- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
XanD3R #11199 üzenetére
Én már rendeltem párszor eBay-ről, igaz mindig Angliából szoktam, az nagyon hamar itt van. Egyszer volt egy kis probléma, igaz engem nem nagyon érintett, de jelentettem. Nagyon kedvesen válaszoltak és nagyon segítőkészek, ha probléma van.
Csak a garanciára kell figyelni, most szívtam vele. -
Rommel6600
őstag
válasz
XanD3R #11199 üzenetére
Ha postán küldeted haza és nem fogják meg a vámon, akkor nem.
Ellenkező esetben fizethetsz vámot (bár emlékeim szerint számtechcuccra 0% a vámmérték, de ha nem akkoris csak néhány mondjuk 4-5, had ne nézzem most meg a TARIC-ban) ami még nem is lenne gáz, de áfát akkor is meg kell fizetned utána, ami ugye 25%.
Azt most nem tudom pontosan, hogy az áfát csak magára a termék árára kell-e fizetni vagy az áfa alapjába beleszámítják a postaköltséget is (a külföldi fuvarköltség például vámértéknővelő tényező!), de nagyjából mindegy is...
Osszál, szorozzál, és ha neked még így is megéri, vagy bevállalod a kockázatot akkor hajrá.
Utóbbihoz annyit, hogy én nem tenném. De ez csak az én véleményem.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest