- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #18740 üzenetére
Cydiábol letöltsz 1 clear loockscreent, az megoldja a gondodat
-
[Ace]
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #18740 üzenetére
Ez egy kicsit bonyolultabb, egy artwork fájlt kell felülírni hozzá. Szifonon asszem tuning címen van egy cikk amiben le van írva a mikéntje.
-
z67
őstag
válasz
dirty.yakuza #18655 üzenetére
Így próbáld meg:
/private/etc/apt/sources.list.d
cydia.list
ebben vannak a fals címek (is)
WordPad -> törölni a sorokat
-
Enjoy
addikt
válasz
dirty.yakuza #18655 üzenetére
Képet mivel tettél be a carrier helyére? Vagy melyik fájlt kellett felülírni?
Mert a fakecarrier-rel csak beirogatni lehet dolgokat ^^Cydiás dologgal várj egy picit, elvileg rendbe hozzák a problémát hamarosan.
Legalábbis saurik valami ilyesmire utalt. -
Buldozer99
senior tag
válasz
dirty.yakuza #18303 üzenetére
Ilyen egyéni ikonokat hogyan lehet csinálni? És milyan progival lehet kicserélni?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szia, nagyon tetszik a jegyzetek ikonod, töltsd fel azt külön légyszi, az enyém ilyen ha valami megtetszik csak szólj, ez is hasonló módon készült mint a tied, összefarigcsáltam
-
<NewL>
addikt
válasz
Gyurka szolgáltató Magyarországon?
azt ,hogy irattad ki?
-
Enjoy
addikt
válasz
dirty.yakuza #18158 üzenetére
Ha-ha
Inkább azt mondtad volna, hogy helyesírási hiba@zH. : Köszi, akkor szerintem ki sem próbálom.
-
Torry
addikt
válasz
dirty.yakuza #18145 üzenetére
Flash lesz, azt meg ugye még nem támogatja Safari.
De nagyon remélem, hogy minél előbb bekerül valamelyik frissítésbe. -
szaba19
tag
válasz
dirty.yakuza #18113 üzenetére
Nekem se megy itthon a routeremmel de suliba simán itthon olyan mintha nem lenne akkora vétel erössége pedig kb 2méterre van tölem a router
-
Misi1979
őstag
válasz
dirty.yakuza #18119 üzenetére
Routerral lesz valami, ez egyértelmű, sztem kapcsold ki a tűzfal-funkcióját próbaképpen.. esetleg amit még megtehetsz, hogy próbálgatás idejére leveszed a wifi titkosítását és úgy próbálod.
-
Coyote2000
őstag
válasz
dirty.yakuza #18113 üzenetére
próbál másik oldalt is, pl. videa.hu. Lehet hogy a "streaming media" van tiltva, hogy ne terhelje a hálózatot.
-
manchester85
veterán
válasz
dirty.yakuza #18109 üzenetére
Én a meki wifijén ugyanezt tapasztalom. Ott gondolom tiltják a youtube-ot, nem lehet, hogy valami beállításbeli a gond? Konkrétumot mondjuk nem tudok mondani, de engem is fogadott már ez az üzenet wifin keresztül (meki) tehát csak vmi ilyen gond lehet, gondolom.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #18073 üzenetére
Igazság szerint akkor nem kéne mennie a youtube- alkalmazásnak sehol.. szóval nem értem
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #18071 üzenetére
beeyouriphone repoban an egy pushfix feltelepíted és emgoldja elvileg
de mondom csak akkor ha feketeeső aktiválta.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #18068 üzenetére
Rakj fel egy Pushfix-et hátha segít
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #18064 üzenetére
Ugyan ezzel megy a melóhelyen a youtube? Én ilyen üzet akkor láttam amikor feketesővel jb-elte valaki és azzal aktiválta be a telefont! Te azzal csináltad?
-
jacis
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #17903 üzenetére
Sikerült megtalálnom.
-
adise
őstag
válasz
dirty.yakuza #17903 üzenetére
értem ám a célzást
-
adise
őstag
válasz
dirty.yakuza #17892 üzenetére
és mi a pontos neve? igy hogy nova nem találom az appstore-ban...vagy a magyarban nincs benne?
-
jacis
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #17892 üzenetére
Hol találtad meg mert én az appstore-ban sehol nem látom? De lehet hogy én vagyok a balek........
-
spedyboy
senior tag
válasz
dirty.yakuza #17830 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom mi utkozhet majd kideritem
t-pot ot megcsinaltam latom us a telot de nem tom hova kene masolni ??? -
válasz
dirty.yakuza #17806 üzenetére
Mert mi a baj az SBSettings-szel? Ezt mind tudja, hiszen erre való...
Tel Elek: Csak spekulációk vannak, semmi biztos.
-
Torry
addikt
válasz
dirty.yakuza #17700 üzenetére
Nekem az sbsettings-es free up memory-val csak a baj volt.
MemTool-t ajánlom, több freememory-t ad, pl a safari-t teljesen lelövi, nem csak csökkenti a felhasznált ram mennyiségét.
Egyébként meg akkor valószínű akkor a magyarítással van gond. GS-nél egyébként mennyi a szabad ram egy free mem után? -
szandro
senior tag
válasz
dirty.yakuza #17509 üzenetére
Az utolsó pályához kb szögmérő, vonalzó, körző kéne, matematikai számítás az egész...
Majd rájössz! -
szandro
senior tag
válasz
dirty.yakuza #17503 üzenetére
Spikey utolsó pályáját megtudta valaki csinálni?
-
INMOTEP
őstag
válasz
dirty.yakuza #17484 üzenetére
ezt nem értem a 70 % beállítás mit határoz meg az on bekapcsolása előtt ?
-
a000
őstag
válasz
dirty.yakuza #17473 üzenetére
van ami nem ipa, hanem pl zip, de azt csak át kell nevezni .ipa-raés megy is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #17469 üzenetére
Sajnos ez olyan tok, nekem már a külseje sem tetszik.. nehézkes kivenni a zsebből is mert tapad valamilyen szinten.
-
Ceko
senior tag
válasz
dirty.yakuza #17309 üzenetére
Igen,ezt is tudom. Én is kapok emailt, de nem tartogatom. De kérdés még mindig nem ez.
-
valentinho
senior tag
válasz
dirty.yakuza #16762 üzenetére
Sajna én lefuttattam már párszor és nem indul újra magától.
ha újra indítom, akkor sincs fent a cidia.
-
Nordik
őstag
válasz
dirty.yakuza #16741 üzenetére
Teljesen új SIM kártya. Ahol dolgozok ott 1 csíkkal is még tökéletesen tudtam telefonálni, lehet még 0 csíkkal is menne, aztán csak ezért gondolom azt, hogy elveszíti a térerőt.
Nah majd még figyelem. Bár ilyen bizonytalan hálózatműködés mellett....
-
válasz
dirty.yakuza #16680 üzenetére
Akkor vissza a témához: az iGizmoz nevű widgetes progi (első progi, amit engedélyeztek, hogy widgeteket használjon legális JB nélkülit telefonokon) nem ér semmit. El kell indítani ahhoz, hogy kirakjad a widgeteket, és nem mutatja a lockscreen-en, meg semmi ilyesmi. Tehát amíg a program fut, addig szép, mutatós, hogy kint az óra, naptár, stb egy képernyőn,de gyakorlati haszna nincsen.
Remélem, engedélyeznek majd olyan progit, mint JB esetében a lockinfo, vagy smartscreen... -
válasz
dirty.yakuza #16678 üzenetére
-
gyoref1
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #16642 üzenetére
helloka,kéne 1 kis segítség a tulajoktól :
szóval a teló doboz méretei érdekelnének (dhl,külföld,postaköltségek) miatt,
köszi előre is. -
tikshow
addikt
válasz
dirty.yakuza #16640 üzenetére
t-pot nem csak jb-s szifonon megy?
-
z67
őstag
válasz
dirty.yakuza #15355 üzenetére
...irányítás? Nekem az NFS után mind egy rakás sz@r. De a Store-ban is írta egy srác, hogy a legkisebb érzékenységnél is faltól-falig csapódik.
Sajnos én majd minden programnál ezt tapasztaltam, amit itt ajánlottatok
-
<NewL>
addikt
válasz
dirty.yakuza #15324 üzenetére
Aha,így tényleg van földgömb,és y a z helyén.
Köszi,biztos elnyomogattam tegnap.
Kipróbáltam a Navigont,nekem nagyon bejön,de lenne pár kérdésem.
(mondjuk amikor jöttem hazafele Szamosszeg helyett Szamoskérre böktem rá,és ott is van Ady utca,csodálkoztam is ,hogy...)
Na szóval,felhúztam a hangerőt,de ez kevés nekem,valahogy lehetne erősíteni még a hangerőt,a szifon.com-os hangerő növelés fel van rakva,a menüben is maxon van.
Volt közben 2 hívásom is,kilépett mint a szél,visszalépni meg több mint fél perc. (mondjuk fent van a Background meg a Kirikae,azzal rakjam háttérbe...ez most jutott eszembe
Nagyobb városok Nyíregyháza,Debrecen elég pontosak benne(?),mert Mátészalka annyira nem volt.
Magyar a nyelve,telepítsem fel a Cydiából a Navigon magyar hang 1.2-őt vagy csöcst?Speciális Thx
-
Enjoy
addikt
válasz
dirty.yakuza #15293 üzenetére
InvisibleShield-re írtam!
Én a SwitchEasy tokhoz kapott sima fóliát használok kijelzőre.
Hátlapra IS-t, annak jobb, is hogy kicsit tapad. -
FefeeX
veterán
válasz
dirty.yakuza #15293 üzenetére
Youtube --> invisible shield...
Gyakorlatilag szöggel is karcolhatatlan lesz a telefonod, valamint jobban tapad, de pont hogy ami a hátlapon előny, az előlapon hátrány lehet... Hogy mennyire, azt jövő héten én is megtapasztalom -
beeep146
tag
válasz
dirty.yakuza #15270 üzenetére
Puha belső bevonatú bőrtokokat preferálom, azokkal nem szokott ilyen gond lenni, a mostani PDA-m, 1,5 évesen gyakorlatilag karcmentes..
Bár láttam már fekete iphone hátlapokat a neten.. Néha úgy tűnik, hogy azt egy szellő is összekaristolja.. :-) -
Szecsy
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #15265 üzenetére
de semmi nem történik telepitás után nekem, pedig a hangerő sávnak is hosszabnak kéne lenni
-
válasz
dirty.yakuza #15264 üzenetére
Így középre nem tudom, hogy lehet-e tenni, de az biztos, hogy az iBlank segít a tetszőleges elrendezés kialakításában.
-
macikos
addikt
válasz
dirty.yakuza #15265 üzenetére
Nem! Nálam fent volt a szifonos hangerő növelés... kb. addig amíg észre nem vettem, hogy felerősíti a telefon feloldásának a hangját a fülhallgatót használva is! Úgy vettem észre, hogy majdnem kiszakadt a dobhártyám.
-
sentgyorgy
tag
válasz
dirty.yakuza #15209 üzenetére
-
sentgyorgy
tag
válasz
dirty.yakuza #15202 üzenetére
"Vagy szeretné igényesen megvágni, 30mp-nél félbecsapás helyett."
Ezt Te írtad? Nem . Akkor inkább olvass vissza..
Akik ezt a mondatot magukévá teszi, azokra írtam, hogy sznobok, és ezt fenn is tartom. -
sentgyorgy
tag
válasz
dirty.yakuza #15188 üzenetére
Nem érted? Én is hallgatok zenét az utcán, a 6-on de fülhallgatóval, és nem csak azért mert jobban szól, hanem nem akarok másokat zavarni. Ha ezekután neked az SE vs. iPhone jön le, nem tudok mint csinálni.
-
sentgyorgy
tag
válasz
dirty.yakuza #15145 üzenetére
Villamoson, buszon, stb. a legnagyobb bunkóság telefonon zenét hallgatni kihagosítva. Erről ennyit. Szerintem cseréld le SE-re az hangosabban szól.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #15174 üzenetére
Documents and Settings > Your Username > Application Data > Apple Computer > iTunes.
-
z67
őstag
válasz
dirty.yakuza #15153 üzenetére
Gondolom igen. Magam WinSCP-vel csináltam, de állítólag nem csak ezzel lehet.
Ilyen hosszú csengésnél viszont figyelj a hangposta átirányításra!
-
z67
őstag
válasz
dirty.yakuza #15147 üzenetére
Mondom:
Szükséges lesz egy hangfájl konverter (a Switch 2.03 tökéletesen megteszi).
WinSCP -> /private/var/stash/Ringtones. .... mappában találhatók a gyári csengőhangok, ide lehet további hangokat beilleszteni és ami fontos, nincsen 30 másodperces korlát, magyarán teljes hosszúságú dalok is lehetnek csengőhangok.
1. mp3-ból -> m4a-ra kell konvertálni a kívánt hangot
2. WinSCP-ben betallózás és át kell nevezni lehetőleg rövidebb névvel (no ékezet) és m4r formátumra, majd bemásolni a fenti mappába
3. A beillesztett hangfájl megtalálható a csengőhangok közöttSMS hang cserét is mondjam?
-
manchester85
veterán
válasz
dirty.yakuza #15145 üzenetére
Ok, de akkor mit szolgál egy 4 perces csengőhang szerinted? Amúgy tényleg nem tudom a választ, mármint a kérdésedre.
-
manchester85
veterán
válasz
dirty.yakuza #15142 üzenetére
Most nem azért, de ha hallod a csörgést, csak felveszed fél percen belül. nem?
Egyébként a hívó fél se nagyon tartja tovább sztem.
Tulajdonképpen ez szerintem csak elméletben bosszantó, a gyakorlatban nem tudom elképzelni.
-
kiki22
senior tag
válasz
dirty.yakuza #14302 üzenetére
koszi rendben
-
kiki22
senior tag
válasz
dirty.yakuza #14300 üzenetére
mindketobol johet egy lista
ha tudtok
-
Misi1979
őstag
válasz
dirty.yakuza #14250 üzenetére
3g, phone ugye mindig fut, mail tökvéletlenszerűen bukkan elő, safari meg nem záródik be néha. általában 52-44-30 mega szokott szabad lenni.
-
Csapi007
veterán
válasz
dirty.yakuza #14248 üzenetére
Akkor lehet ez 3GS sajátosság.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #14207 üzenetére
És ebbe az SB settingsbe kilehet lőni olyan processet is amit nem kéne? Előfordulhat olyan hogy esetleg megy egy játék, és a gombot megnyomva kilépek belőle, és mégis a háttérbe fut? Vagy mitől van az hogy néha ha egy játékot megnyitok akkor akadozik? De ha a telót újraindítom akkor nem akad már! (ezért következetettem a beragadt processre) De lehet az az oka hogy sok mindent telepítgettem töröltem róla!
-
BloodyEddie
őstag
válasz
dirty.yakuza #14133 üzenetére
Szerkesztés....
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #14131 üzenetére
..Csak az iRealSMS
Köszi! Leszedtem, műxik!
-
válasz
dirty.yakuza #14126 üzenetére
Te tettél fel valami okos SMS programot. Töröld le.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
dirty.yakuza #14069 üzenetére
Akkor legalább a gariztatás garantált... Az enyém rendesen beporosodott, bár fogalmam nincs mitől, egyik napról a másikra történt.
Ha most leadnám T-nél, melyik szoftverrel kapnék újat helyette?
Még egy kérdés: milyen "érzékelők" vannak a 3G-ben, ami jelzi, hogy mi történt vele? Nedvességérzékelőről tudok csak. Leesésérzékelő vagy ilyesmi van benne? Igazából mindig vigyáztam rá, összesen egyszer esett ki a kezemből, kb 20 cm magasságból, szóval remélem nem lesz gond garinál.
-
manchester85
veterán
válasz
dirty.yakuza #14069 üzenetére
Szerinted milyen mértékű porosodás mellett érdemes ezzel foglalkozni? Ha olyan 3-4 szem apróbb port látok napfényben az üveg alatt?
-
Csapi007
veterán
válasz
dirty.yakuza #14048 üzenetére
Callme
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #13978 üzenetére
Ez erősen tiltott téma itt!
samgar: köszi megnézem!de iTunes-ben hogy tudok konvertálni? Soha nem cisnáltam még ilyet
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #13978 üzenetére
Bocsi ez nem válasz akart lenni Csabee kérdésére!
-
hcs57
addikt
válasz
dirty.yakuza #13632 üzenetére
De az iPhone folyamatosan kiabál, hogy regisztrálni akarja magát...
-
chege
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #13616 üzenetére
szerintem ez a T-s behívás agusztus elején volt téma, mostanában nem fogsz ilyennel találkozni. Szerintem ez 2es FW hibája volt, azota már itt a 3.1.2 is
, és nincs ilyen probléma amire hivatkoztak
-
Getadam
csendes tag
válasz
dirty.yakuza #13617 üzenetére
Hmmmm.... Arra gondoltam, hogy talán beteszel valami hivatalos szerződésről készült fényképet, ahol megjelölöd melyik pont szól erről, vagy beidézed azt a törvény szakaszt, vagy bekezdést, amelyik ezt szerinted szabályozza. Egy weboldalon írtak számomra semmilyen módon sem bizonyító erejűek.
-
Getadam
csendes tag
válasz
dirty.yakuza #13608 üzenetére
"berendelik egy szervizre"
Berendelik? Ez komcsi?
Azt a telefont ami már az előfizető tulajdonát képezi? Fura lenne. Nincs az a szerviz, amelyikbe pl. én beviszek egy telefont, ami már a tulajdonomat képezi, valamint hibátlanul és kiválóan működik. Továbbá nem hinném, hogy lenne olyan jogszabály, vagy egyéb pont az előfizetői szerződésben, ami alapján erre bármelyik előfizetőt kötelezhetnék. De ha te tudsz valamit amit én nem, akkor írd már meg plíz, mert kíváncsivá tettél.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest