Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• czgh

tag

válasz nederlanden #70669 üzenetére

lassú az effekt és emiatt lassú. De gyorsulni fog a jutub szerint.
    ha safariban rámegyek a jobb alsó cuccra (site tab, vagy lapnézegető, vagy a bánat tudja mi a neve hivatalosan), akkor mindig a hátraugró ablak (az épp aktuális) címsora bugos szürke és 1 mp múlva lesz olyan aeroeffektes. JA.

meg idegesít, hogy le van tiltva az adatforgalom sok proginál, erre magyaráz, hogy bekapcsolva a cellular data, menjek a settingsbe.. és ez az idióta ablakot napi 50szer okézom le.

vannak még itt problémák, nincs bétám, semmiből sem szoktam használni.

Valaki meg mondta, hogy a csúszka nemjó. Azért nemjó, mert megcsörren, effektezik, előtűnik mindent csinál és nem lehet bántani, amíg nem ér véget az effekt. Elején is meg kell várni még bepotyognak az ikonok, addig meg kétszer lemerül a teló a mozgó háttérkép miatt. Micsoda badarság. Időjárás 10 napos előrejelzést hiányolom, és mi az, hogy számok vannak az óra helyett.. mikor először néztem, akkor azt hittem, hogy minden órában épp egy fokkal lesz melegebb és minden éjjel 0 fok van. Meg egy °-ot igazán oda lehetne tenni.. mértékegység vs fletdizályn, vagy mi.

egyébként jó, csak ne kapcsoljon ki a telefon, ha rá fúj a szél, mert megfázik. Más bajom hirtelen nem jutott eszembe egy perc alatt. :)

Új hozzászólás Aktív témák