- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Icloudban fennt lévő fotókat iphone-ra hogy lehet letölteni?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
markknight #180576 üzenetére
Nekem 5-ösnép volt ilyen. Cseréltem simet nem segített. Cseréltem telefont azzal megoldódott.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
markknight #179825 üzenetére
A drive- ra gondolsz?
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok olyan appot javasolni ami olyan mint a gyári zenelejátszó, de nem kell itunes el szinkronizálni, elég wifin áttölteni a zenéket, mint pl vlc ben van a filmeknél?
-
Csabee.
nagyúr
Üsv!
Iphone X re tudtkok ajánlani működő ip kamerás appot? Siper live pro-t vettem meg s használom, de az iphone x el nem működik sajnos.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
molnarpeter #178543 üzenetére
Ez a photos mióta lett korlátlan s mikor vállt külön a drive-tól?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
MasterMark #178332 üzenetére
Köszi!!
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Iphone 7-re költöztem át se-ről, minden átment kivéve a watch adatok.. Most bukta az egész? Egyáltalán nem egyértelmű a watch adatainak áttöltése új készülékre.
-
Csabee.
nagyúr
Nézegetem a hw aprót. Szinte a fele iphone 7 hirdetés arról szól hogy garanciávanncserélt.. mi a bajuk ezeknek?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sirszevenap #171592 üzenetére
Szia,
Tudtommal sim-re nem dolgozik az iphone. Tehát mind a készülékeden van. -
Csabee.
nagyúr
Reggel jött egy értesítés, hogy próbáltak moszkvából bejelentkezni. Az apple id-n jelszót változtattunk, macbook iphone megy, azonban az ipad kiírja hogy elveszett ipad, írj emailt az appla.help@post.com email címre.. Mit lehet ezzel tenni? Olvastam hogy ez egy ransonware vírus.. mitől jött ez??
-
Csabee.
nagyúr
válasz
univerzita #170819 üzenetére
Bocsi, youtube -ról szeretnék letölteni videókat úgy hogy offline nézhessem.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Van még olyan app a stire ban ami offline letölti a videókat iphonera és ipadre? -
Csabee.
nagyúr
Autóba ha autós tartóba csíptetem az iphone x-et hogy oldom fel ha nincs ujjlenyomat olvasó és nem feltétlen felém néz a telefon??
-
Csabee.
nagyúr
Esetleg jailbreak van már iphone X-re?
-
Csabee.
nagyúr
IOS 11 elérhető nálam most töltöm.
-
Csabee.
nagyúr
Na vezeték nélküli töltés :-)
-
Csabee.
nagyúr
Nektek megy h andras?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #167386 üzenetére
Köszönöm szépen megy applikáció nélkül is
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok linkelni nekem egy olyan oldalt ahol a Handrasos streamet lehet nézni iPhone ról?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Kábelen offline hogy tudnám szinkronizálni az iphone naptárat az outlook naptárammal?
Korábban ios9 előtt ment itunesből, azonban most már csak az icloud-ot erőlteti.. Valaki használ még így esetleg naptárat? -
Csabee.
nagyúr
iOS 11 beta alatt ismét van kamera probléma. Zárolási képernyőről ha szeretnék fotózni, rendszeresen lefagy a kamera app. iOS 10 elejen is ez volt. Ezt nem tudják javítani?!! Amúgy érdekes a nyelvi kezelése is. Hol angol hol magyar. Angol nyelven használom de többször van magyar szöveg itt ott. Gondolom ez bug még.
-
Csabee.
nagyúr
Srácok!
Offline szeretném szinkronizálni az Outlook-ot az iphone-al. Régebbi itunes verziókkal lehetett csinálna. Mostanság csak az icloudot erőlteti amit nem szeretnék. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban hogy melyik az utolsó itunes verzió amiben lehetett közvetlen outlookot szinkronizálni? Ha igen akkor melyik az a verzió? Az az itunes kezeli az ios10-et?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
norberto_th #160218 üzenetére
Rádugod és a fotók app felismeri. Vagy airplay ha egy wifin vannak
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok javasolni olyan képszerkesztő programot amivel lehet satírozni például egy rendszámtáblát ?
-
Csabee.
nagyúr
Iphoneon egy betöltött weboldalon nem lehet keresni? Pl pc-n ctrl+F et használok. Itt nincs erre opció?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Masterboy84 #158326 üzenetére
Ha nem az akksi a hiba oka, akkor rossz esetben még lehet az alaplap hibája is.
-
Csabee.
nagyúr
Outlook naptár szinkront iphone-ra hogy lehetne megoldani? Valaki használ ilyet?
-
Csabee.
nagyúr
Srácok, outlook naptárat hogy lehet szinkronizálni iphone-al?
Mintha nem lenne már ilyen opció az új itunes-ekben.
-
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Windowson szeretném a fotókat iphone-ról lementeni. Azonban 98GB kép és videó anyagról van szó.
Több mint 6 órája megy a ments, néha megszakad hogy olvashatatlan fájl van. Mitől van ez a jelenség? Ez baromi lassú. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #156757 üzenetére
Wifin keresztül appal menni fog.
-
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
SwiftKey -t ha használok, a leütött billentyűket nem küldi el valami központi szerverre? -
Csabee.
nagyúr
Ti használtok SwiftKey -t? Témát hogy lehet rajta állítani? Jópofa a billentyűzet
de a színeket nem találom.
-
Csabee.
nagyúr
Régen a 3G 3GS korszakban még én is használtam előszeretettel mert sok új funkciót lehetett előhívni jb segítségével.. de manapság?!..
Egyedűl a Wifi access pointot még bővíthetnék az apple részéről, pl lásd milyen eszközök vannak csatlakoztatva, mennyi adatforgalmat generál adott eszköz stb..
-
Csabee.
nagyúr
Manapság miért éri meg jailbreakelni egy iphonet? Mi az a plussz amit ad azon felül hogy kb bukod a frissítéseket, restore-os dolgokat, és bukod a stabil rendszert.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
buvartacsko #155566 üzenetére
Felteszem megnézem
-
Csabee.
nagyúr
Windows-ra létezik olyan app mint MacOS-re az Photos? Mindig sajátgépről mentegetem le a fényképeket, de elég nagy macera.. mappánként bekell lépegetnem és kijelölgetni a képeket majd átmásolni.. Ti hogy szoktátok menteni Windows esetén?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
barthabalazs #155153 üzenetére
Icloudot kapcsold ki hátha.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
barthabalazs #155151 üzenetére
Mi?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #154110 üzenetére
És a facetime-on nem az email címe van bejelölve véletlenül?
-
Csabee.
nagyúr
iMessege-t hogy tudom kitörölni? Telefonon kitöröltem minden üzenetet, de a Macbookon iMac-en ott van visszamenőleg istentudja hány száz sms.. Onnan mért nem törlődik ha az iphone-ról törlöm?
-
Csabee.
nagyúr
Az új szoftver az SE kameráját elszarta megint. Megnyitom a kamera appot sokszor fekete kép fogad..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest