- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ice&Lime #78560 üzenetére
Nem kell ettől félni, én ollóval csináltam sima sim-ből micro simet, majd abból nano sim-et, utóbbiból kicsit többet vágtam le és úgy is ment, több hónapig használtam gond nélkül. Majd ezt a nano simet bele kellett raknom ideiglenesen egy sima simkártyás telóba, és ilyen megoldással szintén gond nélkül ment...
Szóval ha van vágód nem nagyon lehet elrontani sem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #78541 üzenetére
Itt természetesen olyan eszközökre céloztam amin normálisan megy, de pár készülék kivételével az összesen szépen megy azért...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ice&Lime #78518 üzenetére
Van, minőségben jobb kicsivel, + 5S-ben lehet lassított felvételű videót csinálni (pl itt egy saját)...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
akos727 #78385 üzenetére
Ez elég relatív, mivel ezt az átlagos dolgot nem lehet összehasonlítani más átlagos használatával.
Nekem pl most 10 órája megy ebből 2 óra a tényleges használat ami pár db kisebb hívást takar, kb 20 perc netet, 10 db fényképet, kis facebook, illetve folyamatos 3G/Wifi 3db email szinkronizálással. Jelenleg 74%-on vagyok, és fix 65% körüli fényerőn volt/van a készülék.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
harry3 #78313 üzenetére
Gyerekezlek? Egy szóval nem írtam ilyet neked, de ebből is látszik hatalmas gondok vannak veled...
Többet nem kívánok erről beszélni, ha a stílusom meg nem tetszik tudod kiknek kell szólni....
Ja hogy már közbe felfogtad hogy nem téged gyerekeztelek le, és módosítottad a hozzászólástoldat...
Remélem nem baj ha kikacaglak...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
harry3 #78309 üzenetére
Te most tényleg direkt csinálod ezt? Nem bírod elolvasni ezen a kib@szott linken mit írnak? Írjam le 5x ugyan azt? Vagy talán nem tudtad megnyitni az oldalt? Tessék bemásolom a lényeget:
Mi úgy oldottuk meg a problémát, hogy a már létrehozott iCloud fiókkal beléptünk iMacen az iCloudba, majd kijelentkeztünk, és újra beléptünk az iPhone-on.
Te nem hogy nem érted amit írok, hanem nem is akarod megérteni, és csak saját magad állítást szajkózod folyamatosan...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
harry3 #78305 üzenetére
Ismételten mutatom a megoldó linket amit Noxy kolléga mutatott...
A válaszom erre is vonatkozott....szóval nem írom le ugyan azt még1x...
-
B-L-A-C-K
titán
Az alap problémát értettem, de az említett linkeden meg az volt hogy bejelentkezett más eszközön az ID-vel, majd ki, és a problémás eszközön utána már lehetett használni az adott ID-t...Azaz ez olyan mintha limitálná 3 eszközre az azonos ID-vel való bejelétkezést...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
realmadrid #78278 üzenetére
- Az iCluodban teljes visszaállítás előtt legyen kikapcsolva a keresés funkció, mivel ha nincs csak az előző tulaj jelszavával tudod használni.
- Ha a készülék szolgáltatós, előfizetésre lett vásárolva, és még van rajta hűség akkor letilthatják a készüléket, abban az esetben ha a tulaj 3 hónapig nem fizeti az előfizetést. Szóval ilyen noname emberektől nem érdemes venni ilyen készüléket.
- Értelem szerűen, nézd át minden funkciója hibátlanul működik e. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
harry3 #78269 üzenetére
Ott valami más lehet a háttérben mint írtam, mivel sose merült még fel itt sem, és ugye több ezren olvassák/látják a topikot. Szóval ez ilyen egyedi eset, amire kétlem ne lenne megoldás. Noxy kolléga neked írt üzentet javaslom, azaz ügyfélszolgálatnál érdeklődj ebben az esetben...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
harry3 #78262 üzenetére
Jó akkor miért van az, az hogy mióta itt szakmai topik megy több éve sose senkinek se volt ilyen gondja? Ott valami számlával kapcsolatos vagy más dolog lehet, okát nem tudom, de ha ilyen lenne már rég őrjöngene mindeni. Személy szerint én is, sőt nem is kockáztatnék használt készülékek vásárlásával, de mint írtam már elég sok készülékem volt, aminél ugye jóval több mint 3 ID-t adtunk már meg, és gond nélkül bevette a 4. 5. 6....stb is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
harry3 #78259 üzenetére
Itt valami más lehet a háttérben, én még sose hallottam, és sose tapasztaltam ilyet, pedig csak nekem kicsivel több mint 1 év alatt 10 iPhone-om volt. Ebből kb 8 használt volt, ami már rég meghaladta a 3 ID-t és nem volt ilyen gondom. Illetve elég sokat hallottunk volna erről a dologról, így biztos vagyok benne hogy 3 után nem tilthat le, hiszen ez egy eszköz, nem pedig egy szoftver aminek lejár a licensze...
Illetve az egész világon ugyan erre az említett mondatra 1db oldalt dobott a google, amit úgye mondanom sem kell ha 3 után letilt több millió rákeresért produkálna...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
johndeegwed #78243 üzenetére
Ahogy előttem írták kicsit szánj rá többet és vegyél egy normálisat...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #78201 üzenetére
Matt tényleg sokkal jobb (de csak hátra)...
A bolt nevét nem tudom, de ahol bekarikáztam valahol ott körül van...
-
B-L-A-C-K
titán
Amiről te beszélsz az akkor van, ha olyan programok vannak a mentésedbe, amit nem csak a te apple ID felhasználódról töltöttél le. Hogy megértsd miről beszélek....
Pl most be vagy jelentkezve a telefonodról a saját app store-odba saját ID-del, le van szedve 40 program ezzel, kijelentkezel app s.-ból, bejelentkezel az én ID-mel, letöltesz így még vagy 2 programot a nevemről, akkor az icloud szépen ezeket elmenti ugye a mentésbe...Majd ezt a mentést rárakod egy másik telefonra, akkor szépen kérni fogja majd a te ID bejelentkezésedet a 40 program miatt hogy automatice letöltse, meg az enyémet is az a 2 program miatt.... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Nowhere #78176 üzenetére
Nem kell kijelentkezni, annyira figyeljen oda hogy iCloud mentése legyen, mivel ha egy másik iPhone készüléket fog használni, a legutóbbi állapotot visszatudja rakni a másik készülékre.
Visszaállítás előtt meg nézzétek meg hogy a telefonban az iCloud fiókjánál a keresés opció kivan e kapcsolva, mert ha az nincs kérni fogja visszaállítás után a jelkódját az adott készüléken. Ha viszont kivan kapcsolva, visszaállítás után kapsz egy teljesen szűz készüléket.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
heidrich #78098 üzenetére
Az hiba lehet, a kijelzőnek ugyan olyannak kell lennie mint az i5-ödnek volt, nem jobb, és nem is rosszabb kijelző került az 5S-be. Persze minimális eltérések lehetnek két azonos kijelző között is, de ilyen csíkozódásnak nem kellene lenni, amit felvázolsz.
samgar: Semmilyen csipesszel vagy hasonló tárggyal nem tudod megfogni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
trisztan94 #78092 üzenetére
Hardver apróra felmész, megnézed nagy átlagba mennyi, és levonod a következtetést...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #78056 üzenetére
Ez az, mondtam is neki hogy szerintem ez nem így van, de nem akarok egy "szakértővel" vitatkozni így majd megnézem. A pali még rendesen ki volt hogy kb mit képzelek magamról hogy megmertem kérdőjelezni a tudását...
Akkor csak úgy tudom kiiktatni ha csinálok egy komplett új mentést. De amúgy az a dolog sem él akkor, hogy újként beállított telefonnál ha bejelentkezek iCloudba visszatölti a mentésem, nem?
Zjunior: Nem keresés kikapcsolásánál, csak jelkódot kér, korlátozási jelszót nem, korlátozási jelszót, csak telefonon való visszaállításnál kér, meg ugye akkor ha valami dolgod lekorlátoztál rajta...
Amúgy ezt korlátozási jelszót a Beállítások -> Általános -> Korlátozások alatt találjátok. Nem is zavarna amúgy, mert csak szimplán nekem be van kapcsolva, viszont már 9 sikertelen próbálkozásnál tartok, 10.-nél félek már letilt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zjunior #78052 üzenetére
Azt hiszem ha iTunes-ban már felismertetted az adott készüléket akkor visszaállításnál már nem kéri a jelkódot, és utána sem...
Más mindenkinek:
Ha már így kódozunk, ugye nekem van ilyen korlátozási jelszóm (nem sima jelkód), aminek nem tudom a kódját mért elfelejtettem. Már mondtam régebben, hogy telefonon belül ha viaszállítást akarok csinálni, nem lehet mert kéri ezt a korlátozási jelszót is...Úgy lehet ezt resetelni hogy iTunes-ből visszaállítást csinálok, és ha újként beállítom a telót ugye értelemszerűen nem is lesz ott. Viszont ha a régi mentésemet visszanyomatom rá megint ott lesz. Pár napja pont egy voda előtt jártam, és egy ottani emberkétől megkérdeztem ezt. Ő azt mondta, csináljam meg ugyan azt amit leírtam, csak állítsam be újként a telefont, majd iCloudba jelentkezzek be, és ott is kérhetem a mentésem visszatöltését...Ez így van? Nem néztem meg, mert nem akartam ezzel b@szakodni, de nekem ilyen nem rémlik hogy egy újként beállított telefonon ha belépek az icloudomba visszatudom állítani a mentésem...Csak ugye abban az esetben ha nem újként állítom be, hanem már ott a mentésemből. Most a pali volt a hülye, vagy én nem tudom jól?
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szildavid90 #78007 üzenetére
i4 nem a legjobb, 4S-sen még használható, viszont ha hosszabb távra tervezel i5 alá ne add...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mr. Erikszon #77971 üzenetére
Azt jelenti hogy az előző tulaj bekapcsolta az iCloud-ban a keresést, ami annyit jelent, hogyha ezt nem kapcsolják ki teljes visszaállítás előtt, akkor a telefon mindig kérni fogja a kódot (de ez sima be-kikapcsolás ra is érvényes, azaz kód nélkül nem tudod használni), és nem tudsz vele mit csinálni ha nincs meg ez a kód...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mr. Erikszon #77969 üzenetére
Azt hogy nem tudod használni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dexter-2000 #77910 üzenetére
Ha belép valaki a Te app store fiókodba, ott mindent letud tölteni magának amit már te megvettél. Viszont ha újra rakja a telefont, és egy mentést visszarak, akkor mivel ezeket a programokat is le kell szednie, fogja kérni a Te app store bejelentkezésedet (azaz email cím, jelszó).
-
B-L-A-C-K
titán
Én havonta 1x átrakom a gépre a képre a képeket, és így nem lesz a telefonon 5 ezer kép állandóan, persze ha ő ott szereti tárolni akkor megértem hogy kell a nagy tárhely....
Amúgy pont kérdezték privátba én milyen programokat használok hogy még ilyen sok tárhelyem van...Lefotóztam, szerintem azért van rajta így is bőven program...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #77884 üzenetére
Ha azt írtam volna hogy minden ember hülye aki 16-os nagyobbat vesz akkor megérteném a felháborodást, de direkt kiemeltem többször is hogy aki nem azon akar filmet nézni, meg több ezer fotót tárolna...stb annak szerintem nem éri meg ezt plusz pénzt a nagyobb tárhely....
Na és itt tényleg offolom a témát....
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem ez a véleményem hogy nem ér meg annyi pluszt amennyit elkérnek érte és kész. Ha gyereknek kell a 32-es vegyék meg neki, de akkor már inkább a 64-es hogy el is tudja mondani hogy neki a plafon van...
Ragnar95: A lenézés szó tudod mit jelent? Mert szerintem nem vagy tisztába vele. Ha elolvastad volna normálisan mire írtam, akkor megértenél, de úgy látom nagyon nem sikerült. Aki nem pakolja tele filmmel, zennével, több ezer fotóval, nehogy már ne legyen elég a 16-os...Vagy egyszerre 15 db játékkal játszik valaki? Vagy ezek kivételével mire kell még a nagy tárhely? Na mind1 részemről befejeztem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
erdoke #77876 üzenetére
Persze van akinek a 64 se elég, de mint az Apuka említette a leányzójának vette, és bármit mondasz akkor sem tudom elképzelni hogy egy tizenéves gyereknek a 16-os ne lenne éppen elég....
Amúgy magamból kiindulva, van vagy 600 kép rajta jelenleg, plusz titkosítva egy programmal még 300, van rajta gps, van rajta pár játék, + átlagos dolgok, és még a 16-ból (ugye ami alapesetben nem 16) van még 5,7 giga szabadom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atirag #77861 üzenetére
Igen, 16-ra írtam, és szerintem az is elég kivéve ha nem azon akar filmeket tárolni meg több ezer fotót, de ebbe ne is menjünk bele, a lényeg én nem adnék ki érte 180 ezret...
"Mert valaki olyannal adja ami garanciális a t-nél ,de nem indul újra az 1év."
Ezt nem nagyon értem, mindegyiknél újra indul ha hivatalos garancia van rá...
TheChos3nOne: Okát nem tudom hogy miért, annyit tudok azoknál sose indult újra, én pl pont emiatt veszek csak szolgáltatós iPhone-okat...
Igen 3 hónappal, de csak akkor ha a garanciádból már csak 3 hónap vagy az alatt van, azaz ha beviszed fél évesen marad a fél év gari.
-
B-L-A-C-K
titán
Én még annyit se adnék ki érte, szolgáltatósan újba, már 135 körül is találtál volna 16 GB-osat, persze ott be kell vállalnod hogy esetleg letilthatják ha nem megbízható embertől veszed...Viszont előnye is van, szolgáltatós készüléknél ha kicserélik jelenleg még újra indul a garanciád, míg fügétlennel nem. Na de ilyenekkel már nem is idegesítelek...
"Következő kérdésem, hogy miért csak 3G-ben megy a net a telón LTE helyett, másik előfizetés kéne hozzá?"
Mint írták előttem ez előfizetés függő is, illetve szolgáltató, mivel pl a Vodánál csak 3G van, LTE még nincs.
Amúgy sok különbséget nem tapasztalunk 3G/LTE között, majdnem a város közepén lakunk BP-en, asszonynak 5S T-mobile LTE van, nekem ugyan ez csak Voda 3G-vel, és ilyen eredményt produkál a kettő: link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #77841 üzenetére
Azért sajnos még így is megéri, főleg ha van jó telefonszervizes kapcsolata. Egy alaplap csere és már 100%-osan használható/eladható a készülék...Sőt még régebben hallottam olyat, ami szerintem még mindig így van, hogy a rossz, lopott alaplapot letudják gariztatni ingyen, és kapnak helyette egy új másikat.
-
B-L-A-C-K
titán
Grat hozzá.
iCloud fiókot csinálsz neki, ha ez kész, Beállítások -> iCloud -> iPhone keresés bekapcs. Ezáltal ha ellopják, és még van a telefonnak internetkapcsolata akkor nyomon tudjátok követni az iCloud.com-on ha megadjátok a saját iCloud fiókhoz tartozó emailt, valamint jelszót. (Na meg így bármikor nyomon tudod követni a lányod éppen merre van
). Plusz van ilyen app is hogy Find My iPhone, és telefonon is megtudod nézni ugyan ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest