- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
Bernardo20 #331391 üzenetére
Settings > Apps > Safari > Advanced > Feature Flags > Prefer Page Rendering Updates near 60 fps - ezt kapcsold ki, majd Safari force close, így nem jobb legalább a böngészés?
-
CragON
aktív tag
válasz
Bernardo20 #331391 üzenetére
Nekem egyedül a jegyzetekben laggol ami nagyon zavaró.
(Megosztott soktételes bevásárlólista “pipa jelölésekkel”)Ha itt a fórumon gyorsan pörgetsz, akkor is laggol?
-
vadkörte
addikt
válasz
Bernardo20 #330988 üzenetére
Esetleg vagy esetleg ez?
-
CragON
aktív tag
válasz
Bernardo20 #330988 üzenetére
Ha már így az elején ennyire elégedetlen vagy, akkor az android a te utad, válts vissza gyorsan.
Kinek mi…én pl nagyon nem szeretem az android rendszert, volt alkalmam használni és én meg attól viszkettem. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Bernardo20 #330979 üzenetére
Nem “állítólagos” a 120 Hz frissítési ráta, hanem valós érték (a gyártó nem hazudott erről, ha hazudott volna, akkor lenne “állítólagos”). Az Apple az adaptív megoldást választotta, ami 1-120 Hz között dolgozik, így nem látsz folyamatosan 120-at (ezt jelenti az adaptív). A 120 a maximum érték.
Másik fontos tényező: a META appok hírhedten vackok, katasztrófa a működésük. Emiatt náluk kopogtass a problémával (nekik jelezz vissza róla), mert az ő dolguk javítani. -
válasz
Bernardo20 #330979 üzenetére
Facebook és egyéb hasonló hulladék appok sajnos ilyenek, ez a fejlesztő sara, nem az iPhone-é.
-
Eclips21
őstag
válasz
Bernardo20 #330907 üzenetére
3. pontra reagálnék, régen működött talán iOS 11-nél
azóta hogy miért nem egy a program nevén futó mappába pakolja a képeket eléggé idegesít engem is.... agyatlanul ömleszti az adatokat egy helyre és neked kell rendezgetni mappákba/albumokba
-
knox83
senior tag
válasz
Az hagyján hogy nincs töltési idő de ébresztőnél se írja hogy x óra és perc múlva riaszt
Párszor már leszivattam magam ezzel, ha feldobta volna látom, hogy rosszat állítok. Majd megszokod, én is 10+ év android után váltottam fél éve. Egyébként egy két dolgot leszámítva szinte észre sem vettem a váltást…Azt hittem rosszabb lesz.
-
válasz
Az első kérdésre reagálnék.
Saját tapasztalataim szerint ez csak hívásindításnál ugrik fel, ez sajnos ilyen, mondjuk engem sosem zavart, legalább megkérdezi honnan akarom indítani a hívást.
Hívás fogadásnál viszont ott szólal meg a hívás ahol felveszed.
Ha a telefon kijelzőjén veszed fel akkor a telón fog menni a hívás, ha a csatlakoztatott eszközön fogadod, akkor meg ott.
Pont ezt szeretem benne.
Droidon ezt nem csinálja.
Samsungon/Xiaomin többször is volt olyan, hogy felvettem a kocsi mellett állva a telefont, aztán hülyén “hallóztam” mert bent a kocsi fejegységén szólalt meg a hívás csak nem vettem észre…
Bográcsozásnál is volt, hogy a BT hangszórón kezdett üvölteni a beszélgetés, míg ez iPhone esetén a telefonon megy ha kijelzőn veszem fel. -
Bernardo20
őstag
válasz
Erre gondoltam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest