Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • N4ri87

    senior tag

    Sziasztok!

    Van az általam utált i5-ről és a hasonlóan utált T-mobile-ról egy rövid történetem.
    2012 október közepén vásároltam az i5-öt, újkorától fogva vibrál a kijelző, ha újra indítom. Tegnap vettem a bátorságot, hogy a hatalmas T-Mobile győri üzletéhez járuljak, hátha garanciába kicserélik. Fél óra várakozás után kaptam egy kellően arrogáns ügyintézőt, aki már akkor fintorgott, amikor mondtam, hogy milyen készüléket hoztam. Elvitte a kacatomat, majd jött vissza, hogy ez nem garanciás és mutogatott a bal alsó sarkán található horzsolásra. Hiába mondtam, hogy a horzsolásnak és a kijelző vibrálásának semmi köze egymáshoz, ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig ez akkor is a nem megfelelő használatból adódó mechanikai (?!?!) hiba és így ugrotta a garancia is, de ő elküldi elbírálásra, ha nagyon ragaszkodom, miután már párszor hülyének nézett. Tulajdonképp csak azt nem mondta, hogy hazudok. Rendben, küldje, de szükségem lesz egy cserekészülékre. Hát cserekészüléket azt nem fogok kapni. Innentől kezdve a többi hibát már nem is próbáltam ecsetelni, mint például azt, hogy a kamera néha úgy viselkedik, mintha egy crt monitort akarnék fotózni, vagy hogy esetenként a hálózatot és a BT kihangosítót is eldobja.
    Fogtam ezt a darab sz@rt és eljöttem, gondolva, hogy na ennyit az agyon istenített almáról, meg a hozzá tartozó minősíthetetlen szolgáltatóról.

    Üdv.: Zoli

    szerk.:
    (#25868) ittakary
    Benn van: T-Mobile, Győr, Baross Gábor út.

    szerk.:
    (#25869) kenny123
    Gondoltam bele teszem, hogy a fanatikusok is hülyének nézzenek. De tőled kérek bocsánatot először! Legközelebb ha egy készülékkel gondom lesz, nyitok neki egy hentesipari topicot.

    [ Szerkesztve ]

    C805

Új hozzászólás Aktív témák