- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
sziasztok!
Rendeltem a macbolt.hu -tól egy iSkin2 átlátszó iPod tokot az iPod-omhoz. Mindenkinek ajánlani tudom, szerintem megéri. Nem is tok, hanem egy ilyen gumiköppeny, amit rá lehet húzni az ipodra, illetve egy müanyag lapka, ami védi az üveget. Nagyon tiszta, szerintem még kicsit nagyít is a kijelzőn. Alul a foglalatnál van egy lefedő ami védi a csatlakozót is. Egyb egy ilyen tapadó gumi fogású valamit képzeljetek el. Van hozzá tartó csipesz is
Előnyei:
- védi az iPod-ot, egyedül a felső csatlakozók, meg a wheel marad vétlenül. Nem porosodik, nem karcolodik, a gumi épp annyira vastag, h éles ütésektől védje.
- a gumi, amiből készült elég tapadós, ezért nem csuszkál az asztalon, meg ilyesmi
Hátrányai:
- a gumi tapadása épp úgy hátrány is mint előny. Egyrészt nehéz bele rakni különféle ruhazsebekbe, meg pl a kabátom szöszei elég könnyen hozzátapadnak.
- hát valamennyivel vastagabb, de máshogy elég nehéz lett volna megoldani
Azért én mindenkinek ajánlani tudom csak. Bruttó 8e forint egyébként, kicsit szemtelenség, h egy kb 500 forintos gumiért 8e-t kérnek, tehát ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Tesla topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest