Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • máyköl

    veterán

    Sziasztok,

    Egy nagyon furcsa problémába ütköztem a céges telefonomon (12 mini).

    Ennél a telefonnál leggyakrabban ha hív egy kontakt, azt a beszélgetés után elmentem, majd whatsapp -on folytatom vele a beszélgetést chaten vagy videó hívásban. Soha nem is okozott ez gondot.

    A hétvégén felhívott egy ügyfél a német számáról, megbeszéltük hogy whatsappon folytatjuk. Elmentettem a számát a nevével, majd rá akartam üzenni az app -ban, de nem találtam meg a fiókját. Ha valaki nincs ahhoz a számhoz kötve whatsapp fiókkal, mindig kiírta hogy "meghívás a whatsappra", és a telefonszámát nevét egy meghívás gombbal jelezte az app. Tehát az illető nevére rákeresve vagy a fiókját adta ki korábban, vagy a meghívás lehetőségét. Itt egyiket sem jelezte. Néhány perc bénázást követően inkább ő írt rám egy whatsapp üzenetet, ahol úgy jelent meg a kontaktja mint aki nincs elmentve a telefonomban. 3 -szor is ellenőriztem, ugyanaz a szám volt. A kontaktot között szerepelt elmentve, de a whatsapp nem ismerte fel, és újra el kellett mentenem, ugyanazt a telefonszámot.

    Itt még nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, de ma ismét belefutottam ebbe a problémába. Az ügyfelet whatsappon próbáltam felhívni, de nem találtam a fiókját. Elmentettem a számát a magán telefonomba is, ott azonnal megtaláltam. Átküldtem a fiókját a céges telefonomra, ahol rákattintottam a kontaktra, és megint csak a telefonszámát jelezte ki, hiába volt a kontaktok alatt elmentve a szám, nem ismerte fel. így tehát ismét másodjára is elmentettem ugyanazt a számot ugyanazzal a névvel a telefonba.

    Remélem érthetően írtam le. Van esetleg valakinek tippje, mi hülyülhetett meg?

    Köszi előre is :R :R

Új hozzászólás Aktív témák