- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tuzpenge #255797 üzenetére
Sztem átmentek rajta többször.
Gyereket hoztam el tornáról az este, a kapkodás (nem részletezem) miatt itthon vettem észre, hogy telefon sehol. Gyorsan iPad-en megnéztem hol lehet. Meg is lett. Egy éles kanyar után volt az aszfalton (ráadásul zebrán!!) - szerintem - kerék nyomvonalon. Abban a 45 percben mire visszaértem senki nem vette fel, nem is értem. Szóval idióta módon, apuka a gyerekeket tuszkolja be a kocsiba és a telefont meg felteszi a kocsi tetejére.Amúgy két tokban volt, gyári szilikon, és egy vastag bujtatós military tokban. Kb ennyi a sikersztorim.
-
B@lf@sz módon lezúztam az Iphone 12-met. Életemben először törtem telefont össze.
A hátlap pókhálós lett, az előlap nem sérült, viszont a kijelző egyharmada becsíkozódott.
GTK vagy érdemes vele foglalkozni? Sztem más nem sérült. Hol javítanak megbízhatóan, ha érdemes javítani? -
válasz
zsinnyegtet #253532 üzenetére
De. Kihagytál. Az EU—sal megy csak. Nem mindegy melyiket tölti le. Tegnap nekem csak azzal sikerült.
-
Covid igazolvány Wallethez adása működik valakinek? Nekem a topikban található megoldások nem működnek.
-
Megváltoztattam a gyári e-mail kliensben a céges fiókom jelszavát. Folyamatosan reklamál, hogy adjam meg újra. Jót adok meg, mert működik, de pár óra múlva megint kéri. A beállításokban el van rendesen mentve. Kezdek idegbeteg lenni tőle. Ötlet?
-
-
válasz
kakuk.tamas #246464 üzenetére
zte Telekom szörnyeteg. Csak 2.4 van.
-
Iphone 12 kérdés.
41Mbps acélos netem van. A telefon max 10Mpbs vesz fel.
A laptopom simán 38-40, Androidos céges alap Samsung 36-40.
A telefon újraindítva, modem is. -
Instagram hiba.
Már két hete azzal szivat az Instagram, hogy ha megosztok egy képet, utána nem tudok újra megosztani, mert beragad az előző megosztás. Megoldás app törlése, telepítése. Legfrissebb minden. Azért ne ezt kelljen játszanom. Másnak előjött ez a hiba?
-
Ha asszonynak vennék telefont. Melyiket vegyem. Használt. Első bálozó lenne.
-
válasz
Luck Dragon #244580 üzenetére
Mintha ikrek lennétek.
-
Új névjegy felvételnél nem lehet beállítani, hogy hova mentse el?
-
válasz
syIex #244284 üzenetére
Nekem Samsung Gear-em volt. Számomra használhatatlan volt. Olcsóbb sem volt. Szépnek szép volt. De részemre ennyiben ki is merült. Ezt abszolút tudom értékelni, hogy a kezemen van. Este töltöm fürdés alatt, rászoktam, hogy figyeljek erre. Csak ajánlani tudom. Viszont ha valaki ódzkodik tőle, az valószínűleg nem is barátkozik meg az okosóra intézményével.
-
Meg mindig fólia kérdés. Istyle, Flexiglass? Fel is rakják helyben. Meg van valami 3D fólia is.
-
válasz
anderledani #243090 üzenetére
Ok.
Akkor a milyen fóliát és hol érdemes rakni rá kérdés újra feltenném. -
válasz
anderledani #243088 üzenetére
Na akkor most mi van.
A t-mobile nem ajánlott. Nem? -
válasz
Luck Dragon #243031 üzenetére
Elfelejtettem kérdezni, mennyibe kerül. Nem tudod esetleg? Holnap megyek, csak hogy ne essek hasra a pult előtt.
-
válasz
Luck Dragon #243000 üzenetére
Köszönöm a tippet.
-
Westend T-mobile-ban ajánlottak 10e forintért, hogy valami gép feltesz egy fóliát. Erről tudtok valamit? iPhone 12.
-
Ökoszisztéma szintjén a gyári füles és egy nem gyári TWS füles között mi a kompromisszum?
-
válasz
MasterMark #241941 üzenetére
na ugye
-
-
Költségvetés programot tudtok ajánlani?
Amit androidon használtam annak nincs ios verziója sajnos. -
válasz
szabonagyur #240288 üzenetére
Telenor.
-
-
válasz
ittakary #240024 üzenetére
Hát figyelj. Egészségükre. A legtöbb amit szégyellni tudok vagy titkolni akarok az a napiszar oldal intézménye. De nem teszem. Minden más érdektelen egy harmadik fél részére. Ebben szinte biztos vagyok. Esetlegesen érzékeny dolgokat megfelelő böngészővel pc-n intézek.
Jobban idegesít a reklámok hada úton útfélen. -
Köszönöm mindenkinek a választ.
Adblock pro lett eddig a befutó.
-
TWS fülesből milyet használtok?
Másik kérdés. Létezik valami adblock megoldás böngésző alá? -
válasz
#16695808 #239872 üzenetére
Nekem kapásból 4 töltő fejre van szükségem, munkából és életvitelből adódóan. Azért nem mindegy. Ha megbízható a második fel által gyártott töltő féláron, akkor 4 darabnál már nagyon nem mindegy. Főleg, hogy ők egy darabot sem tesznek bele, és mind ez kezdő iPhone-osként szívás, mert nekem nem hever otthon C végű adapter a fiókban.
-
-
Üdv!
Iphone 12 tulaj lettem, jöttem okulni!
Andriodról jöttem, lehet lesz majd kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest