Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• neumanki

tag

sziasztok!

Rendeltem a macbolt.hu -tól egy iSkin2 átlátszó iPod tokot az iPod-omhoz. Mindenkinek ajánlani tudom, szerintem megéri. Nem is tok, hanem egy ilyen gumiköppeny, amit rá lehet húzni az ipodra, illetve egy müanyag lapka, ami védi az üveget. Nagyon tiszta, szerintem még kicsit nagyít is a kijelzőn. Alul a foglalatnál van egy lefedő ami védi a csatlakozót is. Egyb egy ilyen tapadó gumi fogású valamit képzeljetek el. Van hozzá tartó csipesz is

Előnyei:
    - védi az iPod-ot, egyedül a felső csatlakozók, meg a wheel marad vétlenül. Nem porosodik, nem karcolodik, a gumi épp annyira vastag, h éles ütésektől védje.
    - a gumi, amiből készült elég tapadós, ezért nem csuszkál az asztalon, meg ilyesmi

Hátrányai:
    - a gumi tapadása épp úgy hátrány is mint előny. Egyrészt nehéz bele rakni különféle ruhazsebekbe, meg pl a kabátom szöszei elég könnyen hozzátapadnak.
    - hát valamennyivel vastagabb, de máshogy elég nehéz lett volna megoldani :)

Azért én mindenkinek ajánlani tudom csak. Bruttó 8e forint egyébként, kicsit szemtelenség, h egy kb 500 forintos gumiért 8e-t kérnek, tehát ez van :)

Új hozzászólás Aktív témák