Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hdanit610

    aktív tag

    válasz missmonroe #77117 üzenetére

    Függőség: 1, AT&T-nél vették, lejárt a hűség és hivatalosan kifüggetlenítették
    2, ugyanott vették, csak mindjárt kifüggetlenítették az elején, vagy eleve az volt
    Mivel unlocked, így már visszazárni nem fog, ez nem akadály a megvételre.

    Ha iOS7 van rajta, és az üzlet létrejön, akkor ott helyben nullázza ki az extulaja. Ezt a Beállítások/Általános/Visszaállítás/Összes tartalom, beállítás törlése menüpontban tudja megtenni. Ha ezt nem teszi meg, akkor benne maradnak az adatai, alkalmazásai, stb. amiket - gondolom - ő sem akar átadni neked. Te viszont ott szívhatod meg, hogy ha nem lép ki az Apple ID-jával, akkor nem engedi utána a készüléket sem visszaállítani, sem aktiválni, tehát egyszerűbb, ha ott helyben kinullázza.

    A hangszórót, mikrofont teszthívással tudod ellenőrizni, míg a wifit csak olyan környezetben, ahol az megtalálható (pl. McDonald's). Home gomb, Sleep gomb nyomkodása, minden egyéb megtalálható gomb tesztelése alap. Kamerával is lőjj egy-két képet, csinálj videót, majd ezt játszd le, így egyszerre teszteled le a kamerát, plusz a hangszórót. Csörögj is rá, hogy nem recseg-e a hangszóró, picit nyomogasd, gyötörd, hogy mennyire merül az akksi.

    Vigyél magaddal microSimet, sim kiszedő tűt, valamilyen fejhallgatót (a jack dugó teszteléséhez). Állapotát szemrevételezéssel tudod megnézni, ne legyen sárga folt a kijelzőn (ehhez fehér hátteret próbálj meg beállítani), illetve fekete hátteret az esetleges pixelhibák miatt.

    Én kb. többet nem tudok hirtelen, sok sikert hozzá! :)

Új hozzászólás Aktív témák