- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilidzser
tag
válasz
DM-Fan #37238 üzenetére
Hát nem tudom sajnos megmondani a nevét, de olyan 7-8000 Ft körül volt az Edigitalban. Eleinte szoros, de most már pont jó. Nem csiszolt semmit sem az oldalán a telefonnak (fekete).
Mindkét ipadunkon mi is az OzakySlim-Y-t használjuk, szerintem a legjobb választás. Ezért is vettem Ozakit a telefonnak. -
Enjoy
addikt
válasz
DM-Fan #37230 üzenetére
Kijelzőre nem kell szerintem semmi.
Hátlapra matt fóliát ajánlok inkább.Az oldalára én a Stickerboy féle chamfer edge skineket ajánlom:
Link - Videó
Én is ilyet használok, teljesen védi a lekerekített sarkokat is. -
Ragnar95
félisten
válasz
DM-Fan #37234 üzenetére
Igen, az oldalfólia a legjobb megoldás, de ha biztosra akarsz menni, akkor oldalfólia + bumper, így tutira nem lehet baja a festéknek az oldalán + élén
Nem tudom, a hátlapon hogy mutat a fólia, illetve mennyire jól tapad meg rajta, ezt majd megválaszolja valaki, aki használ hátlapi fóliát i5-ön -
Ragnar95
félisten
válasz
DM-Fan #37230 üzenetére
A matt fólia rontja a képminőséget eléggé, recéssé teszi a képet eléggé, így azt nem ajánlom. A többi fólia általában nem rontja egyáltalán a képminőséget, max a tapintást változtatja meg.
A keretre a fólia a biztos megoldás, mert a bumper alá bekerülő porszemcsék sajna simán leszedik a festéket az éléről -
Ragnar95
félisten
válasz
DM-Fan #36962 üzenetére
Márpedig csak az USA-ban olyan olcsó az iPhone,h behozatallal együtt hasznuk is legyen rajta ilyen árak mellett...
Amúgy vásárlás előtt is megtehető, nem viccből írtam, mivel a dobozon is rajta van a sorozatszám, ami ha valóban bontatlan a teló, akkor megegyezik a telóéval... -
Xero
nagyúr
válasz
DM-Fan #36962 üzenetére
"Ugyanakkor valahol kétlem, hogy minden bolt, aki 165-175 eFt-ért adja az i5-öt (elég sok ilyen van) mind az USA-ból hozná be a készüléket. "
Akkor mégis honnan van? Lopott? Más módja nem igen létezik annak, hogy ennyivel a hivatalos ár alá menjenek.
Én továbbra is azt mondom, hogy három helyen szabad új készüléket venni:
1. apple.hu
2. szolgáltató
3. külföld Apple Store -
rbence
senior tag
válasz
DM-Fan #36962 üzenetére
Itt van előttem imádott 3GS-em doboza,ezen látszik a sorozatszám kívülről is,szerintem az i5-ön is ott lesz,de majd a többiek megmondják, hogy így van-e
Más: felraktam a fentebb említett telefonra én is az új vibert,telefonon frissítettem,elindítottam,kiírta,hogy frissítés,aztán fél perc múlva mutatta az üzeneteimet,gépen mutatta,hogy frissítsem a programot,mivel megvolt,rányomtam a next-re,elküldte az aktiváló kódot telefonra,beírtam gépen,leokéztam és már itt virítanak a kontaktok is,ha írok valakinek,azonnal látszik telefonon is,szóval működik töléletesen iOS 5.1.1-es telefonnal
szerk.: valami nem okés,küldeni tudok,de amikor nekem írnak,nem a kontakthoz rakja a bejövőt,hanem csak a számát írja ki és nem tudok neki válaszolni,csak ha az ő ablakára váltok,hogy is van ez? -
Ragnar95
félisten
válasz
DM-Fan #36959 üzenetére
Dehogynem, mivel "világtelefon" az i5, működik az összes hálózaton
Simán megcsinálják, hogy USA-ból hozzák be, mivel ott a legolcsóbb, aztán a garit b@szhatod, volt már rá példa....
Ezért mondtam, hogy ott a helyszínen hívd fel valamelyik APR-t és kérdezz rá náluk, hogy tutira EU garis-e a teló, mivel te azt a weboldalon nem látod, csak azt, hogy van-e rá gari. Az 50k valóban nem mindegy, bár ennyiért csak az USA-ból tudják behozni, főleg,ha ÁFA-t is raknak rá, szóval necces, én mindenképp utánanéznek előbb jó alaposan a boltnak... -
Ragnar95
félisten
válasz
DM-Fan #36929 üzenetére
1. Azért azt jobb, ha tudod, hogy iPhone-ra nincs világgari, csak EU gari, így ha nem 100%-ig megbízhat helyen veszed, akkor hívd fel valamelyik APR-t és diktáld be nekik a sorozatszámot,h ellenőrizzék le,h valóban EU-ból származik-e a készülék, mert különben nem lesz rá gari.
-
nord_
veterán
válasz
DM-Fan #36929 üzenetére
1. Általánosságban erre nehéz igent vagy nemet mondani... De a megbízható boltok általában megbízhatóak.
Multiknál (pl. MM) biztosan gyári garanciálisat kapsz.
2. Csodálkoznék, ha nano-simből lenne régebbi fajta, lévén ez új szabvány.
3. Ha mindenképp szeretnél tokot, akkor olyan jellegűt vennék, aminek a belseje finom bőr vagy mikroszálas kendő-jellegű anyag. Az alumínium él könnyebben sérülhet. Fólia se rossz, ha tok nélkül teszed sűrűn az asztalra. Többünknek az Ozaki vált be, amit az istyle árul. Bumpert nem tennék rá, azok még a festetlen iPhone 4/S oldalát is kikezdik.
4. Amelyik alkalmazás univerzális és már egyszer megvetted, azért nem kell újból fizetni.
5. Ha a 16 gigás iPaden elfértél, akkor az iPhone-on is el fogsz férni. Persze, kérdés, milyen alkalmazásokat teszel föl rá. Aki sokat játszik, annak nagyobb háttértár kell. (Én elférek a 8 gigáson is, pedig van rajta pl. 100 zeneszám, full EU navi. Persze, nálam inkább a Jogtár és néhány üzleti alkalmazás a jellemző, a játékokból kinőttem.)
6. Bármilyen mp3--adat felteheted rá. Arra figyelj majd, hogy az ID-tagek rendben legyenek, ne katyvaszként kerüljön föl a sok zene a telefonra. De a zenéidet már most is tudod rendszerezni, hiszen az iPaddel együtt gondolom használod az iTunest.
7. sms értesítés automatikusan nincs, ahhoz JB kéne (de erről lecsúsztál, mert sanszos, hogy az i5 már nem 6.1.2 fw-rel jön ki). Ha mindenképp kell a kézbesítési jelentés, akkor minden sms elé be kell pötyögnöd egy mínusz jelet.
8. Ilyen használat mellett el fog menni két napot is.
9. Navigálásra tökéletes. Egy dolgot kell csak megemlíteni, így a nyár közeledtével: ha tartóban akarod a telefont használni navira, akkor ne a napsütötte szélvédőre tedd, hanem valahová a légkondis hideg levegőt fújó szellőzőkhöz, mert tűző napon annyira melegszik a telefon, hogy letilt a töltés. Töltés nélkül navit használni pedig nem sokáig lehet, mert egy óra alatt leszívja az aksit.
-
Xero
nagyúr
válasz
DM-Fan #36929 üzenetére
1. Apple.hu-ról vedd.
2. Kb mindegy. Ha nem jó úgyis kicserélik megint.
3. 4S tulajként passzolom, de én nem misztifikálnám túl ezt a dolgot.
4. Ami universal, azt nem kell megint megvenni, ami dedikált iPad app, azt nyilván ismét meg kell venni SD verzióban.
5. Nekem elég.
6. Semmi baja nincs vele.
7. Üzenet elejére biggyesztett karakterrel/karakterekkel manuálisan kérhető. Én mondjuk nem látom sok hasznát. Kb 10 éve nem használtam.
8. Egy napra számíts.
9. Hibátlanul.
10. Passz. Erről megint csak az 5-ös tulajok nyilatkozzanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest