Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Ausztriába beakciózták a buds pro-t a samsungnál.
165 euró.
Beküldtem egy régi telefonnak az imei számát, ami már nincs meg, gondoltam, hátha nem kel beküldeni a telefont, és így spórolok , még 50 eurót! De email-ba kiküldték a papírokat amivel vissza kel küldeni a telefont! Így viszont már nem tudom megvenni 115 euróért!
Most azon gondolkodok, hogy akkor nem bontom fel, hanem vissza küldöm. Mert a buds 2 pro az 5.3 bluetooth miatt, és mert kisebb talán jobb választás! Galaxy Z Fold 4- em van. Azon is izgulok, hogy a nagyobb buds nem fog olyan stabilan illeszkedni a fülembe. De kipróbálni nem tudom, mert akkor már nem veszik vissza! Mit csináljak? -
válasz
DefJamHUN #47 üzenetére
Már eladtam. Nem állt olyan jól a fülemben, mint a régi, valszeg az volt a fő probléma. Aztán vettem más fülest (Cambridge Audio Melomania One), na az teljesen kényelmetlen volt, a vetőcső túl vastag volt a fülemnek.
Ezek után hirtelen felindulásomban vettem egy Sennheiser Momentum 4 fejhallgatót, na az egy kategóriával jobb bármelyik fülbedugósnál. -
DefJamHUN
aktív tag
Lett változás azóta Ollie?
-
Kisebb a Buds 2 Pro, mint a Buds Pro, előbbi nekem már kicsi, utóbbi pont jó. Szerintem kifejezetten kis fülüeknek készült a Buds 2 Pro. De szerintem nem jobb, mint az első, hacsak nem tudod kihasználni az új, nagyfelbontású hang kodeket, de az jelenleg csak Z Fold 4-gyel és Z Flip 4-gyel működik (mert BT5.3 kell hozzá, és ezek az első ilyenek).
-
kcs73
aktív tag
Samsung Galaxy Buds2 Pro (SM-R510) (2 vélemény)69 990 Ft-tól Raktáron
A samu is ennyi! Melyik legyen? -
kcs73
aktív tag
Ez most jó ár?
-
Maxxy10
addikt
Jött hozzá egy frissítés
-
Leonardo91
őstag
-
FoLey-v
addikt
Buds Pronál az a bajom hogy nagy és fél óránként biztos igazítanom kell,főleg melozás közben használnám mint anyagos,gépkezelő. Igen egy klón változaton tapasztaltam,de gondolom az eredeti kialakítása is ugyan az.
Amit szeretek Buds Proban hogy ha hozzád beszélnek akkor elhakul és ez jó lenne nekem.
Buds2-ben meg pont nincs az a funkció ha lehet hogy vennék olyat.
Az áresésre várok Buds 2 Pronál,mert tetszik a kialakítása mint Buds2-nél. -
Kényelemben lehet, hogy jobb lesz neked, mert kisebb a Buds Pro-nál, nekem az is a bajom vele, mert könyebben kiesik a fülemből. Egy biztos, hogy a zajszűrés rosszabb lett (lehet hogy csak azért, mert a passzív zajszűrés rosszabb, de na, ez egy 100 ezer forintos füles), és az a Pro első változatánál sem volt kiemelkedő. A hangzásában sem vettem észre a javulást.
Az is lehet, hogy nem is a régi Buds Pro-t, hanem ezt az újat adom el. -
-Skylake-
addikt
válasz
chabychecker #22 üzenetére
olyan kozepszar. mondjuk ugy hogy erre azert nem biztos hogy komolyan kiternek egy hirdetesben, ha el is akarnam adni
-
válasz
chabychecker #23 üzenetére
Megtartom, hátha javul még firmware update-ekkel. Főleg a zajszűrésnek kéne javulnia, mert az pocsék.
-
válasz
chabychecker #20 üzenetére
Én is nagyon vártam, de szerintem a kuponos árat sem érte meg (60-ért vettem 100 ezer helyet). A Buds Pro viszont jó, azt valszeg még olcsóbban is megkapod.
Egyébként a a Buds Pro 2 megjelenélse előtt nem sokall jött ki a beyerdynamic a Free Byrd TWS-ével, azt akartam eredetileg venni, mert nagyon jó értékeléseket kapott. A saját shopjukban 230 euró, amire lehet 10% kupont kapni. Csak hát Magyarországra nem szálítanak, mert van itthon hivatalos forgalmazójuk, ami 120 ezer Forintért adja a fülest (300 euró).
Megírtam ezt a supportnak, erre csak annyit írtak vissza, hogy országról-országra kicsit változhat az ár. Majdnem visszaírtam hogy "never go full retard", mert ugye itt már 30%-os árkülönbségről beszélünk, de inkább hagytam, és előrendeltem a Buds 2 Pro-t, amit meg is bántam.Még erre a fülesre is kiváncsi vagyok, mert a minap nagyon dícsérték egy tesztben (az árához képest kiemelkedően jó):
Anker Soundcore Space A40 -
válasz
chabychecker #18 üzenetére
Ha a telefonálás a legfontosabb, akkor Jabrát ajánlok. Sonykkal nincs tapasztalatom.
Jabra Elite 7 Pro-nak pl olyan jó a beszélgetés közbeni hangminősége, hogy jobb, mint magával a telefonnal. Viszont itt csak AAC a legjobb codec, amit tud. Az olcsó Jabra Elite 3 tud AptX-et is, de az meg nem annyira jó telefonálás terén, meg nincs zajszűrés sem.
A Samsung Buds Pro amúgy nem rossz, még ha el is marad kicsit beszélgetési hangminőségben a Jabrától. A zajszűrése is rosszabb, de nem rossz, még simán használható tömegközlekedés közben. Szerintem jó kompromisszum, ha Samsung telefonod van.
A Buds 2 Pro-t pár nap használat alapján nem ajánlom.
-
Rosszabb, mint a Buds Pro.
A zajszűrése kifejezetten vacak, gyenge, nem hogy alig szűri a zajt, de még a hangkép is változik.
A Buds Pronak sem bajnok a hangszűrése, max közepes (de jobb, mint a Pro 2-nél!), és a hangkép sem változik.
A hangzás profil is szerintem rosszabb, mint a Buds Pronál, A Pro 2-nél jobban ki vannak emelve a magas hangok. Talán a mélyek is, de az kevésbé tűnik fel.Bánom már, hogy kiadtam rá a pénzt, mert a szar zajszűrés miatt tömegközlekedésen használhatatlan. Zajszűrés nélkül meg még inkább, mert a kialakítása miatt szinte nulla a passzív zajszűrése.
-
chabychecker
csendes tag
Sziasztok! Lesz e esetleg teszt belőle valamikor?
-
törölt tag
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Ennek a cuccnak a 230 eurós ára is éppúgy nagyon magas. Annyiért már egész kiemelkedő TWS-ek közül is lehet szemezgetni, ahogy az előbb írtak rá egy példát.
Két évvel ezelőtt már csak emlék volt a 300-310 forintos euró, tényleg inkább 350 forint körül járt az. A második negyedévben ugrott meg a korábban jellemző 330-ról. -
-Skylake-
addikt
Nem az a baj, hogy egy TWS 100k hanem az, hogy ez a TWS 100k.
Legközelebbi példa, ott a Sony XM4 ami konkrétan a kategória etalonja, az 84k. BTW nekem is az van, miközben van mac mini / macbook air / macbook pro / ipad / apple TV / ceges-privat iphone. Adta volna magát, egy Airpods Pro. De nem azt vettem, mert ha a Sony 84k és az Airpods Pro is annyi, akkor az egy viccnek is rossz, mert a Sony-nak mint cégnek köze van a zenéhez, még az Apple-nek már semmi. Kényelmesebb lett volna az Airpods Pro , de zenére kellett, ott meg inkább vettem hangot azért a 84ezerért. Ez a Samsung cucc ugyan ugy egy vicc ennyiért , ameddig van 84k-ért XM4... -
envagyok
veterán
-
Maxxy10
addikt
Ma volt lehetőségem kipróbálni, nagyon meggyőző.
Egy XM3-as Sonyt használok a mindennapokban és még így is nagyon tetszett. -
k-adi
nagyúr
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
abban igaza van, hogy ez szimplán drága. előző is az volt
-
trapi80
tag
Most ez a Buds2-nek a Pro verziója avagy a Buds pro második, új kiadása? Nekem furi csak az elnevezés?
-
darkarthur
senior tag
2 éve a Buds Pro 89.990-en nyitott. Ez most 94.990-en indít, de mindenki sír. A sajt meg a tejföl árán sírjatok gyerekek!
-
-Skylake-
addikt
válasz
ErwinChico #4 üzenetére
Aha igen, tuti az a baj. 350-es euróval ami nem volt már 2 éve kb, 89ezer forint lenne. Ugy tényleg sokkal olcsóbb.
Birom amikor pár 100 euros cuccokra mondják rá a "rekordmagas" árfolyamot. Az megvan , hogy 40 forint árfolyammozgás 300 eurónál összvissz 12k ? Ez a cucc meg 250 eur...
Ez nem azért drága mert rossz az arfolyam , hanem siman csak draga. -
ErwinChico
tag
válasz
chakram6706 #2 üzenetére
EUR/HUF árfolyam és rekordmagas adóteher megvan? :)
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
tamas.nick #1 üzenetére
Köszönöm, korrigáltam a cikket!
-
chakram6706
csendes tag
Úgy látom kezd elgurulni (vagy már messze gurul) a gyógyszer árazás szempontból
-
tamas.nick
aktív tag
Elvileg nincs benne multipoint, csak a Samsung Smart Switch (Galaxy telefonok + tabletek és órák között vált automatikusan):
"The Galaxy Buds 2 Pro can still automatically switch between various Samsung devices, but they unfortunately lack multipoint support — so you can’t pair them with two audio sources at the same time."
- The Verge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három színben érkezett meg a Samsung legújabb ANC-s fülhallgatója.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest