásuk van a világra, mert nincs nagy vagyonuk stb. És nem így kezdték, de pár évtized alatt már ijesztően eluralkodnak a tévképzetek/mániák. (Mikor Kanye West végkép megőrül, nekem kapásból Musk ugrott be...)
-
Sanya
nagyúr
Ha a sok médiaírnek lenne alapja, akkor ténylegesen tömegek hagyták volna el a Twittert.
A ragequite-ek előtt azért még kirakták az emberek, hogy elmegyünk és megyünk a mastodonra. Majd hogy tényleg megyünk, és majd tényleg visszajöttek.Ha nem politikai újságot olvasunk, hanem technológiait, meg előrejelzéseket, nem sokminden támasztja alá, hogy itt óriási Twitter összeomlás lesz:
-Sok felhasználót nem vesztettek.
-A legtöbb sírás a demokrata újságoktól jön, a legtöbb egy hosszú sírós cikk, kevés érdemi infóval (ön vagy a másik újság ismétlése).
-Leállás nem volt a működésben, legalábbis számottevő nem.Nézzünk twitter használati statisztikát:
21+ Top Twitter Statistics For 2022: Usage, Demographics, Trends (startupbonsai.com)
bár ez startup, szóval hitele kérdésesTop 40+ Twitter Statistics 2022: Stats, User Demographics & Facts (websiterating.com)
ez már nem startup, ez sem írja, hogy húzzák le a rolótHow Many People Use Twitter in 2022? (Latest Users Stats) - Jonathon Spire.
Twitter User Statistics for 2023: Top 21 to Guide Your Marketing (nealschaffer.com)Egyik sem prognosztizálja, hogy bezárna, vagy rosszabb lenne a twitter. Nem írják, hogy hagyjátok el a süllyedő hajót. AKkor hol a töréspont, amihez megérkezett? Vagy annyi a töréspont, hogy vezetőváltás történt?
Lehet elment néhány hirdető. De a piacon, Parci te ezt jobban tudod, majd jön másik. Majd beugrik valaki más a helyére.
-
Ringman
félisten
lehet bizony:
Twitter is blocking links to MastodonTrying to tweet links to many Mastodon servers results in a message that the site is ‘potentially harmful’
-
ddekany
veterán
Nem biztos, hogy azt jelenti, amit gondolsz. Tehát pl. jobbnak mutatsz egy (készülő) terméket mint ami, hogy tud addig húzni az időt (pl. hitegetni a befektetőket), amíg tényleg el nem készül. Ez persze átmehet egy hazugság spirálba, amiből már nincs kiút, csak a végén a fatális lebukás (lásd Theranos esete). Kockázatos játék.
-
ddekany
veterán
De itt még mindig csak ott tartunk, hogy hazudott a szólásszabadság kapcsán egy nagyon specifikus esetben, mert személyével kapcsolatban nincs szólászabadság. Gondolom, gátlástalan bully, hatalmas egoval (mint valószínűleg a többi hasonló is, csak általában publikum felé bölcsebben viselkednek), és nem bírja megállni. Ebből még nem következik, hogy őt amúgy ilyen téren nem zavarta semmi. Pl. valószínűleg tényleg ingerli a wakeség és hasonlók, így simán úgy érezheti, hogy balra van tolódva a Twitter. Avagy, mégis valójában mi a frászért vette meg a Twittert? Már csak akart vele valamit. Azt én nem érzem, hogy akkora nagy trófa lenne neki, hogy hehe, az enyém... mert hát kit érdekel? Az nem megy marsra, meg semmi coolság. Az sem látszik rajta, hogy akkorát lehetne vele vagyonban nyerni. Miféle eltévedt vágy vitte erre...
-
Sanya
nagyúr
A csávótól függetlenül, tételezzük fel, hogy a kocsikban van transponder, és mindenki kocsija nyilvános jelet sugároz, melyet kötelező gyűjteni, és bárki számára lekérdezhető. Téged egy 1-10-ig skálán mennyire bosszantana, ha valaki csak a te kocsid pozícióját pakolná ki a logoutra, folyamatosan, meg kalandorét, és a többi moderátorét.
Mondjuk spékeld meg azzal, hogy a prohardvert épp most vetted meg Mészáros Lőrinctől drágán, tele van jobbos csávókkal, akik a bukásodat kívánják és valamilyen szinten nyereségessé kell tegyed a prohardvert. A többi pénzügyi partnered várja, hogy rendet tegyél a cégben, nem túl türelmesek, simán kivégeznek egy ellenzéki újságírót egy harmadik oszág nagykövetségén és a korábbi tulajdonoskör meg a médiában folyamatosan téged sározna, minden lépésedet úgy mutatják be, hogy a lehető legkevésbé se legyél szimpatikus senkinek.
Itt már mennyire befolyásolná a tetteidet a környezet?btw, ki az a nemes dani?
-
Sanya
nagyúr
Látom átment (
)
1.: Nem tudsz mindent lefedni AFSZ-szel, policyvel, de nem is kell, mástól se várd el, hiszen a tied sem annyira alapos (és annyira alapos sosem lehet! Amiatt nem írtam több nevet, konkrétumot, mert már tárgytalan, de a te cégedben is előfordul policy nélküli hipp-hopp szankció --> nem gondoltam volna, hogy ez a szó kicsit mást is jelent majd 2022-ben)
2.: Az emberek a hatalommal a kezükben ki többször, ki kevesebbszer, de mindig visszaélnek. Ez ilyen, ezen én nem lepődöm meg.
Stanfordi börtönkísérlet – Wikipédia (wikipedia.org) -
vicze
félisten
Amúgy pl. Trump-nak nincs problémája vele, hogy a saját platformján "követik".
-
vicze
félisten
Akarod mondani, amit a Twitter fura ura épp enged.
Update: ElonJet átnyergelt FB-re.
-
Sanya
nagyúr
Policy nélkül én is kaptam már pihenőt
Legutóbb 2 hétig nem reportolhattam, mert túl sok politikát reportoltam egy nem politikai topikban (persze engem reportoltak, aminek meg is lett a következménye rám nézve, de a vitapartnerek hadának a topikba nem illő politikai megnyilvánulásai maradhattak). Szóval ez sok mindenkire jellemző, hogy döntési pozícióban lévők olan dolgokat tesznek, amelynek jogi (policy) oka nincs. Sőt, fellebbezni sem lehet (vagyis lehet, de megy a /dev/null-ba, és kapsz egy választ, hogy akkorisss). -
ddekany
veterán
Azért én addig nem veszem készpénznek, hogy eleinte töröltette ezeket, amíg csak úgy hallottam. Eléggé butaság lenne részéről, mert nyilván úgy is kikerül a videó sok más helyre és eléggé viral lesz, és nyilván lebukik vele, ha a Twitteren meg írtatta őket. DE, akár teljesen meg is őrülhetett, szóval nem vállalok felelőséget.
Maga az eset azért különösen kellemetlen, mert ezt a példát látva ez simán szokássá vállhat. Bár talán segíti benne, hogy kicsit magába nézzen... OK, nem.
-
" amerikában ez büntetőjogi kategória."
Akkor nyilván emiatt felelősségre fogják vonni.ui.: szerintem nem ártana sokaknak, ha némi kétely támadna azzal kapcsolatban, hogy lehet mégsem úgyvan a világ ahogy ők gondolják, mert olykor az idő igazolja, hogy nagyon nincs úgy(legutóbbi személéletes példa a covidhisztéria)
-
ddekany
veterán
Teslánál már az nagy bravúr, hogy megmaradt. Szóval én nem tagadom, hogy tud valamit. Csak most már elégette annyira a karizmáját, hogy még egyszer tán már nem menne hasonló bravúr. Az meg, hogy a wake/balos biznisznek beszól, amikor a mások kicsinálása közvélemény előtt az egyik fő zsaroló eszközük... nem sok jóval kecsegtet.
-
-
"és közben iparági szakik szerint eleve az ígéret abban a formában képtelenség, és nem a merjünk kicsit álmodni jegyében, hanem, mert az"
Elég jó statisztikája van visszamenőleg arra(több témában is), hogy bebizonyítsa, hogy az "iparági szakik" tévednek.Szerintem a "csaló" "szélhámos" "börtönben a helye" nézőpont helyett szerencsésebb az, hogy "hmm, milyen érdekes, alig várom, hogy mi lesz ebből".
Manapság mindenki nagyon okos az interneten és mindenki mindent tud, de valahogy mindenki meg van győződve róla, hogy a "másik oldal" teljesen félre van vezetve.
(mindegy, hogy milyen témában)
Azért ilyenkor az emberben fel kellene merülnie, hogy lehet az ő "saját prófétái" tévednek. -
Ezekiell
veterán
A SpaceX Musk egyetlen jelenleg igazán úttörő cége - a Tesla max csak volt (minőségben meg.. hát egy ideig azt akartam venni, de pár tesztvezetés és szervízmérnökkel beszélgetés után letettem róla), a Neuralink meg állítkínzásban jeles egyelőre csak.
Mondjuk a SpaceX tényleg nagyon király, mégha a Starlinket nem is csípem.
-
ddekany
veterán
Én sosem értettem, hogy működhetne egy FSD, hiszen sehol sem tartunk AGI (Artificial General Intelligence) jellegű rendszerek terén, és hogy ennek szükségessége nálam okosabbnak miért nem evidens. De láttuk, hogy kutatók, meg már bizonyított mérnökök nem tartották ezt képtelenségnek. (Vagy, ők is hazudtak.) Ezek után akár hihetett is ebben Musk még sok éve, amikor kevesebbet tudtunk. Én nem arra tippelnék, hogy csak egy piramisjáték akart ez lenni. Inkább a hit, hogy ha még egy, meg még egy kört tud finanszíroztatni, akkor sikerülhet, és beírhatja magát a történelembe, vagy hasonló ambíciók. Ezért mondtam a Theranost, ami egy nagy scam lett hamar, de (bizonyára) nem az volt a célja, csak ebbe kergették magukat bele, és a végén a börtönbe.
Ja, és de a rakéta leszáll a seggére. Nem annyiszor mint egy repülő leszáll, de sokszor. Szóval néha bejön a "csak azért is meg lehet csinálni", meg a hard code munkahely. (Persze, inspirálóbb célra mint egy Twitter.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest