Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz pinnacle #222285 üzenetére

    Egyik megoldás, hogy mindkét telefonon bekapcsolod az iphone tárhely optimalizálását, tehát nem az eredetik megőrzését. Így mind a kettőn be lehet kapcsolva a fotókönyvtár.

    A másik megoldás, hogy amelyiken nincs bekapcsolva a fotókönyvtár, lemented pc-re kábellel a képeket, és feltöltöd őket manuálisan böngészőben (körülményes) vagy az icloud for windows-zal a felhőbe, viszont akkor a másik telefonon vagy totál kikapcsolod az icloud fotókönyvtárat (mert több lehet már az össz fotóval együtt a meglévő 60 giga kép mint a kapacitás), vagy bekapcsolod az iphone tárhely optimalizálását.

    Harmadik megoldás, hogy a 60 giga képet tároló telefont hagyod úgy ahogy van, a másikon amin a pár kép van, bekapcsolod az icloud fotókönyvtárat ÉS az iphone tárhely optimalizálását, így feltölti a rajta lévő képeket, és meglesznek rajta a kis méretű bélyegképek illetve elérhető lesz róla a fotókönyvtár, a másik telefonra pedig mindaddig szinkronizálja az eredetiket, amíg van tárhely, és meglátod mikor kell kikapcsolni az eredetik megőrzését.

Új hozzászólás Aktív témák