- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
miért jelez az appstore alkalmazás frissítést mikor ha megnyitom nincs is semmi frissítésre szoruló program???
-
oszy
veterán
megpróbálom még egyszer, hátha érkezik válasz
frissítsem a 7.0.2-re vagy azt most ki lehet hagyni? esetleg egyszer automatikusan lefogja tölteni előbb-utóbb?
köszi
-
oszy
veterán
válasz
Totheground #53455 üzenetére
nekem pont, h most nem kellene ez a frissítés. elutazom és ott nagyon gyenge a wifi. vagy inkább most töltsem le? mert most nem hagy békén...
-
oszy
veterán
válasz
buci30 #52937 üzenetére
Telekom: *A#szöveg (kezdd *A#-tel az SMS-t)
Telenor: -szöveg (kezdd mínuszjellel az SMS-t)(ha nem működne tegyél a mínusz jel és a szöveg közé egy szóköz jelet is)
Vodafone: -szöveg (kezdd mínuszjellel az SMS-t)És van egy ilyen alkalmazás is: sms delivery reports (talán csak Telekomosoknak működik)
-
oszy
veterán
én kb. 3 napja raktam fel az iOS 7-et új telefonként beállítva. A kontaktokon és emlékeztetőkön kívül semmit nem állítottam vissza iCloud-ból. Biztos ami biztos alapon!
Most telefonon frissíthetem a 7.0.2-re a szoftverfrissítés menüből? Nem kell ez az őj telefonként beállítás megint ugye? -
oszy
veterán
nekem semmi bajom. kivéve azzal, h a hátteret átállítottam a legutolsóra és a pin kód megadásánál elég színesek lettek a gombok!
talán vki már írta, h háttérfüggő
-
oszy
veterán
válasz
Kicsirics77 #52897 üzenetére
az drága
addig a 4S-nek is esni fog sokat az ára.
-
oszy
veterán
most elvileg üres a telefonom frissítés után. mondjuk icloudból visszaraktam a mentést. de ha szinkronizálásra rányomok iTunes--ban, akkor nem töröl semmit a készülékről?
nem szinkronizáltam még soha. azaz egyszer, de letörölt minden fotót. most az és zene sincs rajta. szeretném ha rendesen használhatnám már
-
oszy
veterán
valaki megvette már az iGO-t hivatalosan? ha igen annak lenne egy üzleti ajánlatom privátban!
nagyon nehezen gyűlnek a potnok az FMA-n
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Tudom, h végleges! De gondoltam arra, h felrakom azt az iTunes-al.
Számomra teljesen jòl! Nekem tetszik.
-
oszy
veterán
Nekem most iOS 7 GM van az i4S-en. Ha kijön az iTunes 11.1, lementhetek mindent es teljes visszaállítás után rakjak föl végleges verziót? Gondolom jobb lenne egy "szűz" rendszerre rakni. Vagy nem?
-
oszy
veterán
válasz
szekfizsolt #50079 üzenetére
Biztos!
Interneten nem is fogod megtalálni, csak a nyomtatott árlistán.
-
oszy
veterán
tudtok adni egy iOS7 GM letöltőlinket i4S-re? köszi
-
oszy
veterán
Ha felrakom az iOS7 GM-et, akkor az olyan, mint a végleges változat lenne rajta, csak még ez a "visszacsinálható" verzió?
-
oszy
veterán
Srácok! Hogyan kell lementeni MINDENT a 4S-ről windows rendszeren, hogy minden megmaradjon? És ahhoz mit kell és hogyan csinálni, hogy esetleg ha nem válik be számomra a végleges iOS7, akkor vissza tudjam rakni a jelenlegi 6.1.3-at? Köszönöm!
-
oszy
veterán
Kár, h telenorra nem működik ez a "Carrier Logo On Your iPhone"
-
oszy
veterán
Srácok. Mennyiért lehetne eladni egy karcmentes kijelző ás hátlap, gyári független nem mókolt iPhone 4S 16GB-os készüléket? Minden gyári tartozéka megvan!
Lehet vennék valakitől egy i5-öset. Mi a reális ár érte?
Az újat nem fogom tudni megvenni. De ha várok, akkor ennek is leesik az ára.---
Más.
Hol találom hogy milyen programok voltak már feltelepítve a telefonra?
-
oszy
veterán
válasz
vadászcsiga #46175 üzenetére
itt még nem, de a guglit igen!
találtam másik elérhetőséget is ennek a fájlnak a 64bites wiinfoshoz. nekem az van. viszont ott nincs hosts fájl. ahol a legtöbben mutatják ott van, csak nincs benne apple-re vonatkozó sor!
az avastot pedig teljesen lekapcsoltam.
-
oszy
veterán
válasz
vadászcsiga #46161 üzenetére
még a telefont is újraindítottam! :/
-
oszy
veterán
innen tölthetem a 7-es bétát? iPhone 4S
-
-
oszy
veterán
mi lehet a hiba?
"az iTunes nem tudja olvasni az iPhone tartalmát"
azt akarja állítsam visszaeddig nem volt ilyen gond. zenéket és a képeket már leszedtem róla.
-
oszy
veterán
Szeretnék egy segítséget kérni!
Egy barátom iPhone5 készüléke nem akar az otthoni hálózatra csatlakozni szemben a többi bármelyik más eszközzel. Talán azt írja, hogy nem lehet kapcsolatot létesíteni. A routert és a telefont már újraindította.
-
oszy
veterán
válasz
vadászcsiga #45423 üzenetére
Nem tudom hogyan kell
-
oszy
veterán
most néztem egy videót az iOS 7 újdonságairól. én már nagyon várom a véglegeset!
(iPhone 4S)
-
oszy
veterán
hú, de "furcsa" lesz az új oldal (prohardver-hardverapró)! :/
-
oszy
veterán
hogyan kell rámásolni avi filmet, úgy hogy pl egy avi lejátszó meg is találja?
Mert most nem egy videót sem hiába másoltam rá. Syncios-el tettem fel nem iTunes-al.
Utóbbival megoldható? Forma-1 videókat akarok nézni rajta
-
oszy
veterán
kis segítséget kérnék. lesz mobilnetem. viszont csak 200MB adatforgalommal.
2. hol lehet ellenőrizni az "elfogyasztott" forgalmat? vagy van erre app?
3. hogyan tudom beállítani, h a wifi legyen az elsődleges internet forrás? és ha nincs csak akkor csatlakozzon a mobilntere.
-
oszy
veterán
nem béta programok és nem is iOS!
-
oszy
veterán
válasz
vadászcsiga #42527 üzenetére
akksi jobban bírja vele?
-
oszy
veterán
Beta 2 – Monday, June 24
Beta 3 – Wednesday, July 10
Beta 4 – Thursday, July 25
Beta 5 – Monday, August 12
Beta 6 – Friday, August 30
Gold Master – Tuesday, September 10
iOS 7 Final – Friday, September 20Ez a dátum a legvalószínűbb?
Csak kíváncsiságból kérdezem
-
oszy
veterán
hogy kell lementeni a mostani 6.1.3 rendszert ha ki szeretném csak próbálni a -es bétát? ha esetleg nem tetszik akkor visszaraknék mindent ha lehet ilyet egyáltalán
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest