Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
sziasztok!
Rendeltem a macbolt.hu -tól egy iSkin2 átlátszó iPod tokot az iPod-omhoz. Mindenkinek ajánlani tudom, szerintem megéri. Nem is tok, hanem egy ilyen gumiköppeny, amit rá lehet húzni az ipodra, illetve egy müanyag lapka, ami védi az üveget. Nagyon tiszta, szerintem még kicsit nagyít is a kijelzőn. Alul a foglalatnál van egy lefedő ami védi a csatlakozót is. Egyb egy ilyen tapadó gumi fogású valamit képzeljetek el. Van hozzá tartó csipesz is
Előnyei:
- védi az iPod-ot, egyedül a felső csatlakozók, meg a wheel marad vétlenül. Nem porosodik, nem karcolodik, a gumi épp annyira vastag, h éles ütésektől védje.
- a gumi, amiből készült elég tapadós, ezért nem csuszkál az asztalon, meg ilyesmi
Hátrányai:
- a gumi tapadása épp úgy hátrány is mint előny. Egyrészt nehéz bele rakni különféle ruhazsebekbe, meg pl a kabátom szöszei elég könnyen hozzátapadnak.
- hát valamennyivel vastagabb, de máshogy elég nehéz lett volna megoldani
Azért én mindenkinek ajánlani tudom csak. Bruttó 8e forint egyébként, kicsit szemtelenség, h egy kb 500 forintos gumiért 8e-t kérnek, tehát ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest