- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
-
dehogy is. azért, mert úgy dobálózol ilyen fogalmakkal, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. na de persze minden ilyen "zseni" mindig úgy érzi, hogy "el akarják hallgattatni", mert "rávilágított valamire, amiről tilos beszélni". futhattad ott az ámokot sokáig, de vége.
-
vicze
félisten
Az gondolom téged egy cseppet sem zavar, hogy a "We have conclusive evidence that the vaccines are inducing sudden cardiac death" mondat nem hangzik el sehol én nem írja le az illető sehol.
Tehát a tweet alapból hazugság."I believe the mRNA COVID-19 vaccines need to be withdrawn."
Valamint a videóban és a tweetekben is azt mondja, hogy további vizsgálatokra van szükség.A kutatás itt találod. Bár gondolom az elolvasásra már nem méltatod.
A levont következetesek egy kicsit furcsák nekem a prezentált adatokból mondhatni jelentősen túlzóak, de nem volt időm teljesen végig olvasni csak átfutottam a számokon és a következeteseken. -
proci985
MODERÁTOR
az eredeti cikket gondolom megint nem olvastad el, ugye? kint a weben, scholaron latszik, pontos adatokkal. a referenciak is. cost-benefit analizis szempontbol fontos, amit leir.
a died suddenlyt meg szerintem keruld, kb az a szint, mintha az alap aritmetikai muveletekkel alig tisztaban levo Pistike business elemzonek kepzelne magat.
Amúgy már teljesen mindegy ki mit gondol erről az egészről, a kocka el van vetve.
Ha teljesen mindegy, akkor minek linkeled be ide a forumra?pro tip: vegyel fel egy egyetemi statisztika es egy kutatasi metodika kurzust, jobb lesz az eleted. esetleg forrasanalizist is, utana konnyebb kivalogatni, hogy mikor katasztrofa a conclusion validity, azaz konyhanyelven, mikor hazudnak a kepedbe.
-
proci985
MODERÁTOR
miert vesztegetne barki is az idejet egy mockumentaryre*? akkor mar inkabb az Inside Job, az legalabb szorakoztato.
*foleg, hogy ahogy nezem ez az vaccines cause autism konteo kicsit atfogalmazva. ami lehet am, hogy forditva van
-
"Miközben Twitter files néven sorozatot indított kedvenc csalónk, hogy szerinte hogyan korlátozták a szólásszabadságot politikai okokból (spoiler: sehogy, a szabályokat alkalmazták), Jack Sweeney-t, azaz Elonjetet (aki Musk repülőit követi) visibility filteringnek vetették alá a múlt héten, nyilván a szólásszabadság jegyében." (nemes dani fáccse)
megfigyelésem, hogy aki egy döglött lóra felszáll fordítva, az összesre felszáll, syb
-
somogyib
őstag
Nem akarom se támadni se támogatni Musk intézkedéseit, mivel én nem vagyok fent a Twitteren, és egyáltalán nem is olvasom. Teljesen kívülállóként csak a hírekből tájékozódom a helyzetről (a kép, amit posztoltál mondhat bárkinek bármit...)
De így kívülállóként azt gondolom, hogy nem a legcélravezetőbb egy radikális "durrbele" átalakítást végrehajtani, lehet hogy el kellett volna gondolkozni egy lassabb átmeneten.
(persze cégvezető sem vagyok, úgyhogy az elképzelésem is csak egy 'talán'...
)
-
vicze
félisten
Ha Tump levégot fejével pózoló humorista egyből visszakerült, Trumpnak miért kell poll? Én szeretném hogy visszatérjen, mert nagyon humoros, és élvezetes volt.
(Regisztrált vagyok és igennel szavaztam.)
A képen láthatod a Twitter összes jelenlegi alkamazotját a 7500-ból szóval csak 99% a leépítés... Inkább elég szomorú kép.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest