Hirdetés
- Google Pixel topik
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- iPhone topik
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #318060 üzenetére
“Honnan tudjam nem lopott.
Honnan tudjam valódi e.
Honnan tudjam működik e.
Honnan tudjam nem jailbreakelt e, és ellopják az adataim akitől vettem?
Csak ezeket szeretném megnézni.”Kérdés, hogy ezeket hogy nézted volna meg. A működésen kívül a többit szerintem nem tudtad volna, ha az aktiválás nem ment. Egy gyári visszaállítás után nem tudom hogy ki és hogy lopta volna el az adataidat. Erre szokták azt mondani a topikban, hogy nem az androidos beidegződésekkel kell nekiállni és nem az androidot kell keresni a rendszerben. Úgy óhatatlanul negatív lesz a tapasztalat. Én azt látom az esetedben egyértelmű volt az eleve negatív hozzáállás, mert te azt kerested, hogy hogyan lehet még jobban gyűlölni, hogyan lehet kitalálni hogy neked ne működjön. Alapból erősen nyitottál a topikban, ennek ellenére kaptál segítséget, amit nem akarsz tulajdonképpen, haterkedni meg flamelni nem kell a topikban.
Látom végül sikerült. Ha a továbbiakban kérdések felmerülnek akkor írd be nyugodtan, de flame ne legyen belőle, nem kell minden hsz-t azzal kezdeni hogy mennyire gyűlölöd a márkát, mert abból előbb-utóbb baj lesz a topikban és ha lehet ne legyen balhé.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest