- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos8
tag
Sziasztok!
Most nemrégiben vásároltam magamnak egy ipod clssic 80gb-ot (6 gen). Viszont nem vagyok teljesen megelégedve a hangminőséggel, ezért a segítségeteket kérném:
1, Milyen alternatív operációs rendszerek vannak rá? Úgy hallottam, hogy van Rockbox, aminek jó hangja van, és képes flacot is lejátszani ( ez nagyon fontos lenne számomra, mert a zenéim abban vannak). De ezen kívül milyen lehetőségem van még?
2, Ha át akarom konvertálni a flacot apple losslessbe, akkor milyen JÓ konvertáló programot használjak ( már próbálkoztam párral, de elég silány minőségben hozta ki a számokat...)
3, Ha mégse a gyári op marad rajta, hanem mondjuk a rockbox, akkor hogyan kell telepíteni, egyáltalán ipod classic 6 ra van? És ha nem ios, és nem rockbox, akkor milyen más lehetőségm van?
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, kérlek segítsetek minél hamarabb, mert kezdek félni, hogy rossz vétel volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Arc Raiders
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Peugeot, Citroën topik
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest