Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Mr. Teddy #46499 üzenetére
Mint írtam, 3G-n SHSH mentés nélkül is bármikor visszatérhetsz iOS 4-nél lejjebbi szoftverre.
(pl. 3.1.3) A baseband frissülésnek csak a függetlenítés tekintetében van jelentősége, tehát ahhoz nem kell custom firmware, hogy 4.2.1-ről visszatérj 3.1.3-ra, csak nyilván ezzel a függetlenítés lehetőségét elveszíted, (mármint marad az iPad baseband lehetőség). Downgrade-hez viszont még csak custom firmware se kell.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
manchester85 #46498 üzenetére
Aha, most be is ugrott anno, hogy 3G-hez ezek szerint csak 4.0-tól van SHSH-s certifikálás, 3.1.3-at akkor tud restoreolni rendesen.
És ha customfirmwarerel baseband update nélkül feltesszük rá a 4.2.1-et, de nem tetszik neki, akkor 3.1.3-ra vissza lehet lépni?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Egy barátom most vett egy iphone 3G telefont, és egy kérdésem volna. 3.1.3-as szoftver van a telefonján, de anno nem lett lementve az SHSH-ja annak, amit már nem is lehet szerintem lementeni. Úgy emlékszem, hogy a restore-t sem engedi már az itunes erre a szoftverre, vagy tévedek?Szóval SHSH nélkül tud restoreolni itunesban, nem fog apple beszólni, hogy csak frissíthetsz?
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46487 üzenetére
Köszi a választ!
Ha csak eltüntette a Cydiat, akkor hogyan tudom visszahozni?4.3-ról mit tudtok? Mert már össze-vissza beszélnek... 27 -ét is hallottam, valaki azt mondta 2-án jön az iPad 2-vel együtt. Ti mit tudtok?
-
magyar777
tag
válasz
rolcsibácsi #46490 üzenetére
Kösszi ez tökéletes
-
Mulderpapa
aktív tag
Tud valaki segíteni abban, hogy hol tudnám letölteni a Telenoros készülékbeállításokat 3GS-re? (net, MMS)
A Telenor online kiírja, kiírja, hogy 3GS-t használok, de a "készülékbeállítások elküldése telefonra" menüpont inaktív. -
csdm
senior tag
Nem volt régebben szó Arról hogy lesz valami brutális grafikaju játék iphonera? Nem az infinity blade re gondolok. Nos ez kijött mar? Mi a neve?
-
zack
nagyúr
válasz
alebog #46486 üzenetére
Még csak igazad sincs egyébként.
20k alatt van az 5k is és a 18k is.
IEM berkekben a jóval drágább 370-est sem tartják kiemelkedőnek.
Ha pedig a közvetlen 20k alatti kategóriát nézzük egész csomó füles van ami oda-vissza pofánveri még a 370-est is.
Azért mert az AKG hivatalosan is kapható nálunk, és szinte a legkönnyebb a beszerzése, még nem jelenti azt, hogy jó vétel 20k alatt.
Nézz be az apróba...10k-ért ott az Xears, ami nem csak az AKG-t de nagyon sok 20k környéki fülest a porig gyaláz hangzásban. Nem kapható hivatalosan, nem olyan hangzatos mint az AKG, de akkor a szakadék, hogy össze sem lehet vele hasonlítani.
Ami az aláírásomban található füles...kb. 18-20k, és kevés füles tudja ezt a szintet 30-40k szintig, de gondolom még csak nem is hallottál róla. -
magyar777
tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy a némitó gomb nem akar rendesen müködni
és erre szeretnék találni valami olyan szoftveres megoldást amivel egy gomb nyomásra
el tudom némitani és vissza a szifont
Valami ötlet? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
máyköl #46478 üzenetére
grat. ha transfer purchasest nyomsz akkor keri az accountjahoz tartozo felhasznalonevet es jelszot? ha nem, es be tudod masolni az itunesba igy akkor jobbklikk az appon es ott meg lehet nezni asszem hogy ki vette meg.
cydia meg vagy el van tuntetve marmint az ikonja, vagy rosszabb esetben kitorolte, akkor viszont restoret ajanlok
-
Kommy
veterán
válasz
Játékos #46481 üzenetére
Csináld azt hogy amikor elkezd tölteni, nyomjad a home + power míg elsötétedik és utána pedig csak a home gombot nyomd és közben dugd rá a gépre miközbena home gombot nyomod, ekkor be kell kerülnie recovery módba és mehet a restore. És az iTunes-nak és USB-nek kell megjelnnie a telefonon.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Félresikerült frissítést követően a telefon nem indul, csak az alma van a képen kb. 2 percig, majd újraindul, és ez ismétlődik.
iTunes nem látja, hogy csatlakoztatva lenne, illetve Tinyumbrella sem.
Mit lehetne vele kezdeni? Hálás lennék a segítségért! -
Kommy
veterán
válasz
máyköl #46478 üzenetére
Úgy hogy el lehet rejteni ikont sbsetting is tudja az ikon elrejtést. Az a baj, hogy az accountja nélkül úgymond a programok sem érnek semmit, mivel nem tudod őket telepítnei, és elvileg letörli az iTunes mivel nins authorizálvaa gép azzaal az accountal amivel le lettek töltve.
-
máyköl
veterán
Sikerült leváltanom a 3G-met GS-re, hihetetlen ez a gyorsaság...
Pár kérdés:
Meg lehet valahogyan tudni, hogy egg program rajta az Installousból lett-e letöltve? Mert elég pénzes csávótól vettem, és nem tudom, hogy pl. a navigont az AppStoreból töltötte-e le, meg van egy csomó jó program rajta, amit szívesen meghagynék, nem szeretném újra letölteni őket, nem lenne jó, ha az iTunes kivágná őket.
Szerintem AppStorebó vette, mert mikor én Installousból letöltöttem a navigont, akkor nem is volt rajta magyar nyelv, még Magyarország sem, pedig elvileg egész Európát töltöttem le.
iGo is rajta van, szintén magyar.Az hogyan lehet, hogy az Installous rajta van, de a Cydia nem? Még Cydias program is van rajta, de Cydia sehol...
-
vadászcsiga
félisten
Na kidobtam az 1200 Ft-os noname autós töltőmet és vettem a T-nél egy Belkin-t amivel már rendesen működik és nem azt írja ki hogy nem támogatott alkatrész vagy mi. Ezt csak azoknak írom akik tanácstalanok ilyen téren.
-
válasz
vadászcsiga #46473 üzenetére
Az iBlacklist igen, de ez nem azt jelenti, hogy ez az egyetlen használható hívásszűrő program.
-
zack
nagyúr
Elolvastad mire ment a válasz? Sztem nem.
Ugyanis ha melegszik minden ok nélkül az zárlatra is utalhat akár, amitől jó esetben csak az akksi lesz kuka.
Mivel szerelték neki a WiFi-t, valószínű elforrasztottak valamit...Mindenki:
icecave-vel normálisan működő blacklist progit keresünk, ha esetleg valaki használ ilyet, megoszthatná velünk.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Mulderpapa #46467 üzenetére
AT&T
-
zack
nagyúr
válasz
sti10p #46451 üzenetére
Szerintem rossz helyen kérdezted. Tedd fel a kérdést inkább itt: [link]
Azt tudom hogy külföldi fórumokon ahol a jobb minőségű Clip+ lejátszót hasonlították az i4-hez, nem volt egyértelmű hogy jobb a Clip+. Másképp szól, kicsit melegebb a hangzása, de az i4-et többen is részletessebbnek hallják. Ezért nem vettem én sem Clip+-ot.
iPhone 4-ben 5.generációs Wolfson 24bit DAC dohog...Nem mellesleg, 0.79EUR must have: NFS: Shift
-
Mulderpapa
aktív tag
Telenoros kártyával használnám, iTunes csak annyit ír ki, hogy iPhone, a többi ismeretlen.
Most sikerült elindítani, de hogy jó legyen, ezt írja ki: The sim card inserted in this iphone does not appear to be supported Gondolom, ezek szerint nem független...Már ír serialt, mindjárt lecsekkolom.
-
Kommy
veterán
válasz
Mulderpapa #46464 üzenetére
Ez így elég szomorú, kártya ugye van benne. Milyen kártyával használnád. Meg kéne nézned a serial alapján hogy hova tartozik a telefon, itunes elvileg kiírja a serial-t. [link]
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
válasz
Mulderpapa #46459 üzenetére
Akkor kezdjük az elején, Letötlöttél egy 4.1-es firmware-t. Csatlakoztatod a telefont a géphez, elindul az itunes. ekkor kiválasztod a telefont, nyomod a SHIFT gombot miközben rányomsz a restore gombra, kiválasztod a letölött firmware-t végigmegy a telepítés majd a végén, 1015-ös hibával kiakad. Ekkor elindítod a tinyumbrella-t és nyomsz egy Exit Recovery-t, és elindul a telefon és aktiválj az iTunes.
LEírhatnád, a telefon előéletét. Ha függetlenítés is kell akkor iphoneclub.hu gyere a mai off topikba, és ott megbeszéljük mivel itt nem lehet.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Olyan problémára milyen megoldás van, hogy:
A WiFi elromlott a készüléken,megpróbálták javítani,nem sikerült,így most a WiFi továbbra sem jó,de a készülék elkezdett melegedni.Ellenben minden más funkciója rendben van.
Ez olcsón javítható vagy félő,hogy komoly a gond?Köszi a választ!
-
Kommy
veterán
válasz
Mulderpapa #46457 üzenetére
dugd rá itunes-ra aktiválni kell.
-
zack
nagyúr
válasz
verser233 #46444 üzenetére
De mégis hogy ajánljak bármit is ha semmi konkrétumot nem írsz?
Van akinek a 30k sem drága, van akinek már az 5k is az...
A jó hangzás pedig szubjektív, függ részben attól is milyen zenét hallgatsz, mennyire szereted a mélyeket, vagy esetleg a balanced hangzást szereted e. -
Kommy
veterán
válasz
Mulderpapa #46454 üzenetére
Akkor most töltsd le a Tinyumbrella programot és nyomd meg az Exit Recovery gombot, és el fog indulni a telefon.
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Iphone 3GS visszaállításával kapcsolatban.
Használtan vettem, nyomtam egy gyári beállítások visszaállítása+adatok törlése opciót, azóta nem jut tovább az Apple logónál.
iTunes-al próbáltam visszaállítani egy letöltött 4.1-es firmware-el (elméletileg ez volt rajta), de frissítés közben kidob egy 1015-ös error-t.Ez az első iPhone-om, tehát nem értek hozzá, nem tudtam, hogy nem lehet visszaállítást nyomni. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni itt a fórumon, vagy privát formájában.
-
válasz
sti10p #46451 üzenetére
Én csak az iPhoneéokról tudok nyilatkozni. Mindegyiknek űberfos hangja volt, (jobb füles azért javított rajta, de nemsokat), viszont az iPHone 4 mérföldekkel jobban szól az elődöknél. (Mindegyiket sennheiser cx500-al hallgattam). Ha ez az ipod touchoknál is így van, akkor a 4. generációt érdemes megvenni, de a többit nem.
-
sti10p
senior tag
Már az mp3-as topicban is föltettem ezt a kérdést, de ott nem érkezett rá érdemi válasz:
melyiknek van szebb hangja zene hallgatás terén az iPhone-nak vagy a iTouch-nak?
Gondolom nem ugyan az az aparátus/chip/miegymás felelős a hangkeltésért mind a kettőben, mivel az iTouch-t kifejezetten zene hallgatásra szánják, vagy tévedek?
Hátha itt tud valaki érdemben válaszolni nekem! -
Peti567
aktív tag
Mi a külömbség a Verizonos és a AT&T Ballastic HC series case tok között?
A mi telónkhoz at AT&T-s a jó?
Mennyi lenne a postaköltség szerintetek?
Ezen az oldalon érdemes rendelni? Mert nekem kéne egy ilyen!
Valaki nem rendel még és akkor tudnánk felezni a postát!
Mennyi idő mire megérkezik szerintetek? E
bay-en is nézegettem, nem tudom honnan és melyiket kéne venni!
Nem nagyon vásároltam még külföldről, bocsi a hülye kérdésekért! -
verser233
senior tag
Létezik iphone-ra valami időzített profil váltó program? Lehet fizetős is csak legyen
Olyanra gondolok, amiben be tudok állítani különböző profilokat pl. utcai, iroda, otthon. Ezeknél mind-mind külön megadni melyik milyen hangerősséggel csörögjön stb...... plusz meg lehessen adni időpontokat, hogy mikor-melyik váltson át.
?
-
verser233
senior tag
válasz
Solar_Wind #46443 üzenetére
áááh pedig tisztára úgy rémlett. Köszönöm a gyors választ nektek
Amúgy tudna valaki ajánlani egy jobb headsetet, ami nem méregdrága de ugyanakkor jobb hangzást biztosít?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy én tudom rosszul, de nem úgy volt, hogy az iphone4-hez gyárilag "agybadugós" headsetet adnak, nem pedig azt a hagyományosat amit a 3g/3gs-telókhoz adtak???
-
Sdmv8
tag
Jó reggelt!
A héten leszedtem egy programot nagyon szupernek néz ki, de nem tudom összehangolni a Laptoppal
esetleg vki találkozott már EZZEL?.
Van egy másik gondom is ez lehet csak (sőt biztos) az amatőrségem oka, hogy csak egy számot akarok rátenni telefonra azt hogyan tudnám kiválasztani, mert én csak Albumot, Előadót, meg műfajokat látok és ha kiválasztom az előadót ahhoz tartozik 5-10 szám, de én csak 1-et akarok tőle azt, hogyan lehetne.
Köszönöm előre is.
-
Peti567
aktív tag
válasz
máyköl #46426 üzenetére
Hogyhogy nem támogatja a 3G-t akkor hogy netezünk?
Úhhh jóó leesett.. a iPhone 3G re gondolsz!Nekem egy olyan tok kéne ami a portól és kosztól védi a telót! Mezőgazdaságban dolgozom, ahol sok a por (traktorban, kombájnban)! Tudnátok ilyet ajánlani? Amit fentebb linkeltetek az jó lenne erre a célra? Magyarországon nem lehet kapni? Nem szeretek külföldről rendelni!
Köszi
-
zack
nagyúr
válasz
Solar_Wind #46435 üzenetére
Közben megvettem a Sandstorm-ot is...
A helyzet az hogy a Gameloft készíti magasan a legszínvonalasabb játékokat.
Ezért a minőségért cserébe megtámogatom őket 4-5x 200ft-tal. Megérdemlik.
Baromi nagy meló egy ilyen játékot ilyen minőségben megcsinálni.
A grafika lazán hozza az Xbox1 szinvonalát, ami azért okostelóhóz képest parádés.Egyébként jó az Angry Birds, de annyira nem fogott meg mint gondoltam. Persze ettől még játszom vele, mert a legjobbak között van ez is...
-
Kommy
veterán
-
zack
nagyúr
Elég sok Gameloft játék akciós (0,79 EUR):
Shrek Kart
Driver
Asphalt 5
Fishing Kings
Tom Clancy's H.A.W.X.
Let's Golf
Skater Nation
Real Football 2010,2011
Star BattalionShrek Kart-ot, és a H.A.W.X-et én is beszereztem, és igaz ami igaz, annyi jó játékot halmoztam fel, hogy 1 év is kevés lenne hogy végigjátszam őket, de én már csak ilyen gyűjtögetős vagyok.
manchaster85 is jól rátapintott erre, dehát ez van. Amit "must have"-nek gondolok azt megveszem, még ha nem is non-stop azzal fogok játszani. Előbb utóbb mindet végig fogom vinni. Remélhetőleg...
-
Csabee.
nagyúr
3.1.3-ról most áltam át 4.2.1-re 3GS_el
Telenoros vagyok, és hívásnál kijön a átirányítás popup ablak, azt mivel tudom eltünteni? Hol van erre fix?
-
máyköl
veterán
Most, hogy jön a 4.3 és nem támogatja a 3G-t, le fog menni a 3G használt-piaci ára szerintetek?
-
máyköl
veterán
válasz
Totheground #46422 üzenetére
Igen, 3G-m van, 4.2.1 szoftverrel.
-
atees
őstag
sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy amiket a neten lehet kapni utángyártott autós illetve asztali töltőket azok nem teszik tönkre a telefont ??
Köszi!!Illetve tudnátok mondani egy olyan progit amivel lehet wifit és 3gt kapcsolgatni, valami olyan érdekelne ami app storen van fent, mert nincs jb a készüléken!
-
Kommy
veterán
válasz
Totheground #46422 üzenetére
Talán mert 3G-je van és azon nem lehet változtatni még iOS 4 alatt sem.
-
máyköl
veterán
Tud valaki egy jó Cydia-s programot mondani, amivel tudom a menüben is a hátteret változtatni? Jó lenne, ha lehetne külön-külön a zárolt képernyőnek és a főképernyőnek is változtatni a hátterét, hogy ne ugyanaz az legyen.
Winterboard valamiért nem megy most, de ott nem is lehet külön külön változtatni.
-
Kommy
veterán
válasz
Solar_Wind #46419 üzenetére
Nem
-
Solar_Wind
senior tag
Ha frissítem az iTunes-t PC-n, akkor nem kell tartanom attól, hogy valamit "bekavar"? Eddig pont ezért nem frissítettem.
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46417 üzenetére
Oh, köszi!
-
Genji
őstag
válasz
csokimikulas #46411 üzenetére
köszi ezek nagyon jó tippek! JB nélkül használhatók ugye? Nem sokat tudok erről a JB-ről de mivel garivesztést emlegetnek nem erőltetném ha nem muszáj amíg le nem jár.
IGO-t láttam fizetős az appstoreban, gondolkodom rajta. Ha megvettem már nem használ netet csak simán gps-t ugye?(#46410) Kommy Köszi!
-
máyköl
veterán
Hogyan tudnám a legegyszerűbben frissítenem az iTunes-om a legújabbra? Sajna a 4.2 -őt már új neki.
-
csokimikulas
tag
Esetleg, ha gmail-el szeretnéd majd szinkronizálni a kontaktokat, a gmail címlistáját töltsd fel az adatokkal, amiket fel szeretnél vinni, utána pedig itt a leírás: [link]
Jó, ha megvan ott minden és nem vagy a simkártyához kötve.És bár nem nekem szántad a kérdést, de leírom mik azok a programok, amik nekem elengedhetetlenek:
imo (ez egy csevegő program, facebook, msn stb. beépítve, egyszerre is fent lehetsz több csevegőn)
viber: ezt írták előttem, de ez tényleg ajánlott
igo: én navigációra ezt használom, ebből van olyan változat, ami csak magyar és román térképet tartalmaz és elég olcsó
light: én ezt is sokat használom, zseblámpa
Eng<->hun: angol magyar szótár
BpMenetrend: BKV menedtrend -
Kommy
veterán
- nem tudom meg kell próbálni
- ez nagyon szubjeltív, de talán párat felsorolok ami nekem mindenképpen kell:
pmg Passcode: jelszavaakt lehet benne tárolni (magyar fejlesztés)
Moneybook: kiadásokat lehet vele jegyzetelni
issh: ssh kapcsolatot lehet létesíteni más eszközökkel (számítógép....)
navigon: navigáció
viber: ingyen telefonálás azoknak akinek van ilyen programja.
iPHUpper / iPHUpper 2: Hardverapróhoz interface iPhone-ra /iPad-re , saját fejlesztés
paypal: paypal hozzáférés telefonon.
Quickoffice: office iphone-ra
- csak jb után megy -
Genji
őstag
Ékezetek no comment...
wifi: https-el probáltam, http-vel már simán bejött a képernyő.
Nevek is megvannak!
Köszi!Újabb kérdések:
-Discoverrel lehet könyvtárastul másolni? Mert most úgy másoltam zenéket, hogy egyesével létrehozogattam előtte az album könyvtárakat...
-Tudom, h ez igen szubjektív, de felsorolnál pár jól használható, "alap" szoftvert amit érdemes telepíteni?
-Látom a WinSCP alap szoftver ha hozzá akarsz férni mindenhez (pl témák cseréje), vagy ehhez JB kell? -
-
Genji
őstag
Sziasztok! Újdonsült iPhone4 tulaj vagyok és van pár problémám amire nem találtam gyógyírt.
1. Habár magyar a szoftver (Vodás a teló) a billentyűzet angol (ill. ékezetek nincsenek). Hogyan lehet ezt orvosolni?
2. Fájlok másolása telóra. Telepítettem a Discovert, WLAN ok, de mikor beütöm az ip-t/portot a böngészőbe timeout-tal kilép. Wtf?
3. A régi Nokia készülékemről szeretném a számokat átmásolni. Adapterrel betettem a microsimet és átmásoltam a számokat telóról SIMre de a Kontaktok-ban nem szerepelnek a számok. Vmit olvastam a fórumban h outlook, gmailbe kell valahogy lementeni és onnan itunes szinkronizálja, de fogalmam nincs hogyan kell ezeket csinálni. Esetleg vki linkelne egy faqut vagy kicsit kifejtené.
Előrebocsátom keresgéltek a topicban és a neten is valszeg láma vagyok, remélem lesz türelme vkinek válaszolni. Köszi!
-
Scoobyka
addikt
Van koztettek vki aki kitolta mar az S.Guardian jatekot?
Elakadtam a helikipteres resznel..raugrok utom,lovom majd utana mindignleesek. Mit kell ott csinalni?
-
vadászcsiga
félisten
Amúgy mi a best of maker telóra?
Ja ja szerintem elírták azt a 16 eurót, a Create Ringtones! vagy a Ringtone Maker vagy a Ringtone Designer szebbek és jobbak is. Én néha használok ilyet.
-
JamesHun
addikt
válasz
csokimikulas #46401 üzenetére
nekem is ez van fekete kivitelben
nagyon jól védi a telefont, bár nem dobálom, de a karcoktól véd rendesen
-
csokimikulas
tag
válasz
_adaml21_ #46377 üzenetére
Nekem iSkin Solo átlátszó van, egy ismerősömnek Black. Nagyon jól anyagból van, nem csúszkál benne a teló, hiszen gumi. Én meg vagyok vele elégedve, bár nem mindig hordom, mert mostanában szívesebben használom csupaszon.
Abszolút minőségi tok, és elég közkedvelt itt a fórumozók között is.
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest