- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. 6 plus széria után váltottam újra Apple telefonra Android után, az alany egy 14 pro max. Van két anomália, amit egyszerűen nem tudok hova tenni, és megoldani sem, pedig már bújtam a netet, hátha van megoldás. Egyfelől ha nem otthoni wifin használom a telefont, szinte mindennap dél körül eldobja a mobil netet. Egy Telekomos eSim, és egy fizikai Yettel van a telefonban, mindkettőn van mobilnet, mindkettőn van térerő is ilyenkor. Próbáltam úgy, hogy egyik netet használja, másikat, vagy esetleg ő döntse el, h ha az egyik nem jó, de elég sokszor előfordul. Térerő van, látszólag minden rendben, de mégsem tölt be semmi. Ilyenkor a telefon újraindítás segít csak.
Másik probléma, ami nagyobb gond:
Autóban Android fejegység van, telefonról adok neki wifit hotspoton. Mindenféle takarékosság ki van kapcsolva, akksi feltöltve, és random lekapcsolja a hotspotot a telefon. Megőrülök tőle. Tegnap 50km-es autópálya út alatt 5x játszotta el. Bekapcsolom, fejegységen rácsatlakozom, megy a Waze, megy a Spotify, egyszer csak eltűnik a wifi, és nézem a telefonon, ki van kapcsolva a hotspot. 5x megcsinálta, majd este hazafelé ugyanezen úton egyszer sem kapcsolt ki. Van esetleg bárkinek bármi ötlet erre Maximum kompatibilitás be van nyomva, 5g, minden, mégis random lekapcsolja. Androidon volt olyan opció, hogyha nincs csatlakozott eszköz, akkor x idő után lekapcsolja, de itt nem látok ilyet, és amúgyis csatlakozva is vagyok rá, meg használom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest