- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Nekem a nubia red magic 10 pro jutott az eszembe egyből.
Give them hell Ukraine!
-
Maszkolni kell. De nem papírral. Nem nagy tétel amúgy. A nyomógomboknál szerintem nem fontos. Satuszerűen befogja az ember a minden tekintetben tiszta felületet és mehet a szórás. Elsősorban az oldalát kell grazsírozni, hogy kissé ragya legyen a felülete. Tetejét és alját nem kell szerintem.
Azért gondolom, hogy nem lenne fontos szétszedni, mert mindent újra kell illeszteni és ragasztani.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
WinstonWolf
senior tag
Na igen... Már nagyon vártam, hogy valaki előugorjon a Sony design-jával. Nekem az Xperia formavilága nagyon bejött
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Peathee
senior tag
Csak a keret nehogy csillogós legyen, hozzák vissza a szemcseszórt matt felületet!
-
Engem csak a Jáde érdekel. Nem tudom minek keverték bele szegény titánt a jádéhez.. Lássuk! Ha olyan lesz a végeredmény mint a Burmai jáde akkor kilóra megvettek!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
janeszgol
félisten
Az Exynosnál a hálózati modem a hulladék. Maga az SoC nem rossz. Pl az S22-nél az SD8 Gen1 rosszabb, mint az Exynos 2200 (akkuban kb 20-25% az eltérés az Exynos javára az S22 Ultránál). A S24-ben lévő Exy sem rossz. Nem kell tőle félni.
A legszarabb Exynos az S9/Note9-ben és az S10/Note 10 családban volt. Még az S20-ban lévő Exynos 990 messze nem volt olyan rossz, mint a két elődjében.
A 9-es és 10-es szériában lévő Exynos nem csak szar volt hálózati szempontból (hívhatatlan telefonok), hanem merültek is, mint a balta és lassabbak is voltak, mint az SD társaik.
-
Aryon87
félisten
Hm, az Ultra ezüstös és kékes árnyalata biztosan nagyon szép lesz. kíváncsian várom mit alkot az új széria, főleg fotó tekintetében. Remélem lesz változás.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vasárnap voltam árkád Samsung boltban, ahol a promoter azt mondta exynos, és az akksik sem lesznek nagyobbak mint a mostani
De szerintem nem igazán kell hinni neki, nem tűnt hitelesnek
És drágább is lesz szerinte 20-30%kal mint az előző gen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Ez vicc amúgy amiket írnak...
S24 Ultrát és 16 Prot is használok egyszerre szóval egyik márka felé sem vagyok már elköteleződve jó pár éve, de amikor nekem kellene szemészetre mennem újra, mert átvertek és nem pedig beismerni a szimpla tényt amit bármelyik józan paraszt lát és több cikk is lehoz egy kicsit vicces..[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
zzola
titán
válasz
LosBlancosRM #26 üzenetére
Mi ebben az iPhone hívőség? Még a vak is látja első ránézésre, hogy egy iPhone koppintás.
Tipikus Samsung fanboyság, amikor egy szakújságíró véleménye nem számít, de ragaszkodunk a csakazértismegmondtam és nekem van igazam, hogy márpedig semmire nem hasonlít.Amikor leteszem az asztalra az S24-et az i14 mellé, mint 2 alma úgy hasonlítanak egymásra. Nyilván nem a kamera kivágásra, a notch-ra vagy az oldalsó gombra kell gondolni....
-
LosBlancosRM
őstag
Az a vicces, hogy még a saját szemüknek se hisznek, képes még oldalakat is belinkelni, hogy más is megmondja.
Tipikus iPhone hívő hozzáállás, azok is pereltek már ha jól emlékszem azért, mert lekerekített volt egy másik telefonnak is a kijelzője vagy hátlapja. 😆
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
róland
veterán
-
zzola
titán
A kedvedért kikerestem 2 db. cikket.
[link] Mobilarena cikk, benne leírja, hogy : "az új készülék, kissé az iPhone-ra és a Meizu aktuális csúcsmodelljére hasonlítva. "[link] Ez pedig egy techradar cikk, fejlécen: "Samsung is right to take inspiration from Apple’s iPhone design – here’s why"
Sőt, a cikkben van idézve egy twitter bejegyzés, ahol 10 pontban felsorolják, milyen részeket nyúlt le a Samsung az Apple-től.Tehát nem 1-2 ember szerint hasonló vagy ugyanaz a dizájn, ha már egy szakújságíró is észreveszi.
[ Szerkesztve ]
-
Kijelző aránya teljesen ugyan az, 19.5:9. Hátlap alatt, ha a kamera elrendezésre gondolsz, még szerencse, hogy van különbség..
De ja, ezzel is meg azzal is telefonálni lehet, mint ahogy a Focus és a 911 ugyan az szóval nem is értem miről beszélünk és my bad.
Év designja, egyedi merész és innovatív formaterv.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
Ki mondta, hogy ugyan az? Arra hajaz, az a forma alapja. Erről beszéltünk eddig is.
Nem annyira agresszív a kerekítés az Ultra esetén a render alapján, de a sík oldal és a kerekítés egyértelműen ahhoz próbál hasonlítani. Sima és a plusz meg eddig is olyan volt, ahogy a Pixel is olyan lett. Nincs ezzel baj, mert jó forma, de az Ultra eddig különbözött és jól is állt neki, ez el fog múlni. Ezt nem belátni és ezen vitázni telejsen felesleges.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
browned
csendes tag
Én még mindig a Nokia Lumia 930-at látom benne. Tetszik.
-
válasz
LosBlancosRM #15 üzenetére
Köszi, már voltam és minden rendben vele.
Jobban megnézve tényleg egyáltalán nem hasonlít iPhonera a telefon, sőt full egyedi a design szerintem ez lesz a legegyedibb formaterv jövőre!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
iPhone 12 óta mindegyik.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
LosBlancosRM
őstag
Vajon ezek is pasztell színekben lesznek? Évek óta nagyon ingerszegény a színek felhozatala.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
zzola
titán
iPhone-re hajazó készülékház tetszik. Hiába, az Apple eltalálta azt a formát.
-
stewe780
őstag
Az már eldőlt, hogy exynos vagy snapdragon jön ide?
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
danisuto
csendes tag
Évek óta mi vagyunk az egyetlen ország a régióban, ahol nem lehet az összes szín közül választani, vagy ha mégis, akkor csak az alap modell/legkisebb elérhető. Míg pl. Szlovákiában, Ausztriában, Horvátországban bármilyen színt rendelhetsz bármekkora tárhellyel. Próbáltam kideríteni, mi lehet ennek az oka, de érdemi válasz sosem érkezett. Ugyanez az online "exkluzív" színek esetében is igaz.
-
nozs23
addikt
Sajnálom, hogy nem csinálnak i16P/P9P méretben csúcsmodellt. A vanília S2x már régóta elég felvizezett változat.
-
Azok az Ultra színek név alapján jónak tűnnek. Ha a Jet Black olyan lesz, mint az iPhone esetén akkor tuti instant get!
-
doooo
veterán
Na az a jádezöld S25U igazán jó lenne, ha kapható lenne majd itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méghozzá január 22-én. Legalábbis minden jel erre mutat, többek között egy most kiszivárgott hivatalos előzetes is.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest