- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
-
-
Süvi
őstag
válasz
B-L-A-C-K #103172 üzenetére
Tibi azt mondta, hogy ugyan az.
Most felhívtam az isytle üzletet a csajszi szerint 1 év.
Megkérdeztem, hogy akkor mit jelent a honlapon a 2 év?Most türelmet kért.
Válasz: Ha a 2. évben olyan hibája van, ami már az eladás pillanatában is megvolt, akkor javítják, egyébként nem.
Tehát úgy értem, ha a készülék elromlik, akkor nem javítják. De ha valamilyen szériahiba miatt lenne ( pl. kocsiknál beeshet a fék), akkor javítják díjmentesen a 2.évben.
Tibee86 : de én nem azért írtam, hogy vitatkozzak
. Jelenleg sajnos még nincs Iphone-om, most készülök venni, ezért is köszönök minden segítséget, ami kapok.
-
galaxys80
veterán
válasz
B-L-A-C-K #103156 üzenetére
Köszi. Ez megnyugtató.
Tényleg ez lehetett. Most teszt képen megdöntöttem picit a flakont és elkezdtem egy papírlapot fújni. Egy idő után megjelent a korábban tapasztalt folyadék és nedves, hideg lett a papír. Ami aztán 1 másodperc múlva el is tűnt és csont száraz lett a papír. -
joccadoki
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #103124 üzenetére
Azt én sem tudom, nyilván szolgáltatós nincs csak független. De az biztos hogy pár hónapja én is ámultam és bámultam a dobozra, hogy mi a sz@r ez. Gyárilag iOS8.0 van rajtuk
Igazából gyorsan leálltak a gyártásról az audio ic miatt, aztán lehet sok megmaradt a raktáron, és gyorsan elpasszolták őket. De vitték is mint a cukrot, mert már nem nagyon látok ilyet, se boltban se neten. de hát 110.000 Forinttért bontatlan Alma. Igazából 3hónapja a 4s is 80környéke volt függetlenül újonan -
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #102840 üzenetére
Azért egy picit lovagolok a témán, ha nem gond, talán még hasznos is lesz számotokra.
2dolog. Kicseszik a tolvaj veletek, illetve azzal aki megveszi. Ő minden képpen jól jár. Ha perszen nem olyan segg, hogy ne ismerje az iphonet. Ha csak simán egy iphone 4ről beszélünk simán 15-20ezer forinttért értékesíti, ami mellesleg jó pénz, hisz nem erőltette meg magát. Home+pwr gomb nyomásával kikapcsolja minden gond nélkül. Most jön a lényeg. Általában az icloud mail megegyezik a napi használatos mail címmel, amivel be is jelentkezik a tulajdonos szeretett telefonján. Szimplán annyi a dolga, hogy kér egy jelszó visszaállítást egy pc-n. Az email megérkezik a telóra, majd megnyitja. Generál egy új jelszót, majd kilép a telóból. Ezáltal van egy teljesen jogtiszta telefonja, amit mindjárt 35-40ért értékesíti.
Úgyhogy a javaslatom, hogy ne legyen az icloud, az az email amin be vagytok jelentkezve. -
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #102840 üzenetére
Dehogy lovagolok!
De volt ,hogy van aki örül annak ,hogy ha ellopják ,nem tudják használni stb...
Ha ellopják akkor a sértettnek ,szerintem tökmindegy ,hogy mi lesz azzal a telefonnal.
Tudják újra aktiválni ,vagy sem! Attól még nem lesz telefonja.A kár ugyanakkora.
Eladják alkatrésznek.
Tényleg ennyi!! -
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #102836 üzenetére
Csinálj egy próbát!
Zaklatott feldúlt állapotban rohanj oda valakihez ,hogy azonnal adja már oda a telefonját ,mert ilyen és ilyen baj van!
Magyarországon! Ahol ha megvernek valakit az utcán se telefonálnak ,vagy segítenek!
Ja és még válogass is ,hogy Iphone od van? Van telepítve rá Find My iphone?
Ja nincs akkor ,bocs nem kell!Részemről lezárva a téma ,de ha gondolod próbáljuk ki a dolgot Pesten valahol.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #102834 üzenetére
Te mondtad ,hogy lehet van 10-20 perc előnyöd!
Én csak arra mondtam ,hogy az az életszerűbb ,hogy keres valamit pár perc alatt ,amíg te biztos nem fogsz másik telefont találni!
Arról nem beszélve ,hogy próbáld meg a Nyugatinál valakitől elkérni a telefonját ilyen indokkal!
Meg ,hogy hívsz fel bárkit azonnal telefon nélkül?Ez nem kötekedés ,csak nézd reálisan a dolgot. Ha kimondottan egy tolvaj viszi rossz szándékkal el ott nincs esélyed!Előny nála van!
De jobb lenne ha benne lenne!
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #102650 üzenetére
Droidon sincs flash, szerencsére lassan kezd kidögleni mindenhonnan. Ahonnan meg nem, azt elvből kerülöm.
Várom már azt a napot, amikor nem fogok se Windows XP-vel se flash-sel találkozni.
Úgy látom amúgy ezek a részek adblockos böngészőablakból sem jönnek be. Igényes.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #102650 üzenetére
Látjátok, ismét intoleránsok, eleve elítélők vagytok, alaptalanul!
A barátod is előrukkolt egy (neki és a bagázsának) viccesnek tűnő dologgal, meg sem fordult a fejében, hogy mielőtt kérdeztem, megpróbáltam utána nézni...
Kicsit magatokba nézhetnétek már, kezd ez az egész unalmas lenni. -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #102415 üzenetére
Na látod, erről beszéltem, ez szerintem normális válasz, így én sem hüppögtem volna!
Egyébként nekiláttam azzal a programmal amit a Gsx-rr javasolt, majd meglátom, hogy sikerül-e.
(Fizetős program, van trial verzió, azzal próbálkozom, de elég lassan tölti be a dolgokat.) -
joccadoki
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #102078 üzenetére
nem ellened beszéltem. Sőt az üvegfólia mellett álltam, ha elolvasod a hozzászólásaimat.
Szimplán a videó hitelességét támadtam. jól látható, hogy a készülék együtt megy lefele a telefonnal, szóval gyengén oda volt tapasztva. Az üveg nem azért törik be mert akkora erővel ütközik, hanem mert feszül, ezért ott ahol az esésnél a legerőssebb a nyomás ott elreped, és 1-2 szálon repedés keletkezik. amit láttunk a videóban robbant -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #102078 üzenetére
Szerintem az "igazsag" valahol a ket erveles kozott lehet.
Ha ugy esik sarkara, hogy az uveg feszultsege meghalad egy hatart, lehet rajta uvegfolia, akkor is elreccsen, megreped, betorik.
Viszont az is igaz, hogy igy, hogy telibe esett pofaval le, igy is szinte biztos, hogy betort volna, de ebben az esetben az uvegfolia megvedte. -
joccadoki
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #102069 üzenetére
ott le vágta a földhöz
a leejtés nem biztos hogy törik. attól függ hogy esik. sarokra, hátuljára nem. csak ha a sarkán minimum 40°-al a kijelző fele, vagy épp pofára esik. Kb 60% esélyed van esésnél hogy reccsen az üveg.
Ha betört az üvegfólia akkor a kijelző sem úszta volna meg -
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #102069 üzenetére
Nem kb mellmagasságból! Ha leejted nem jelenti azt ,hogy betörik!
Vagy magyarázd már meg ,hogy ez törvényszerű!
Na meg ezeket a kajak vonalzóval mért és rásegített "leejtéseket" hagyjuk. Kicsit se életszerű.
Senki sem ejti így le a telefonját véletlenül4
Vagy a tiédet így verték ki a kezedből hogy egyenesen arccal lefelé zuhant majd 2 métert? -
galaxys80
veterán
válasz
B-L-A-C-K #102041 üzenetére
Hát bocs, de ezzel az üvegfóliával valami elképesztő ronda a telefon. Nincsen valami olyan I6-ra ami az egész kijelzőt takarja?
(#102048) B-L-A-C-K
Nem magyarázunk mi semmit sem. Mindenki maga dönti el, hogy használ-e valamilyen védelmet. Szerintem senki nem akart itt még senkit meggyőzni arról, hogy ne használjon tokokat, fóliákat.
Ellenben a te esetedben ez a téma egy kicsit kezd hittérítésre hasonlítani. -
galaxys80
veterán
válasz
B-L-A-C-K #101550 üzenetére
Benne van a pakliba ez természetesen nálam is. Mindenkinél előfordulhat.
De a bokaszalagom is iszonyatosan ki van lazulva, ennek ellenére nem hordok bokarögzítőt. Pedig simán előfordulhat, hogy 5 perc múlva félrelépek és szanaszét szakadok.
Egyre jobb példák jutnak eszembe. -
galaxys80
veterán
válasz
B-L-A-C-K #101538 üzenetére
Én meg 1000X leírtam, hogy a több milliós autómat sem fóliáztatom körbe pedig simán lehet, hogy valaki rommá töri. Sőt az órám üveglapját sem védi még egy réteg üveg. Pedig simán benne van, hogy véletlenül az asztal sarkához verem.
Én elfogadom, hogy sokan tok és fóliamániások. Nektek meg el kellene fogadni, hogy sokan meg nem bírják elviselni ezeket a telefonjaikon.
Kár volt belekezdeni. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #101239 üzenetére
es (#101240) TayRol !
Nem ertem...
Nalam nem szinkronizal normalisan.
Pl. az iCloud -ba atiranyitott level megjon az iCloudba, a gmail-be csak akkor ha manualisan rafrissitek.
Nalam mire betolt amugy maga az alkalmazas kb. 1/2 perc mire betolt...
Nincs valami data , vagy cache torlesi lehetoseg itt? -
bongeszo
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #101160 üzenetére
Appok lassabban töltödnek be, várni kell a billentyüzetre, és utána is gyakran késik. A megszokott dolgok amik ios7-el azonnal történtek arra most már várnom kellett.
Az i6-nál meg maradjunk annyiban, hogy egyenlöre nincs a helyzet magaslatán a 8-as. Remélem azért kell ennyit várnunk a 8.13-ra mert az már tökéletes lesz.
Amúgy meg jobbnak éreztem az i5-öt ios7-el mint az i6-ot ios8-al. a többi hardveres dologban(kamera, kijelzö, akku stb.) persze jobb az i6... -
-
szekfizsolt
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest