- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
sziasztok!
Rendeltem a macbolt.hu -tól egy iSkin2 átlátszó iPod tokot az iPod-omhoz. Mindenkinek ajánlani tudom, szerintem megéri. Nem is tok, hanem egy ilyen gumiköppeny, amit rá lehet húzni az ipodra, illetve egy müanyag lapka, ami védi az üveget. Nagyon tiszta, szerintem még kicsit nagyít is a kijelzőn. Alul a foglalatnál van egy lefedő ami védi a csatlakozót is. Egyb egy ilyen tapadó gumi fogású valamit képzeljetek el. Van hozzá tartó csipesz is
Előnyei:
- védi az iPod-ot, egyedül a felső csatlakozók, meg a wheel marad vétlenül. Nem porosodik, nem karcolodik, a gumi épp annyira vastag, h éles ütésektől védje.
- a gumi, amiből készült elég tapadós, ezért nem csuszkál az asztalon, meg ilyesmi
Hátrányai:
- a gumi tapadása épp úgy hátrány is mint előny. Egyrészt nehéz bele rakni különféle ruhazsebekbe, meg pl a kabátom szöszei elég könnyen hozzátapadnak.
- hát valamennyivel vastagabb, de máshogy elég nehéz lett volna megoldani
Azért én mindenkinek ajánlani tudom csak. Bruttó 8e forint egyébként, kicsit szemtelenség, h egy kb 500 forintos gumiért 8e-t kérnek, tehát ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest