Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz TheMarci #46355 üzenetére

    Csak éppenséggel a készlethiány, sorbanállás, stb alatt az ember arra asszociál, hogy annyira nagy az igény, hogy nem tudjak kiszolgálni a keresletet. Ellenben itthon erről szó nincs: annyira kicsi a készlet, hogy bemegy egy 4 tagú család, es ha mindenki vesz egyet, akkor arra a hétre el is fogyott. Ne mondd mar nekem, hogy nem érzed a különbséget a hatalmas kereslet és a kritikán aluli készlet által hatalmas keresletnek titulált szemfényvesztés kozott.

    Privacy99

    "Valószínűleg azért kapott 5-6ot mert nem volt elég. Ha lett volna Apple-éknél egy pár millió darab akkor küldött volna a vodának is nem? Azért nem küldött, mert vették mint a cukrot, és még a saját piacát sem tudta ellátni..
    Persze vannak összeesküvés elméletek, hogy szándékosan tartották vissza a készletet, ezzel is generálva a "húúha" érzést, de azért ezt nem hiszem.
    "

    Azert kapott ennyit, mert elobb a fontosabb (hazai piacon) akarták kielégíteni az igényeket. De komolyan nem érzed a lényeget? Beállitják ugy, hogy a világon mindenből óriási az érdeklődés, mert mindenhol várólista van. Csak az a nem mindegy, hogy 5 telefon utan van várólista vagy 5 millió. Mert a várólista önmagában nem jelent hatalmas érdeklődést, ha a teljes napi készletet egy 4 fős család fel tudja vásárolni... Az Apple meg minél elobb piacra akarja dobni, hisz az üzleti életnek porögnie kell, igy mar tudatosan olyan készlet mellett kezdik meg a forgalmazást, amiről biztosan tudjak, hogy pár nap alatt el fog fogyni. Várhatnának pár hetet, es akkor bőven jutna mindenkinek, de ez az Apple-nek se érdeke. Szal ha ugy tetszik, igen, mesterséges a hiány es az őrületkeltés

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák