Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Megint kristályozik a Motorola
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
-
Rommel6600
őstag
válasz
velvet7
üzenetére
Aha, sima levélként, persze.....

Arra nincs biztosítás bármi is legyen a tartalma, a posta nem térít, az, hogy esetleg ajánlott csak a nyomon követhetőséget biztosítja, semmi egyebet. Ha sima levél és elveszett, így jártál, az eladó mossa kezeit az általad nem igényelt biztosítás és a szintén nem választott "csomag mint feladási módozat" miatt! Ha bebizonyítja, hogy elpostázta te meg sehogy sem bizonyítod, hogy nem vetted át. Ez elég fraud szagú szerintem, nem hiszem, hogy ilyenre térítene az ebay.
Szerintem itt a lényeg ami a Buyer Protectiont illeti: "We don't offer an insurance program. However, if you don't receive an item you paid for, you can receive a refund of the full purchase price plus original shipping on eligible purchases through the eBay resolution process."
Ez inkább az eladótól véd, nem igazán az egyéb veszélyektől
Új hozzászólás Aktív témák
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi