Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szpedro84

csendes tag

Sziasztok!

A múlt héten Londonban jártam, és valahogy annyira megkapott a sok fehér fülhallgatós ember látványa, hogy vettem magamnak egy nanot. Én egyáltalán nem vagyok ilyen divatcuccos gyerek, de vhogy mégis sikerült megvetetni velem azt a sz**t. Szóval előtte egy Samsung YP-T7-em volt, tudjátok a ''nagggyon kiccsii'', tökre elégedett voltam vele: szép dizájn, tökéletes hangzás, rengeteg extra, jó tok, ergo nem sérülékeny. Mindegy. Most már nano van... :(( Csalódva tapasztalom, hogy a hangzás meg sem közelíti a samsung kütyüjét, borzalmasam sérülékeny, úgyhogy vettem mellé egy marhadrága tokot, hátha így nem megy gajra egy hét alatt. A külalak valóban elképesztő, nade az hogyan lehetséges, hogy egy ilyen luxus bigyó, egyszerűen sz*rul szól?!! Higyjétek el volt már a fülemben rengeteg féle lejátszó, és az iPod nemhogy nem a legjobb, de messze elmarad a minőségi hangzástól. Szerintem ez felháborító. Most nézegettem ezeket az in-ear fülhallgatókat, amit persze 12000ért vágnak utánad... Ha esetleg van valakinek olyanja, legyen szíves írjon a tapasztalatairól. Abban bízom, hogy attól jobb lesz a hangélmény. Összehasonlítottam pár fülhallgatót, és közülök az iPod gyári volt a legalja, a 3000 ftos Sony odavágja 2x :((((( Sajnos.

Üdv! :(

szpedro84

Új hozzászólás Aktív témák