- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
velvet7
tag
válasz
Rommel6600 #11216 üzenetére
OFF:
Hát ezt bizony jó tudni. Igazából ennyire tüzetesen nem olvastam át magam se, ezek szerint "szerencsém" volt nekem ezzel az 1-el (bár nem hinném hogy minden második csomag eltűnne). Egy ilyen biztosítás mennyibe kerül, és hogy lehet-e kérni levélre, valamint "csomag mint feladási módozat" mit jelent? Legközelebb akkor már én is így rendelekON:
Ti már hallottatok arról, hogy valakinek az ipodja ha bekapcsolja akkor csak egy fekete képernyő várja, és nem csinál semmit? Ha igen, akkor miképp lehetne ezt orvosolni? Mert az itunes nem érzékeli, tehát nem lehet restore-olni. Nem történt meg velem, csak érdekelne, hogy mégis jailbreakelt-et hogy lehetne visszaállítani, mert garanciálisan gondolom nem csinálják meg ha tudják hogy tört -
velvet7
tag
válasz
Rommel6600 #11207 üzenetére
Sima levélként kell küldetni. Igaz, én még "új" vagyok az ebay-en, de erre rájöttem több oldal átolvasása után. Ha elveszik akkor ott az eBay Buyer protection. Ha jól tudom az nem csak egy banner az ebay oldalán, hanem jó is valamire.
UI.: Persze ilyennel még nem volt dolgom hogy elveszett volna valami is, esetleg valaki akinek történt ilyen az mondhatna valamit, hogy mit is tud pontosan ezaz ebay buyer protection.
-
velvet7
tag
válasz
Rommel6600 #11201 üzenetére
Szerintem semmi rossz nincs a külföldről rendelésben, csak jól meg kell nézni kitől rendeled, bár az eBay protection ugyanúgy vonatkozik minden vásárlóra/eladóra, szóval nagy baj nem tud történni. A vámról annyit, hogy nagyon kicsi az esélye, főleg iPod-nál. Ismerősöm már 5-öt rendelt külföldről, eddig egyiket se vámolták meg. Én a múlt héten rendeltem, tegnap előtt már itt volt a kezemben, és nem volt vám. De erről bővebben ITT!
-
velvet7
tag
Sziasztok!
Tegnap du. érkezett meg a frissen csomagolt ipodom amerikából, de nem szeretném addig kibontani, amíg nincs hozzá tokom, mert ha jól tudom nagyon könnyen karcolódik a hátulja.
Na most 2500-nál többet nem szeretnék tokra költeni, egy szilikon tok bőven elég lenne, esetleg valaki tud egy helyet? Jártam már mindenhol Győrben, de sehol se tudtak kiszolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest