- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DanielK #127685 üzenetére
Nekem meg elvan rejtve a lakás közepén a gipszkarton álmennyezetbe, így sose látom. Resetelni kell meg gépről elintézem.
De ez már nagyon off...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#99546112 #127678 üzenetére
Hivatalosan úgy van hogy minden szolgáltatós, és minden magyarországi hivatalos helyen vásárolt (APR-ek, Media Markt, Edigitál...stb) iPhone készülékre újra kellene indulnia. Kivéve ha céges vásárlás volt.
Viszont különböző szervizek ezt előszeretettel elfelejtik, pl Almáriumnál hol megkapod hol nem az 1 évet. iStyle-nél meg a cégesnél is újra indul pedig jogszabály szerint nem is kellene.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bagan #127676 üzenetére
Elvileg újra kellene indulnia szolgáltatós telefon esetén. Viszont volt itt valaki aki T-mobilba dolgozik, és mondta hogy sokszor +3 hónapot kapnak az iPhonokra mostanában. Szóval az eladó nem kamuzott, viszont ettől függetlenül 1 évet kellene hogy adjanak rá. Elvileg ha a munkalap megvan, és elromlik 1 éven belül iStyle szerintem elfogadja, de ennek kérdezz utána tőlük.
-
B-L-A-C-K
titán
"Elvileg az Apple megegyezett az LG-vel és a Samsunggal az OLED kijelzők kapcsán."
-
B-L-A-C-K
titán
Hogy lenne mind1, azt írtad nincs adatvesztés ha iCloud mentés be van kapcsolva, mert mindig ment mindent. Te meg összekevered a fotostream-mel, aminek köze sincs hozzá. Mondjuk lényegtelen, csak megfigyeltem már pár embernek olyan flegmán válaszolsz ha nem tud valamit, ha meg te nem jól írsz valamit tereled a szót...
-
B-L-A-C-K
titán
Kontaktokat oké, de nekem volt már olyan kitöröltem egy képet amit nem kellett volna, és az aktuális legfrissebb mentésből visszaállítottam. Szóval akkor az se lett volna benne. Meg ha mindent ment mindig mikor neten vagy egyből, akkor napi mentés ilyen alapon hülyeség lenne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mela Kehes #127474 üzenetére
Ha nem szeded szét, akkor felesleges felhívni, mivel bármit mondanak magától nem javul meg gondolom, így szerintem vidd be nézesd meg már akkor. (Ha nem BP-i vagy akkor vidd el egy mobiloshoz aki szervizel is)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mela Kehes #127470 üzenetére
Gari gondolom már nincs rá, ha van hozzá némi affinitásod szedd szét nézd meg mi az. Youtubon vannak videók hozzá hogy kell, pl:link.
adorjant: Azért érdekes az aksi mert levan ragasztva, úgy hogy cserénél alig tudod felszedni, elengedni meg nem tud, mert mikor rárakod a kijelzőt lenyomja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mela Kehes #127468 üzenetére
Az meg nem nagyon tud elmozdulni, még a power gomb lötyöghet ami szintén nem hiba. Viszont ha úgy gondolod biztos nem a kamera, és nem is a power gomb, akkor valóban valami más lehet...Pedig a belsejébe más nem nagyon tud elmozdulni olyan passzosan van kialakítva, nem is nagyon hallottam még ilyenről.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mela Kehes #127466 üzenetére
A kamera zörög, ami normális jelenség.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #127351 üzenetére
Yes
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Black83 #127218 üzenetére
Ha 5C-ről váltasz és igényled a nagyobb kijelzőt akkor egyértelmű i6-ot vegyél. Kamera elcsúszás jelen van, de gariba orvosolják, 5S-hez viszonyítva meg jobb az üzemideje (nálam ~2 óra használattal tudott többet), jobbak a hangszórói, illetve egyre több alkalmazásnál előjön hogy gyorsabb (pl komolyabb játékok).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #127204 üzenetére
Normálisan le van írva: Zedge -> Help ->Downloading Ringtones
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
jessicahyde #127144 üzenetére
Nekem még mindig ez a best (kép: 1, 2), és ráadásul csak ~1000 Ft.
Nemrég a betonra ejtettem, kocsiba szálltam be, zsebemből vettem volna ki és kicsúszott, sarkára esett...Semmi baja nem lett a telefonnak, a tok kicsit meghorzsolódott.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anderledani #127138 üzenetére
Az ilyet én ájfónparaszt toknak nevezem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#99546112 #126832 üzenetére
Azt hogy kicserélteted evidens, én se néznék ott egy oda nem való pöttyöt ha már azért vettem a telefonomat hogy normálisan használjam. A csalódottságodat is megértem, hiszen pech hogy pont egy ilyet fogtál ki, viszont mint írtam ez benne van minden elektronikai dologban. Ismerősöm pl most vett egy komoly laptopot, és vinyó hibás volt, ez sajnos benne van ezekben.
Hivatalos szervizekben amúgy ~5 munkanap a csere, de mivel ünnepek vannak ez most biztos kitolódik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kabel15 #126773 üzenetére
Az hogy a 16GB-t elég e, ezt neked kell eldöntened. De aki kifogja használni a 4K-s felvételeket, szereti agyon rakni zenével, több nagyobb játékokkal/programokkal annak kevés lesz már. Viszont akiket ezek nem vonzanak annak meg elég. Nekem is jelenleg 16GB-os van, amiből a használható terület 11.8GB. Van rajta vagy 500 kép, pár kisebb játék, IGO navigáció, 2 nagyobb illetve sok kisebb program, és még így is 6GB szabad helyem van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #126718 üzenetére
Igen a +1GB kihagytam...Viszont az szubjektív kinek mi éri meg, mint írtam nekem +30 ezret ér 6-tal szemben, 6S-t is csak azért vettem végül megint mert előfizetés hosszabbítással jól jöttem ki belőle. A lényeg jelenleg használt vonalon i6 éri meg legjobban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #126715 üzenetére
Szerintem 2 évnél tovább ritka akinek megvan egy telefon, na most ha azt nézzük az iPhone 6 is telefon lesz 2 évig simán...Ilyen ~30 ezres felárat ér a 6S az i6-tal szemben de többet nem, legalább is az én véleményem szerint, és ezt mondom úgy hogy 6S-sem van most. Használati szemszögből nézve a 3D Touch jó dolog, illetve attól eltekintve hogy AnTutu beachmarkba jóval több pontot kap a telefon mást nem nagyon veszek észre hogy jobb lenne mint egy i6 (kamera kb ugyan az megapixel növekedésen kívül, 4K nem érdekel, live fotó sem). Pl sokan a rezgését jobbnak tartják a 6S-nek, de én 2 db 6S után azt mondom jobb az i6-nak.
TechN7ne: Tényleg nem nyomod akkor hosszan, addig kell míg az almalogó meg nem jelenik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jackie_Chan #126686 üzenetére
Tényleg jól írtad, csak rosszul értelmeztem. A lényeg az ha megveszel egy adott ID-vel valamit az már mindig a tiéd lesz, az hogy te megváltoztattál az ID-n pár dolgot attól még ezek nem vesznek el. Viszont ha még sincs meg sok megvásárolt dolog, értelmes magyarázatot nem tudok rá.
Lacikaa9988: Valószínű kijelző hibás, az hogy rosszabbodni fog vagy nem azt nem lehet előre megmondni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jackie_Chan #126684 üzenetére
Úgy hogy elkéred az ID+jelszavát, de ilyenkor kavar lesz, főleg ilyen estekben mindig. Én azt javaslom kezd tisztalappal, a saját ID-ről.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jackie_Chan #126682 üzenetére
Az nem lehet hogy a régi ID-d előtt más ID-vel is használtad a telefont? Mert ha egy adott ID-vel megvettél már valamit, azt le kell tudnod töltsd megint ingyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jackie_Chan #126677 üzenetére
Frissítetted a 6S-sen az iOS-t mielőtt ráraktad a mentést? Mert az tud ilyeneket csinálni...
-
-
B-L-A-C-K
titán
Az hogy a 16GB-t elég e, ezt neked kell eldöntened. De aki kifogja használni a 4K-s felvételeket, szereti agyon rakni zenével, több nagyobb játékokkal/programokkal annak kevés lesz már. Viszont akiket ezek nem vonzanak annak meg elég, fotózásra biztos. Nekem is jelenleg 16GB-os van, amiből a használható terület 11.8GB. Van rajta vagy 500 kép, pár kisebb játék, IGO navigáció, 2 nagyobb illetve sok kisebb program, és még így is 6GB szabad helyem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest