Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpedro84
csendes tag
Sziasztok!
A múlt héten Londonban jártam, és valahogy annyira megkapott a sok fehér fülhallgatós ember látványa, hogy vettem magamnak egy nanot. Én egyáltalán nem vagyok ilyen divatcuccos gyerek, de vhogy mégis sikerült megvetetni velem azt a sz**t. Szóval előtte egy Samsung YP-T7-em volt, tudjátok a ''nagggyon kiccsii'', tökre elégedett voltam vele: szép dizájn, tökéletes hangzás, rengeteg extra, jó tok, ergo nem sérülékeny. Mindegy. Most már nano van...
Csalódva tapasztalom, hogy a hangzás meg sem közelíti a samsung kütyüjét, borzalmasam sérülékeny, úgyhogy vettem mellé egy marhadrága tokot, hátha így nem megy gajra egy hét alatt. A külalak valóban elképesztő, nade az hogyan lehetséges, hogy egy ilyen luxus bigyó, egyszerűen sz*rul szól?!! Higyjétek el volt már a fülemben rengeteg féle lejátszó, és az iPod nemhogy nem a legjobb, de messze elmarad a minőségi hangzástól. Szerintem ez felháborító. Most nézegettem ezeket az in-ear fülhallgatókat, amit persze 12000ért vágnak utánad... Ha esetleg van valakinek olyanja, legyen szíves írjon a tapasztalatairól. Abban bízom, hogy attól jobb lesz a hangélmény. Összehasonlítottam pár fülhallgatót, és közülök az iPod gyári volt a legalja, a 3000 ftos Sony odavágja 2x
(( Sajnos.
Üdv!
szpedro84
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Revolut
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csalódva tapasztalom, hogy a hangzás meg sem közelíti a samsung kütyüjét, borzalmasam sérülékeny, úgyhogy vettem mellé egy marhadrága tokot, hátha így nem megy gajra egy hét alatt. A külalak valóban elképesztő, nade az hogyan lehetséges, hogy egy ilyen luxus bigyó, egyszerűen sz*rul szól?!! Higyjétek el volt már a fülemben rengeteg féle lejátszó, és az iPod nemhogy nem a legjobb, de messze elmarad a minőségi hangzástól. Szerintem ez felháborító. Most nézegettem ezeket az in-ear fülhallgatókat, amit persze 12000ért vágnak utánad... Ha esetleg van valakinek olyanja, legyen szíves írjon a tapasztalatairól. Abban bízom, hogy attól jobb lesz a hangélmény. Összehasonlítottam pár fülhallgatót, és közülök az iPod gyári volt a legalja, a 3000 ftos Sony odavágja 2x
(( Sajnos.