Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz boltvarazs #299347 üzenetére

    "Láttam hogy korábban felmerült itt is a kérdés (gondolom hasonló okok miatt), de van olyan esetleg akinek VW csoport autója van (2021-) és 15 pro modellel próbálta a Carplay-t? Gyanítom hogy a sima 15-el nem lesz gond (usb 2), viszont a pro modelleknél ugye már usb 3 van, ráadásul külföldi fórumokon szaporodnak az ezzel kapcsolatos bejegyzések (mármint hogy vannak akiknek nem működik)."

    14 Pro-m van és 2021-es Octavia IV-em, tehát nem fogok pontostálaszt adni, de nem értem annyira a kérdést. A "2021-" VW-csoport-autók mindegyike tudja szerintem a vezetéknélküli CarPlay-t (a 2020-as IV-es Octavia is, vagy ez csak a Bolero/Columbus fejegységre igaz?). Szóval nem kell az USB-csatlakozás. Töltésre ott a Qi, ami szintén minden modellbe kérhető (tudtommal), de ha esetleg mégsem, akkor először csatlakozol vezeték neélkül (WiFi+BlueTooth-on) a CarPlay-re, majd rádugod a kábelt, és voilá. Van töltés, van CarPlay, és mindegy, hogy megy-e USB3.0-n, mert nem azon megy :)

    Nekem egyébként vezetéknélküli töltő van az autóban. Vége a telefonkábel-dugdosásnak, csak ledobom a "telefon-barlangba" a telőt, és töltődik is, meg kapcsolódik-is CarPlay-en az autóhoz automatikusan.

Új hozzászólás Aktív témák