Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sur1G

aktív tag

Üdv!

Lenne egy problémám az ios készülékekkel és egy tp link WR941ND routerrel. Egyfolytában azt írkálja az app store, hogy az adott alkalmazás/frissítés nem érhető el próbáljam később. Van néha olyan, hogy netet igénylő program se tudja elérni a netet, a böngésző meg megy normálisan. Újraindítom a routert, illetve elfelejtetem a hálózatot az ios készülékekkel és utána egy darabig megy rendesen. Más hálózaton nincs semmi probléma. Ezt azóta tapasztalom, amióta megvettem ezt a routert. Eddig is TP Link volt, de azzal nem volt baj. Frissítettem a routert, de ugyan ez a helyzet. Nincs esetleg egy olyan beállítás, amivel meg tudom oldani a problémát? Ha nem tudom megoldani, akkor kell vennem másik routert, mert borzasztó mód idegesít. Ha ez a megoldás, akkor milyen irányban induljak el?

(Bocs, ha nem teljesen ide illő a téma, de a router fórumon nem válaszoltak, hátha volt valakinek hasonló problémája)

(A napokban feltett - nincs hangja a készüléknek - probléma megoldásáért köszönöm így utólag is a segítséget. Egy fogkefe megoldotta)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák