Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Macrodroid
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpedro84
csendes tag
Sziasztok!
A múlt héten Londonban jártam, és valahogy annyira megkapott a sok fehér fülhallgatós ember látványa, hogy vettem magamnak egy nanot. Én egyáltalán nem vagyok ilyen divatcuccos gyerek, de vhogy mégis sikerült megvetetni velem azt a sz**t. Szóval előtte egy Samsung YP-T7-em volt, tudjátok a ''nagggyon kiccsii'', tökre elégedett voltam vele: szép dizájn, tökéletes hangzás, rengeteg extra, jó tok, ergo nem sérülékeny. Mindegy. Most már nano van...
Csalódva tapasztalom, hogy a hangzás meg sem közelíti a samsung kütyüjét, borzalmasam sérülékeny, úgyhogy vettem mellé egy marhadrága tokot, hátha így nem megy gajra egy hét alatt. A külalak valóban elképesztő, nade az hogyan lehetséges, hogy egy ilyen luxus bigyó, egyszerűen sz*rul szól?!! Higyjétek el volt már a fülemben rengeteg féle lejátszó, és az iPod nemhogy nem a legjobb, de messze elmarad a minőségi hangzástól. Szerintem ez felháborító. Most nézegettem ezeket az in-ear fülhallgatókat, amit persze 12000ért vágnak utánad... Ha esetleg van valakinek olyanja, legyen szíves írjon a tapasztalatairól. Abban bízom, hogy attól jobb lesz a hangélmény. Összehasonlítottam pár fülhallgatót, és közülök az iPod gyári volt a legalja, a 3000 ftos Sony odavágja 2x
(( Sajnos.
Üdv!
szpedro84
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robogó, kismotor
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csalódva tapasztalom, hogy a hangzás meg sem közelíti a samsung kütyüjét, borzalmasam sérülékeny, úgyhogy vettem mellé egy marhadrága tokot, hátha így nem megy gajra egy hét alatt. A külalak valóban elképesztő, nade az hogyan lehetséges, hogy egy ilyen luxus bigyó, egyszerűen sz*rul szól?!! Higyjétek el volt már a fülemben rengeteg féle lejátszó, és az iPod nemhogy nem a legjobb, de messze elmarad a minőségi hangzástól. Szerintem ez felháborító. Most nézegettem ezeket az in-ear fülhallgatókat, amit persze 12000ért vágnak utánad... Ha esetleg van valakinek olyanja, legyen szíves írjon a tapasztalatairól. Abban bízom, hogy attól jobb lesz a hangélmény. Összehasonlítottam pár fülhallgatót, és közülök az iPod gyári volt a legalja, a 3000 ftos Sony odavágja 2x
(( Sajnos.