Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
s_
tag
Szerintem se, amúgy szerintem itt már volt erről szó hogy mennyi pixelhiba fölött cserélik.
Mondjuk ez is vicces, hogy amikor megvettem az első telefont már az is pixelhibás volt, de annyira nem zavaró helyen és most amikor meg kaptam az újat a "szerviz"-től, dettó megint kaptam egy pixelhibásat, csak ez már majdhogynem a képernyő közepén van, mi az isten ez a nagy pixelhiba ráta? -
balcsy
aktív tag
Mindent köszönök csokimikulas, talamasca, TBMC-nak. Segítségetekkel sikerült kitörölnöm az összes kisebbségi zenét

-
s_
tag
válasz
D@niel
üzenetére
Hali,
én mostanában vittem be a T-be, mert az akku nagyon hamar lemerült és egybe számolta a készenléti és használati időt is, természetesen mint ahogy már nagyon sokan leírták nem tákoltak bele, hanem kaptam egy (sokat vitatott) új készüléket fóliásan és egy évvel bővült a garancia is. -
cserry193
tag
Most vettem észre az 1 hónapos telómon egy pixelhibát.. Csodás!

-
zack
nagyúr
válasz
csokimikulas
üzenetére
Gondolom azt sehol sem fogod. Adatvédelem...
Képzeld, ha netán megtudnál egy valós IMEI számot, és kidobná a júzer nevét, címét telefonszámát. A személyes adatok olyanok lennének mint a nyitott könyv.
-
TBMC
addikt
válasz
SyntaxeError
üzenetére
szia!
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
ird be az imei szamot, minden szamodra ertekes infot megtudsz a keszulekrol!

-
SyntaxeError
tag
Üdv
IMEI alapján iPhone-t hol tudom lekérdezni? Apple honlapján sehol sem találom...
-
joey04
titán
válasz
Solar_Wind
üzenetére
igen. így
-
pitimany
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy iphone 4 kb. 1 órája elkezdett melegedni és akkumulátor töltöttsége ezalatt 25-30 %-ot esett, akadozva görget, továbbá hívás indításkor villog a képernyő, valamint beállítások-általános-hálózat menübe lépve kilép a főképernyőre. 3G, WIFI ki van kapcsolva, legutóbb a Weather HD programot telepítettem fel.
Valakinek produkált már hasonló hibajelenséget, illetve valaki tudja hogyan lehet elhárítani?
Előre is köszönöm a segítséget! -
zack
nagyúr
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Jótól kérdezed.
Még nem csináltam én se. -
TBMC
addikt
válasz
Solar_Wind
üzenetére
ha csak sima updatet nyomsz attol nemfogja 4.3 betara tenni, hisz ez meg csak beta, megjelenesig nem updatel.
viszont ha kulon letoltod az altalad valasztott 4.3 beta-t applerol vagy barhonnan akkor shift+restore-nal betallozod, es mar kuldi is fel a keszulekre.
-
zack
nagyúr
válasz
joey04
üzenetére
Hát ha ennyi lesz, én nem fogok frissíteni. Minek? Semmi lényegi újítás nem lesz benne.
Ha meg esetleg kipróbálom majd egyszer a jailbreaket mert olyanom lesz, akkor meg be fogom szopni. Kicsit olyan ez a 4.3 mintha a jb miatt jönne, mert szinte u.a. mint a 4.2.1...
A "mintha simábban futna" kijelentés egyébként is kevéske.
-
Dusee
őstag
válasz
::Trunks::
üzenetére
ha 0.facebook.com-ot használod, akkor tök m1 miról írod, mindig ezt fogja írni.
a gyári facebook klienssel írj ha van neted, akkor kiirja h iphone használatával. -
joey04
titán
-
balcsy
aktív tag
Szevasztok.Következő lenne a szitu

Egyik haverom áthozta Iphoneját hogy én jobban értek hozzá.Azt mondta nem tudja letörölni a zenéket a telóról mert használtan vedte.
Nah most én nem nagyon értek az iphoneokról de ha valaki segítene azt megköszönném
-
Aftereffect
tag
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Köszi, mindjárt kipróbálom és beszámolok a fejleményekről!
-
D@niel
addikt
Hi,
van itt olyan, akinek mostanában cseréltek iPhone-t a szervizben? Kérem, jelezze.
köszi.
-
FuckeR19
senior tag
Hamarosan leváltom a 3G-m egy 3GS-re. 3.1.3 (7E18) FW és 05.12.01 baseband van telón. Fel lehet dobni 4.2-t anélkül hogy baseband frissülne?
-
::Trunks::
senior tag
Ha facebook-on megosztok valamit telefonnal ,csak azt írja,ki,hogy "mobil web használatával"
Több ismerősömnek kiírja,hogy SE X10 mini, iphone használatával! Ez mitől függvény? -
DieHard
senior tag
szevasztok!
Tudnátok mondani egy jó ingyenes progit, amivel fel tudnám venni beszélgetéseimet. azt hiszem a benne lévő kilép amikor indul a hivásom. -
joey04
titán
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Biztos volt már a kérdés, de a keresővel nem találtam érdemi választ.
Hogyan tudom az iPhone-ról leszedni a zenéket, anélkül hogy az iTunes töröljön mindent?
Volt egy format C és most az iTunes csak úgy enged új muzsikát a telóra tenni, ha előtte minden zenét töröl róla. Ezt szeretném elkerülni.
-
manchester85
veterán
válasz
andben
üzenetére
Talán tedd fel ezt a kérdést a T-mobile topikban.... Mi az, hogy iPhone roaming? Nem készüléktől függ a roaming ára. 1430, vagy T mobile topik, ahelyett, hogy minden iPhone topikba beírnád.
Egyébként data roaming menüpont off, ennyi a teendő, hogy ne másszon netre, úgyhogy attól nem kell félni, hogy váratlan számlákat kapsz majd.
-
andben
csendes tag
Az iphone roaming díjszabást nem tudjátok h hol van?
Nem a telefonálás érdekel hanem az internet! Illetve h ne csurogjon az inet számla ahogy szokott az ember zsebében...!Illetve lehet h otthon is hagyom mert már olvastam rémtörténetet h 1 hét nyaralás után minden 3g, roaming-ot lekapcsolva 20k-t kiszámlázott a t-csoport !
-
joey04
titán
Megjelenik a "browse" fül, ki is választom a filmet, de nem küldi át
Igen, iTunesban csak be kell húzni, én is így szoktam, de most kipróbáltam wifin: nekem átküldi, de arről semmi állapot-visszajelzés nincs, hogy hol tart. Próbáld meg egy pici fájlal, hogy átmegy-e, várjál egy percet és nézd meg. én is csak innen tudtam, hogy átment.44746: Az miért van, hogy néha eltűnik a 3G, és folyamatosan csak GPRS kapcsolat van, viszont ha ugyanazon a helyen újraindítom a telefont, akkor ismét van 3G.
A megoldás talán ebben a cikkben keresendő:
A hálózatnak van még egy tulajdonsága, amit úgy hívunk egyszerűen, hogy "lélegzik". A bázisállomások ugyanis nagy számú, egyidejűleg csatlakozó felhasználók esetén a toronyhoz közelebb eső igényeket szolgálják ki, azaz a lefedettség szélén próbálkozó ügyfelek ingadozó 3G jelerősséget tapasztalhatnak.
-
zack
nagyúr
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Csak "E" betüt látsz? Valamiért dobja a 3G hálozatot. Sztem szolgáltató gond. melyiknél vagy? T-nél nálam ilyen még nem volt.

-
Solar_Wind
senior tag
Az miért van, hogy néha eltűnik a 3G, és folyamatosan csak GPRS kapcsolat van, viszont ha ugyanazon a helyen újraindítom a telefont, akkor ismét van 3G. Ezt nem értem.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Aftereffect
üzenetére
Ezt találtam a témában: [link]
Elég bonyás. Ráadásul ez WinXP-re, van nem tudom Win7-tel működik -e.
-
zack
nagyúr
Valaki tudna segíteni az O Player használatában?
Egész egyszerűen WiFi-n keresztül nem tudok filmet küldeni rá. Megjelenik a "browse" fül, ki is választom a filmet, de nem küldi át. WiFi kapcsolattal nincs gond egyébként, nagyon stabil.
Gondolom iTunes-ban csak be kell húzni az Oplayer-be a filmeket, ami egyszerűbb, de a WiFi-s megoldás jobb lenne.
-
TBMC
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
altalaban igen

-
Aftereffect
tag
Sziasztok, nem vagyok nagy iTunes-guru, ezért hadd kédezzem meg: Nem lehet valahogy az iTunesnak megadni, hogy azt a több gigabytnyi beckup-szemetet ne a "C"-re, a rendszerlemezre tegye, hanem valahová máshová?
-
zack
nagyúr
Ha ilyen sebességgel pörög a számláló, akkor kb. 18-20 óra múlva átlépjük az 1 milliárd letöltést.
Mondjuk kb. annyi az esélye hogy innen lesz valaki az 1 milliárdodik letöltő, mint a lottó 5-ösnek kb. 
-
zack
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Veled van a gond, ha feladvány kell hogy felkelj.

-
Totheground
addikt
Ezt a Pro Alarmot kihagyom, a telefon túl drága ahhoz, hogy a második elhibázott feladvány után földhöz b*sszam.

-
zack
nagyúr
válasz
madarasz92
üzenetére
Nem férsz el vagy csak szimplán jó lenne?
-
zack
nagyúr
Ingyenes lett mától Pro Alarm is ill. az Ace Sniper játék is.
Egy próbát megér. Ingyéé van.
Áldom az eszemet hogy 32Gb vettem. Kb. 30 játék van eddig fent, pedig nem is játékra vettem.

Ezért mondom mindenkinek aki vásárlás előtt áll, hogy egy új tipus megváltoztathatja mit és mennyire használunk ki, és olyan dologra is "rákaphatunk" amire vétel gondolni se mertünk volna. -
gYaLo
őstag
Ingyenes Facebook alkalmazásban hogyan tudok törölni pl. egy hozzászólást az adatlapomról ?
-
k.
őstag
Elnézést, hogy így bepofátlankodom ide, mint nem Iphone tulaj, de lenne egy kérdésem.
A helyzet az, hogy gondolkodom, hogy anyukámnak egy Szifont vegyen a család. Nincs rá olyan nagy összeg, 50-55k.
Ki is néztem egy sorozatot-konkrét darab még nincs-, a 2G-t, vagyis az elsőt ugye. Igazából csak telefonálna rajta, meg 1-2 aprobb dolog, azért esett rá a választás, mert egyszerű kezelni, jóminőségű, és jól néz ki. A kérdésem az, hogy szerintetek megéri-e venni? A tervem az, hogy 40k körül venni egyet, az kap egy új hátlapot, meg egy invisible Shieldet. Ezzel ki is jönne a dolog. GPS nem kell neki, tehát ez ne legyen érv, hogy vegyen 3G-t. A Helyzet az, hogy abból csak lestarpáltabb darab jönne ki ennyiért, az meg olyan gáz lenne neki, mégis hogy néz ki, hogy elővesz egy hülyére kopott telefont. Tehát mindenképpen "vidéki orvos álltal alighasznált" darab kellene. Szerintetek érdemes még 2G-t venni, vagy hagyjam a francba? -
zack
nagyúr
Facebook Touch HD akciós lett 3 EUR-ról 0,79EUR...Akit érdekel töltse.

-
Totheground
addikt
Ha videólejátszás közben rendesen melegszik a teló már pár perc után, az normális, ugye?
-
zack
nagyúr
válasz
joey04
üzenetére
Arra is gondoltam, hogy bár ki van vágva a Carbon matrica a vakunál, és látszólag nem lóg bele, létezik hogy e miatt gyengébb az ereje hogy esetleg nem láthatóan lefog belőle a Carbon matrica?
Az a baj hogy levenni nem akarom, főleg azért, mertt mi van ha semmi köze hozzá.
-
zack
nagyúr
válasz
Ghosti
üzenetére
Áthidalható. Majd jobban figyelek, mit állítok be szinkronizációs mappának.

Az első negatívumot megtaláltam a telóval kapcsoloatban. Bár mindenre elég, a fényképező része illetve ezen belül a vakku, nem hozza beltérben azt a minőséget amit a konkurencia. Ez nem is lehet vita alap, ezt tényként közlöm.
Persze utómunkálatokkal minden megoldható, de ez már más kérdés.
A LED gyenguska, a Wave fényerejének kb. a harmada (mint ahogy a LED mérete is kb.), és még közelről sem kielégítő a vakku fényereje (0,5-1m). 2m-ről esélytelen bármit is lekapni megfelelő megvilágítással.
Persze ettől még nagyon jó képeket lő, csak ezt be kell kalkulálni.
-
Tudtok hívószámtiltó appot az iblacklist-en (összeakad a smartscreenel, ezért nem jó) kívül? Rohadt telemarketingesek rámszàlltak... Lenne pár szám, amit tiltóra tennék, így nem tudnának azokról hívni.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Úgy néz ki, ez csak csali volt a következő generáció miatt:
Nem lesznek új gesztusok az iOS 4.3-ban
Az Apple elérhetővé tette az iOS 4.3 második bétáját, ezzel egy időben a fejlesztők tudomására hozta, hogy a korábban említett új multitouch gesztusok nem lesznek elérhetőek még az iOS 4.3-ban
-
vadászcsiga
félisten
Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még nem csináltam én se.

Mondjuk kb. annyi az esélye hogy innen lesz valaki az 1 milliárdodik letöltő, mint a lottó 5-ösnek kb.