Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bgaborj

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ha van valaki köztetek, aki függetlenített már iPhone-t a Vodánál, leírná, hogy miből veszem észre azt hogy a függetlenítés megtörtént. (sms jön a szolgáltatótól vagy jelez valamit az ITunes, amikor szinkronizálni akarok a géppel, vagy csak nyomok egyszer találomra egy restore-t, és csak annak a végén írja ki?)
    A 4S-emet bevittem ugyanis tavaly decemberben függetleníteni. Pénzt kifizettem, mondták, hogy majd egyszer kapok üzenetet az iTunes-tól, amikor felcsatlakozom, de hát karácsonyi időszak van, lehet, hogy egy kicsit hosszabb lesz az átfutás. Vártam két hetet, üzenet sehol. Nyomtam egy restore-t, hátha majd akkor látok valamit. Nem írt ki semmi különöset, de gondoltam biztos már megtörtént a dolog.
    Csak három hete tudtam szerezni egy T-Mobile-os mikro SIM-et, hogy kipróbáljam, de persze a telefon nem volt független. Ekkor indult a kálvária, kétszer negyven percet beszéltem az ügyfélszolgálattal, háromszor voltunk bent a márkaüzletben, mert persze az előző papírokat elhányták és újra alá kellett írni, de két hete biztosítottak, hogy 2-3 napon belül most már független lesz. Azóta persze megint semmi. Öt napja megint felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy hol tart az ügy. Mondták, hogy nem tudják, de kérdezzem meg a márkaüzletet. Ekkor már üvöltöttem, hogy nem kérdezek senkit, takarodjon ki a vonalból, adjon egy menedzsert. Mondták a menedzser néhány nap múlva majd visszahív. Most hétfőn felhívtak, hogy elnézést, de a decemberben igényelt függetlenítést végre a mai nappal sikerült elindítani, és kárpótlásként kapok 10,000 Ft jóváírást (így mondjuk ingyen volt a függetlenítés) Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy miből fogom látni, hogy tényleg megtörtént a dolog, mert vaktában restore-t nyomogatni a jb miatt kicsit macerás lenne. (Bocs, ez kicsit hosszú lett, de muszáj volt kiírnom magamból)

Új hozzászólás Aktív témák