- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
Aaron14 #105830 üzenetére
A Pangu jailbreak eddig ingyenes volt, a Cydiával együtt. Te nem valami kamu cuccot használtál?
8.2-re kezdjük ott, hogy nincs is untethered jailbreak. Amit írtál, hogy a Cydiával letörölted, olyan megint nincs.A Pangu semi-tethered jailbreak, most nézem, lehet azért tűnt el a Cydia ikonok. De hogy a Cydia letöltése fizetős, ez nekem új.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kleinguru #105740 üzenetére
Egyszerű.
Hívás közben a felvétel gombra kell nyomni és már veszi is fel a beszélgetést, visszahallgatni pedig úgy lehet, hogy az Audio Recorder ikonra nyomsz és ott lesz minden felvételed. De automára is be lehet állítani a rögzítést, hogy ne kelljen a felvétel gombra se nyomni. -
rayoliviero
veterán
válasz
nederlanden #105733 üzenetére
Ez és ez ronda? Fúj, mindjárt hányok, annyira csúnyák.
Kinek mi a ronda, pl. asztalon lévő üveggömböd, az a ronda szerintem: [link] Ezt nehéz volt szó nélkül már akkor is megállnom, amikor beszúrtad ezt a képet, de ha már így belemegyünk, hogy mi a ronda, akkor csak leírom én is, hogy szerintem mi a ronda.
-
rayoliviero
veterán
válasz
torreador22 #105708 üzenetére
http://limneos.net/repo : Ezt a repot add hozzá és ebben lesz az Audio Recorder, ami 4 dollár, de tud hívást rögzíteni.
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
torreador22 #105708 üzenetére
Miből gondolod, próbáltad?
Audio Recorder iOS 8.x.x 0.7-47: erről van szó, ez egy Cydiás tweak.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #105703 üzenetére
Audio Recorder a neve, a Call Recorder az lehet nem is kompatibilis iOS 8-cal. Az ára szintén 4 dollár.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Tressy #105699 üzenetére
11300 mAh és 22 000 Ft az Expansysnál, de én 10-ért vettem.
torreador22: Jailbreak szükséges hozzá, elvileg van egy tweak, de szerintem az is fizetős és nem vagyok benne biztos, hogy működik rendesen. Úgy tudom régebben nem működött megfelelően, de lehet már megoldották.
Szerk: Igen, 4 dollár és Call Recorder a tweak neve.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Ragnar95 #105616 üzenetére
Nem annyiért veszem, nem adnék ki 20-at egy akkuért, csak boltban adják annyiért.
Ha háromszor felbírja tölteni az iPhone 6-ot a 11000-es Samu akku, akkor már örülök. Mert az egy dolog, hogy 11000-et írnak rá, mert egyik sem nagyon ad le annyit, amennyi rá van írva.
-
rayoliviero
veterán
Külső akkut mivel töltitek? Mert kinéztem egy 11000 mAh-ásat, de azt mire feltöltöltődne egy USB csatlakozón...
-
rayoliviero
veterán
válasz
bihariszabi #104784 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
szekfizsolt #104724 üzenetére
Nem jó.
-
rayoliviero
veterán
Moshi iVisior kijelzővédő üveget használ valaki? Milyen?
-
rayoliviero
veterán
Valaki próbálta már ezt a kijelzővédő üveget? Teljesen fedi az előlapot elvileg.
-
rayoliviero
veterán
Asphalt 8 allandoan kilepeget nalam jatek kozben, azt hittem valami jailbreakes tweak kavar be, de Note 4-en is ezt csinalja. Nalatok jo?
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
A gyári YouTube app nem minden videót talál meg, amit asztali gépen megtalálok rögtön. Van erre valami Cydiás tweak esetleg?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Mr. Erikszon #97150 üzenetére
Én használtam, de már letöröltem, mert tényleg fölösleges.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Tutivesztes #96977 üzenetére
Ha SSL-t kikapcsolod?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Mr. Erikszon #96854 üzenetére
Én jailbreakeltem a 8.1.2-t, működik rendesen.
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
membrandj #96431 üzenetére
Neki nem cserélték. Ne az iStyle-ba vigyétek.
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
iCloud mikor ment magától a telefonon, ha be van kapcsolva? Ha wifire csatlakozik a telefon, töltőre van dugva és zárolva van a képernyő?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Mr. Erikszon #96368 üzenetére
Igen, én is így vagyok vele.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Mr. Erikszon #96363 üzenetére
Semmi előnyét nem vettem észre i6-on, talán kicsit gyorsabb volt. Jailbreak amúgy elvileg megbízható a TaiG is.
-
rayoliviero
veterán
Ha letöltöm a Sygic próbaverzióját, azt hol tudom megnézni még hány nap maradt, amíg használhatom?
-
rayoliviero
veterán
válasz
B-L-A-C-K #95659 üzenetére
Nem feltétlen az ő hibája. Neki az iPhone 6 hajlott meg, normális használat mellett. Emellett az interneten jó sok olyan videó és hír volt, hogy a telefon meghajlik. A szerviz véleménye pedig mit sem ér egy ilyen ügyben, mivel úgyis a saját érdekeiket nézhetik, hogy ne kelljen kicserélni. Végső esetben pedig érdemes őket beperelni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
skylinelaca #95651 üzenetére
Vidd át a másik szerbizbe, ahogy Black írta. Ha ott is sz@roznak, akkor vásárlók könyve, fogyasztóvédelem, legvégső esetben pereld be őket.
-
rayoliviero
veterán
Nálatok telón működik az App Store letöltés vagy alkalmazás frissítés? Gépen hibátlan nálam, de telón nem tud frissíteni egy alkalmazást sem és letölteni sem tud semmit.
-
rayoliviero
veterán
válasz
_Csaba_ #94830 üzenetére
Nem mondanám, hogy nagyon jó, az előző Lg G2 telefonomban jobb volt. A GPS viszont itt kiváló, még lakásban is rögtön talál jelet.
Szerk: Igen, nekem is az a legfontosabb. A wifi is jó amúgy, de a G2-ben erősebb volt a jel, itt lakáson belül már előfordult i6 esetén, hogy nem tudott csatlakozni.
-
rayoliviero
veterán
Tudtok olyan Cydias tweaket, amivel vagy 4-5 ikonsort el tudok pakolni felülről, hogy egy widgetet tegyek a helyére?
-
rayoliviero
veterán
Az iPhone keresést webes felületen (icloud.com) is ki lehet kapcsolni?
Ha be van kacsolva az iPhone keresés, akkor restore esetén kérni fogja az iTunes, hogy kapcsoljuk ki vagy jelszót kér?
-
rayoliviero
veterán
válasz
bull84ghia #94523 üzenetére
Köszi.
Akinek jailbreakelve van a telója, feldobta OTA-n, hogy megjelent a 8.1.1?
-
rayoliviero
veterán
Vissza is tettem a 8.1-et, csaka teló kiírta, hogy szoftverfissítés jelent meg és így kirakta a piros 1-est a bellítások jobb felső sarkába. Ezt el lehet valahogy tüntetni? Akár jailbreak segítségével.
-
rayoliviero
veterán
8.1-et vissza tudom rakni még 8.1.1-ről? DFU-ban kell csinálni?
-
rayoliviero
veterán
Fájlokat pl. PDF hogy tudok a telóra másolni?
Az összes bejövő e-mailt még mindig nem lehet egyszerre törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DOOM - The Dark Ages
- Kikristályosodik a Razr 60
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest