-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #126171 üzenetére
Nem akarom felhozni, csak pont ugyanaz a kategória, mivel van egy kijelentésed amit semmivel nem tudsz alátámasztani.
Igen, mások céges esetében. Be is másoltam neked, hogy miben tér el.TechN7ne: Semmit, én tisztában vagyok a dolgokkal, egyszerű mint a fakocka, de ebben a topikban évek óta megy az értetlenkedés ezzel kapcsolatban mikor már ezerszer le lett írva ezzel kapcsolatban minden (kali sokszor jogszabályt bemásolva stb.).
De ha már nagyon kérdezősködni akarsz, akkor legyen alap, hogy amit mond azt adja írásba is. Mert ugye mondani lehet bármit, annak nincs nyoma.Bár gondolom neked aki egy T üzletben doglozik ez nem újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest