Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Messze nyolcezer fölött!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
sziasztok!
Rendeltem a macbolt.hu -tól egy iSkin2 átlátszó iPod tokot az iPod-omhoz. Mindenkinek ajánlani tudom, szerintem megéri. Nem is tok, hanem egy ilyen gumiköppeny, amit rá lehet húzni az ipodra, illetve egy müanyag lapka, ami védi az üveget. Nagyon tiszta, szerintem még kicsit nagyít is a kijelzőn. Alul a foglalatnál van egy lefedő ami védi a csatlakozót is. Egyb egy ilyen tapadó gumi fogású valamit képzeljetek el. Van hozzá tartó csipesz is
Előnyei:
- védi az iPod-ot, egyedül a felső csatlakozók, meg a wheel marad vétlenül. Nem porosodik, nem karcolodik, a gumi épp annyira vastag, h éles ütésektől védje.
- a gumi, amiből készült elég tapadós, ezért nem csuszkál az asztalon, meg ilyesmi
Hátrányai:
- a gumi tapadása épp úgy hátrány is mint előny. Egyrészt nehéz bele rakni különféle ruhazsebekbe, meg pl a kabátom szöszei elég könnyen hozzátapadnak.
- hát valamennyivel vastagabb, de máshogy elég nehéz lett volna megoldani
Azért én mindenkinek ajánlani tudom csak. Bruttó 8e forint egyébként, kicsit szemtelenség, h egy kb 500 forintos gumiért 8e-t kérnek, tehát ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs